Kaç kez yalnız kaldınız? Yalnızlık sizin için neyi ifade ediyor?

Kaç kez yalnız kaldınız? Yalnızlık sizin için neyi ifade ediyor?

Karanlıkta gözlerimi kapatmama gerek kalmaz. Yalnızlık bazı insanlar için olumsuz anlamlar ifade etse de benim için keyifli anları da var. Her an her saniye kalabalık olamayız. Bazen insan kendiyle baş başa kalınca da huzuru yaşıyor.. Keyifli günler..
Kesinlikle huzurun başka bir versiyonu
Ben yalnız kaldığımı düşündüğüm zamanlar aslında yalnız kalmamışım. Her yaşadığım hayal kırıklığında kendimi buldum. Yalnız kalmamak adına hayatıma aldığım her gereksiz kişi yüzünden asıl en ihtiyacım olan beni kaybetmişim. Sonunda kendimi buldum. Bu yüzden bazen yalnız kalmak en güzeli. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla görüyorsun.
Kesinlikle katılıyorum
Oynadım ve hep yakaladı beni. Sayamadığım kadar çok kez yalnız kaldım ama iyi ki. Çünkü yalnızlıkla tanışmamış olsam bugünkü ben olmazdım ¢
Cevap
7Cevap
Yok, yalnız kalmadım hiç, sevenlerim sağ olsun hep yanımda oldular. Yalnız kalmak benim tercihim oldu bazen.
Evet sürekli oynuyorum
Ebele artık Barışım🤣
Bulsam sobe diyip ebeleyecem ama kaçıyor 🤣🤣
Karanlıkta görünmüyor 🤣
Işık bombası atalım 🤣
🤣🤣ışık fişeği 🎆 fişek atılır
Benim için yalnızlık yalnız kalmak, tek olmak değildir.. Hayatımda birinin olmaması değildir..
Yalnizlik benim için birilerinin hayatında olamamaktır...
Anladım ☺️
Hiç kalmadım. Aksine bazen yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum telefon kerhane telefonu gibi çalıp duruyor
Allah sabır versin
2020 şubatından beri yalnızım.
Nasip
Yok kendimi bulurum herzaman
Kendini buluyorsan ne güzel
Yalnızlığa kendi tercimle geçiyorum huzur sakinlik ve kendimle baş başa kalmak için ve sonucundan mutlu oluyorum
Akıllıca seçim yapmışsın ve sonuçları seni mutlu ediyor bu da seçimin yüzde yüz doğru olduğunu gösteriyor ☺️💪
Sağolun😊💪
Oynamak isteyen oldu da biz mi hayır dedik
Demi 🤣
Çok sevmem yalnızlığı genelde yalnızlıktan kaçarım
Oynamışlığım oldu
Artık oynamana gerek kalmadı
Şimdi evlilik evcilik zamanı ✔️✅✔️😂
🌞🧿💍🍼👶🧜🦸🏇
1den fazla olmuştur
Olmuştur 👍
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?