bunun sebebi aslında pek önemli değil sevgi içten gelen bir his yani o kalbe o his gitmediyse bunun altında başka bir sebep aramam saçma olur..
Hissetmedikten sonra da seviyorum demesin zaten zaman geçirmek için kullanmak için veya oynamak için mantıken en iyisi olduğunu düşündüğün için filan falan seçenekleri uzatmasın da.. gerek yok
Bir insan beni sevmeye bilir hiç yadırgamam lakin merak ederim neden diye, niçinlerini anlatan insanı gerçekten karşılıksız sevebilirim. Yalnız hiç çıkmadı böyle biri.
⭐Anlamaya çalışmıyorum, çok net biliyorum. Beni sevenlerin çok güzel sebepleri var sonsuz şükürler olsun amin. Sevmeyengillerin tek nedeni var, işlerine gelmiyorum, net. Bunun için de sonsuz şükürler olsun amin!! ⭐
İnsanlara hakettikleri gibi davranırım. Yani biri beni sevmiyorsa zaten kendi sevilecek biri değildir. Ona göre davrandığım içinde beni sevmemesi normal olur
Hayır… bu hayatta herkesi memnun edemezsin sevmeyen beğenmeyen istemeyen muhakkak olucaktır bu durum onların tamamen kendi iç dünyalarıyla ilgili bir sıkıntı benimle ilgili değil..