Herkes herkesi sevmek zorunda değil; kimi önyargı ile yaklaşır “ayy sevmedim” der; kimi vakit geçirdikçe sevmez. Peki sizi sevmeyen insanlara ne cevap verirsiniz; sizi sevmeyen insanlara saygı duyar mısınız? Beni sevmeyen insanlar mı; ben onları görmüyorum sevmek zorunda değiller; hani ırgalamaz beni🎈
Yani çokta tıın. Cevap vermeye bile gerek yok onlara. Onlar yokken de ben vardım. Onlar sevgisiyle, varlığıyla var olacak, büyüyecek değilim. Aman ne büyük eksiklik onlar tarafından sevilememek, ay ne olur sevsinler beni. Oturayım da ağlayım. Valla Yaradan beni sevmiş, yaratmış. Beni sevmeyenler, beni değersizleştirmeye çalışanlar da kimmiş. Benim değerimi onlar tarafından sevilmek mi yükseltecek? Herkes, herkes tarafından sevilmez. Beni olduğum halimle, ben olarak, saçmalamalarımla sevemeyen sevmesin. Çokta tın. Onların sevgisine de, varlığına da ihtiyacım yok çok şükür.. Ben, ben sevmeyen kişinin/kişilerin gözüyle bakmıyorum kendime. Ben, kendimi beni sevmeyenden/sevmeyenlerden dinlemiyorum. Ben, beni sevmeyenin/sevmeyenlerin eleştirisini ciddiye almıyorum. Onların niyeti zaten beni aşağıya çekmek, bana çelme takmak. Ben niyeti temiz olanları ciddiye alırım.. Ayrıca beni seven, beni başkasından dinlemez. Beni, benden dinler. Yani böyle kişiler olmasa da olur. Bizi sevmeyen kişilerin bize vereceği bir katkı yok ki.. Beni sevmeyeni de, seviyormuş gibi yapanı da, sevgisi şartlara göre değişeni de hayatımda istemiyorum. Beni sevenler bana yetiyor çok şükür, sevmeyenler de çokta lazım yani
Beni seçmenleri hoşuma gider 😂😂 zaten her tanıyan severse bende problem vardır 😇
Mesela yeni bir ortama girince insanları dinlerim hareketlerine bakarım ve sohbete çok dahil olmam. Kuzenimin arkadaşları ile buluşmuştuk "bu kızı daha getirme" demişler. Ahh tatlım ben sana bayılmıştım zaten 🤪🤪
Sevmesinler, sevgilerine ihtiyacım yok. Fakat saygı göstermek zorundalar. Ben birine zor da olsa tahammül etmek zorunda kalıyorsam onlar da o zorunluluğu kendilerinde görüp saygıyı asla elden bırakmamalılar.
zaman zaman bende kendimi sevmiyorum haklı olabilirsin evet.. sevilmeyecek biriyimdir belki.. ama aynada kendine bir baksan belki de sende öylesindir.. der geçer giderim
Hiç bir şey demem sevmeyebilir belki ona karşı gıcık bir tarafım var veya sevmediği bir hareketi görmüştür, bu normal tabi ama ona hata gelen bana doğru gelir bu yüzden değiştiremem kendimi. Sevmiyorsada benden uzak durmayı deneyebilir