Merhabaa 🌸
Aslında bu tür inci boncuk gibi şeylere ilgim yoktu. Ama ilk kez denedim ve cidden yaptıkça yapası geliyor insanın hoşuma gitti 😅. Çok değerli bir hediye oldu benim için. 🌸

Merhabaa 🌸
Aslında bu tür inci boncuk gibi şeylere ilgim yoktu. Ama ilk kez denedim ve cidden yaptıkça yapası geliyor insanın hoşuma gitti 😅. Çok değerli bir hediye oldu benim için. 🌸

Boş zamanlarımda yapacak çok şeyim var. Boyama yapıyorum bir şeyler yetiştirmek için tohumları patatese koyup onların yeşillenmesini bekliyorum. Eğer evdeysem evi topluyorum bir ara bende boncuk işlerine merak salmıştım. Çok güzel şeylerde yaptım
Film izlemek ve dizi izlemek bunların dışında bilgisayarda oyun oynamak. çünkü bilgisayar oyunu oynamayı çok seviyorum. az da olsa sorunlarımı unutturup beni tamamen farklı bir dünya ya atıyor ve orada oyun oynayarak mutlu oluyorum. birde şarkı dinlemek var ve sitede takılmak var yani kısaca sosyal medyada takılmak. boş zamanlarımda bunları yapıyorum bazen de eğer o gün yorgun değilsem spor yapıyorum.
Eskiden yapardım ama artık yapmıyorum
Bir zamanlar taki yapardım sepet yapardım iyi paralarda kazandık aslında ama artık ugrasamiyorum
geçen sene kar zamanları sırf ipini beğendim diye ve sıkıldığım günlerdi işte yelek örmeye yeltendim zaten örgü de bir tek bildiğim bi ters bi düz 😂 azıcık ördüm ve tabii ki sıkıldım kaldı öyle
Sen en azından örgü örmeyi biliyorsun ben daha ilmek atmayı ters düz yapmayı bile bilmiyorum o derece 😅
onu biliyorum ananem çocukken öğretmişti 😀
Cevap
49Cevap
Deniz kabuklarımı boyayıp ya da boyamadan süslemeler yapıyorum. Çerçeve, abajur, kalemlik vs. gibi.

Otomobil çizim ve tasarımı yapmak. Bazı örnekleri görsellerde.
Protein shake hazırlama en sevdiğim farklı tarifler demiyorum şimdi Vişneli browni:) incik boncuk şeyler vakit almıyor muuu
Eğlenceliymiş vakit alıyor biraz ama 😅
👏
İyi beraber takılın demekii hepsi bir planmıs canım kafam aptal kafam sizin beni dusurmeniz büyü yapmanız bilerek oyun kurmanız sude ince özler hepsi palavra demek helal olsun size bende sizi insan sanmıştım
Ahsbxnxn
Kitap okurum hobi olarak.
Ama senin de hobin güzelmiş başarılar diliyorum taşlar niye siyah ve beyaz ağırlıkta o dikkatimi celbetti biraz🤔
Çünkü öyle istedim.
İsteseydin böyle yapmazdın bana
Çok güzel gözüküyor görsel olarak
Teşekkürler.
Mobelinde matizinde
Cihas numra degismenin zamanı geldi
Kardeş kafan güzelmiş güle güle kullan @XxSertaçılıcalıxx
Fsx 2020
Pubg
Motora binmedigim zamanlarda.
😁
Bende pubg oynuyorum arada 😅
Mobile mı Pc mi?
Mobile oynuyorum.
Oynamak istersen özelden yazabilirseniz arzu ederseniz oynayalim
Bol bol yazı yazıyorum. Ansiklopedi serilerim var, onları inceliyorum. Araştırmalar yapıyorum. Ateşten doğan isimli bir yarışma programı var onu izliyorum. Belgeseller izliyorum. Veya Minecraft oynuyorum. 🤷🏻😊
Evet var. Çizim yapmak, taş boyamak gibi şeyler. Bazı şeyleri saçma sapan şekilde oje ile boyayıp bazen güzel bir hale getiririm, bazen berbat ederim falan 😂 bi ara ben de takı yaptım yıllar önce ama sıkıldım ondan da
faydalı şeyler yapmayı deneyen ve düşünen birisi olmama rağmen çok az gerekli şeyler ile meşgul olurum
Elbette var ama pek zaman ayıramıyorum şu sıralar. Kitap okumak ve oyun oynamak hobilerimden ama uzun zamandır yapamadım ikisini de ¢
Boş vaktimde müzik ile iç içe oluyorum. Dinlemenin yanı sıra profesyonel düzeyde olmasa da piyano ve bas gitar çalıyorum. Ek olarak ise şarkı söylüyorum.
Satranc oynuyorum her gun en cok onu severim
Hobim yoktu ama sayende oldu. Bende evdeki boncukları değerlendirmeye başlayacağım inşallah 😇
Kesinlikle yap çok zevkli 🥳
Uyumak sonra uyumak yan tarafa dönüp uyumak. Yatak değiştirip uyumak
Yok ya bir hobi şey edemedim kendime daha arayıştayım
Var (dı) bıraktım oyunu, şimdi tek hobim aylak madamosille
Hediye dedin de, Ben küçük Vespa ma biner yakın köyleri dolaşırım. insanlarla sohbet eder, izin alarak portre fotolar çekerim. O fotoları düzenler, bir dahaki gidişim de, tek tek onlara hediye ederim.
Genellikle kitap okumak ama tam oturursun okumaya her seyi hazirlarsin kahve falan bi is çıkar ya nefretttt bak tüylerim diken diken oldu 😊
Solidworks, Revit, İngilize çalışıyorum. Eğitim almak dışında şu an bir hobim yok :/
Spor yürüyüş bazen resim
Magnet boyama.. ya da küçük çapta kanaviçe işlemek vs
Fiziksel bir hobiden bahsediyorsan yok fiziksel olmak zorunda değilse lol oynamak derim
Boş vaktim olmuyor pek. Olursa da internette takılıp kız bakıyorum ☺️
Sana cok yakisti bebeksi guzel. Ben oyun oynarim telefonda ama seni askla severdim.
Bolca film ve Belgesel izlerim
Mum yapıyorum ben de
Benim yeni hobim KS sitesi oldu.
Ahşap, bitki ve papağanlar
Bulmaca çözerim
Örgü örmeyi seviyorum bende😊
Ben bulmaca çözüyorum genelde
KSde takılmak
Kitap okurum veya meditasyon yaparım
Merhaba kanka bana da yapar mısın? :)
Kumar oynamak hobimdir
Kombi patladı ic8ndekiler yandı sabahleyin
Beğendim gule gule kullan
Anldimki burası da o kişi gibi yalan hayırlı günler artık buraya girmek yasak bana siz size takılın sevmekmi burdaha o kişi asla yarin sabahtan İstanbula gidicem gelişimde hersey farklı olucak allahin ixniyle
Sude sen demekii hep oyun oynamisin görüntü almışın benden ne diyim ki sana ben şimdi içim rahat
Global ekonomi haberlerine hücum ederim.
Arabamı yıkarım
Evcil hayvanlar diyeyim
Boş vaktimiz yokki 😂
Vişne sapı çayı demliyorum 🤣🤣
Karakalem resim çizerim
Kolaj yapiyorum.
En büyük hobim uyumak
İnşaat görürsem yıkılan evleri izlerim
Nargile icmek , kitap , film , pisti
Burada takiliyorum
degisiyo
İnternet