Çocuklara karşı mı daha merhametlisiniz yoksa yaşlılara karşı mı? Elbette iki tarafa da olan vardır ancak illa ki bir taraf ağır basar. Sizde hangi taraf ağır basıyor?
Çocuklara karşı mı daha merhametlisiniz yoksa yaşlılara karşı mı?
Ben genel olarak insanlara karşı her zaman merhametliyim. yeter ki kötü insan olmasınlar. yani bir insan iyiyse merhamet gösterebilirim. ama bunun dışında o insan kötüyse o zaman merhamet göstermem ya da bana kötülük yaptıysa merhamet göstermem hiç bir şekilde. bunun dışında çocuklar daha yeni hayat yaşadığı için ve önlerinde çok uzun yıllar olduğu için ve korunmaya muhtaç oldukları için daha çok dikkat ediyorum yani önemsiyorum. genelde dediğim gibi insan ayırmam ama çocuklar benim için özeldir.. bu yüzden de genel olarak ben iyi ve kötü şeklinde ayırıyorum daha çok..
İkisinede ama yaşlılara bir tık daha fazla sanki yetimhaneye gittiğimde içim buruk oluyor ama o çocukların ileride doktor, anne, baba, mühendis olduklarını hayal ediyorum içime su serpiliyor. Huzur evine gidiyorum yaşanmışlıklar geliyor kısa zaman sonra vefat edecek olmaları geliyor ileride benimde belkbmyle olabileceğim geliyor gözlerinden okuyabiliyorum pişmanlıkları, geçmişi, özlemi bir engelli teyzem vardı hiç unutamam hala aklımda başka bir amcamda sürekli memleketini sormuştu özlemi kelimelerinden okunuyordu off nereden çıktı bu soru karşıma ya yine drama bağladım ben
Ben çocuklara karşı daha merhametliyim, bu devirde yaşlılara karşı merhametim hiç kalmadı. Nereye baksam hepsi yaşlışığını kullanıp haklı çıkıyor herhangi bir konuda savunmaya geçince "saygısız mısın sen karşında yaşlı bir insan var" diyorlar. Taciz etme laf atma desen yaşlılarda da başlamış gerçekten sabrım gelmiyor artık.