1-Kadına yer vermem 2- Kendisi yer istemeyecek 3- Halinden ayakta durmakta zorluk çektiği belli olacak. 4-Çok yorgun olmayacağım.
Benimkiler bunlar, sizinkiler nedir?
1-Kadına yer vermem 2- Kendisi yer istemeyecek 3- Halinden ayakta durmakta zorluk çektiği belli olacak. 4-Çok yorgun olmayacağım.
Benimkiler bunlar, sizinkiler nedir?
Yalan yok sevmemde zaten açık açık söyleyeyim güzel bayanlara yer veririm, yaşlı adamlara ve teyzelere yer veririm, hamile bayanlara yer veririm, gerisi tipinden belli eder zaten onlara ne müsemma gösteririm nede yer veririm, Suriyeli olsun Afganlı olsun, siyahlara yer vermem şimdi diceksiniz ayrımcılık yapıyorsun alaksı yok benim ülkemde, benim ülkemin bayanlarına saygısızca hareket edenlere terbiyesizlik yapanlara tahammülüm yok affetmem haksızlık karşısında duran dilsiz şeytandır ben böyle biriyim daha fazla tanırsanız seversiniz 😉
Durmakta zorluk çekenlere veririm.
Yaşlılara, kucağında ya da yanında küçük çocuk olanlara yer veriyorum. Bir defa kızım küçükken bana da yer veren olmuştu. Otobüs sallandıkça çocuk savruluyor ☺️
Cevap
4Cevap
Kadın, hamile, yaşlı, engelli, sadece bu kişilere
Yaşlı görünce veriyorum ama artık benden çok çevrede genç var. Yine de 20 yaşında gibi utanıyorum.
Yaşlı kişilere yer veriyorum.
Kimseye vermem yasli hamile cocuk fark etmez gücü yeten kaldırsın 😃
Yaşlı teyzelere dayanamıyorum.
Yaşlılara hamilelere hiç kıyamıyorum
Sağlam olan dede ve nenelere veriyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?