Sizi sevmeyen insanların sebeplerini tahmin edebiliyor musunuz?

Sizi sevmeyen insanların sebeplerini tahmin edebiliyor musunuz?
Seven sever sevmeyen çeker gider şu kısacık ömrümde birde onlara mi kafa yorucam kimse umrumda değil artık açıkçası kimin ne düşündüğü ya da sevip sevmedi.. ilgilenmiyorum. tahmin etmekte istemiyorum.

bulunduğum kurumda çoğu kişi beni güneş tutulmasının yukarıda anlatıldığı şekilde olduğuna inanmadığım için sevmiyor. harbi güneş tutulmasının sebebi bu mu? melekler güneşi denize düşürüyorlar, o yüzden mi güneş tutuluyor... fizikçi ve astronomiden anlayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
sevmeyen kıskanıyor olduklarını düşünüyorum ama bu kimin umrunda ki herkes herkesi sevmek zorunda değil sevmesine zaten... adam olmayana düşman bile olmam çok doğru o bile bir önem arz eder çünkü
Mükemmel, harika ötesi bir kadınım ve güzel giden bir ilişkim var. Hayatımı doya doya yaşıyorum diye kıskanılıyorum. Son derece gerçek hayatımı.😏
Cevap
7Cevap
Evet ediyorum çünkü iyi insanı sevmeyen tipler oluyor genelde :D
onlara uymadigim icin onlara göre yasamadigim prim vermedigim icin bu hep böyle oldu
Fazla dobrayım ondan olabilir 😂😂 beni sevmeyen ölsün 😄✌🏼
Başarılı biri olmam , en ufak hatalarında içimde bişey bırakmayıp yüzlerine vurmam,
İyi tanımıyorsa sadece merhabası varsa kimseyle aram kötü olmaz ancak tanırsa ve benim için kıymete binen biri beni sevmemeye başlarsa açık sözlü davranmamdan ötürü sevmemeye başlar.
Sevmeyenlerin kendince düşüncelerine uymadığım İçin sevmezler. Sevenlerse işlerine yaradığım müddetçe severler. Bu yüzden bazen sevmeyenleri sevenlerden daha samimi buluyorum.
Evet insandan anlamiyorlar 😄
Onlar için insan olamayız biz 😇
Yok iste.
Mis gibi insan evladiyim daha ne olayim 😇
Ediyorum..
İşlerine gelmiyor dobralığım..
Biraz ama umrumda değil zaten
Kıskanıyorlar beni 😎😎
Siyasi meselelerdir.
Haklılar ya saplayıp duruyorum 😂
Soğuk nevaleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?