Eğer öyle bir ihtiyacınız varsa bakın sebebi neymiş😕

Bilinç dışımın sağlıklı olduğunu öğrenmek beni biraz sevindirdi. 😄

Eğer öyle bir ihtiyacınız varsa bakın sebebi neymiş😕

Bilinç dışımın sağlıklı olduğunu öğrenmek beni biraz sevindirdi. 😄

hayır kendi başımın çaresine bakmayı öğrendim ve bunu çocuklarıma da çaresizlik her türlü çare üretmektir diye anlattım, önemli olan kendini kötü hissettiğin de kendi ayaklarının üstüne kendi iraden ile kalkmaktır
Bilinç altımın anne isteyeceğini hiç sanmıyorum 🙃 anne sevgisi görmedim daha çok babaanne olurdu bu 🙃.. kendimi kötü hissettiğimde yalnız kalmak istiyorum
kendime sarıldım ben genelde.. kimseye ihtiyaç duymadım genelde.. olması gereken oluyor tek başıma..
Kendi kabuğum yetiyor genelde alıştık beeee 😄
Bu yaştan sonra da başkasının kahrıyla uğraşılmaz zaten 😄
Ahaha çak 🖐️😄
Rica ederim 🎈
Cevap
17Cevap
İhtiyaç duymuyorum kendi kendime yettiğim için. Ama bazen iki lafın belini kırmakta iyi geliyo...
Hemen kendimi mutlu ederim doğaya çıkarım
Evet annemden sevgi görmedim :D ama alıştım kötü hissettiğimde kendimi teselli etmeye. yani umursamıyorum
Yaa 🤗
Teşekkür ederim abla 🤗🤗
Selam gadası 🙃
Hayır kendi kendimi tedavi ederim.
Hayır genelde kendini kabuğuma çekilir öyle toparlarım kendimi. Hayatımda her şeyimi paylaşmak istediğim 1-2 kişi olsa da anlatmak istesem de biraz zorlandığım bir konu bu.
Bence kötğ hisseden herkes birinin desteğine ihtiyaç duyabilir. Heöem travma falan diye düşünmemek lazım.
Duyuyorum ama asla söylemiyorum çünkü destekleyeceğim derken kendi dertlerine hemen geçiyorlar fjfjjf
Kendimi kötü hissettiğimde başkasına ihtiyaç duymuyorum, bilakis yalnız kalmayı istiyorum ve bu sorunu düzeltmeye çalışıyorum.
Hiç duymadım, ya zaten yalnız kalamıyorum ki kötü hissetmek için djd başımda baş belası arkadaşlarım var insanı depresyona bile sokmuyolar😂
Bazen takım arkadaşları gücüme güç katıyor 🤭
Genelde tek ihtiyacım bir kulaklık bir bisiklet ve bir orman oluyor
bunu hissetmeyen insan yoktur hemen hemen herkesin travması var gibi ☺️
Bazen tek bir selam bile destek oluyor.
Taş değiliz sonuçta.
Hayır yaşım daha küçük olsa dahi kendi kendime yetinmeyi öğrendim çoktan.
Yoook valla şimdiye kadar ne zaman kötü hissetsem tek kalmayı tercih ettim. ya da anneme giderim 😅
Genelde annemin ya da eşimin desteğine ihtiyaç duyuyorum insanız sonuçta.
Kimseye ihtiyaç duymuyorum yalnız başıma halletmeye çalışıyorum sanırım Buda normal değil
Duymuyorum. Kendi kendime atlatıyorum. Ama insanın sevdiği biri kötü zamanda yanında olunca her şey bir anda güzelleşebiliyor.
Ben kendimi kötü hissedince seks yapsam iyi oluyorum ama kendimi kötü hissediyorum seks yapacak kimse yok
Hayır duymuyorum
Her şeye sıfırdan başlayıp hayatın tokadıyla bugünlere geldiğim için her şeye alıştım artık
Hayır çünkü konsantrasyonumu bozuyor, bunu tecrübe ettim. Bence insan iyi hissetmediğnde yanlız kalmalı ama yanlız hissetmemeli. İşte bütün mesele bu.
Evey duyuyorum destek bekliyorum
Bana cidden motive oluyor @BirAnanasAldirdim
Ne mutlu bana
Eksik olmasın 🌼
Eğer içimde çözemezsem başkalarından destek istiyorum
O an daha çok uzaklaşmak istiyorum herkesten..
Belli olmuyor, bazen evet, bazen hayır...
Hayir. Genelde zaten daha kötü hissettiriyorlar.
Evet ben de bir insanım çünkü
Ben sadce işin icinden cikamazsam ihtiyaç duyarim
Duyarım tabii
Ee tabiki
Hayır:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?