Cok korkuyorum bu konu hakkinda bilgisi olan korkutmadan lutfen yanitlasin ne uapmam lazim hocaya gideyim mi?

icimde cok buyuk sıkıntılar var surekli ic sıkıntisi cekiyorum icimden hep kotu dusunceler geciyor ozellikle cinlee hakkinda hep aklimdalae hic cikmiyolar ben getirmiyor istemsizce her an aklimda her an yanimda beni izliyolarmis gibi hissediyorum cok korkuyorum lavaboya giriyorum cop kutusu kapagi acilip kapaniyo bir anda geceleri hic uyuyamiyorum kapiya baktigimda beyaz bir sey gecmisti bir kez ben bakinca geriye cekilmisti.. ve artik burdan yardim istememe kadar giden sey de az once mytfaga gittim onume bir anda ekmek parcasi dustu tak diye tezgah vs yok yanimda kimse de yoktu ve asiri korktum Şu an aglayarak yatiyorum ne yapmam lazim ailem de inanmiyor 19 yasindayim bebekmisim gibi kapilar cereyan yaomistir falan diyolar ama yasadiklarim ge hissiyatlarim hic normal degil
Cok korkuyorum bu konu hakkinda bilgisi olan korkutmadan lutfen yanitlasin ne uapmam lazim hocaya gideyim mi?