18 yaşındayım. En sevdiğim film recep ivedik. Bu şaheser filmi bir hayat felsefesi haline getirdim. Her sabah starbucks'a uğrayıp mırra ve oralet istiyorum. Ve her zaman aynı cevabı alıyorum: " Biz mırra ve oralet satmıyoruz hanımefendi" "ulan" diyorum sonra "Burası starbucks değil mi? O yok bu yok? Müşteri memnuniyeti çok önemli." Sonra başlıyoruz baristayla atışmaya. Bu küçük atışmanın sonunda baristanın önerisi ile saçma sapan isimli bir kahve alıyorum, ve üzerine "Ayıboğan" yazdırmayı unutmuyorum. "Ayıboğan hanım" diye çağırılmak o kadar hoşuma gidiyor ki. Öyle ki arkadaşlarımla en ufak tartışmada onlara ayakkabı atıyorum artık. Asansöre bile ayakkabılarımı çıkararak giriyorum bismillah eşliğinde. O gün dışarıya çıkacaksam camdan "Salih abi bana bir yolluk hazırla!" diye bağırıyorum. Adam aynı ben! Bu karakterin bana bu kadar benzemesi oldukça komik aslında. Bu karakteri ilk gördüğümde varoluşsal krize girdim. Ya bu karakter gerçek bense ve ben kurgusal olansam?
Güncellemeler
+1 yıl
Az önce bir güldüm "Böhöhöhöyt" diye, namaz kılan dedem fenalaştı korkudan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Daha küçüksün kolay etkilenmen normalde bari fight culp falan olsaydi recep kaliteyi epey düşürmüş felsefe açısından
Ne kullanıyorsanız bırakın bence. gerçek karakteriniz değil bu
Ahaha haykırdım 😅😅ne kullanıyorsan bize de yolla sjsj
Bende ayı boğan bey 😅vndksşsxç
Bööööövvvv
Böhöhöhöyt.
Böööhhhöhöhöhöhööööyt
Yeni bir tür uyuşturucu filan mi keşfettin acaba bu sırrı benimle paylaşmak ister misin
Tamamen kendi şahsiyetimdir.
Anlıyorum efendim hattan ayrılmayınız sizi Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları bölümüne bağlıyorum beklediğiniz için teşekkürler birazdan baglanacaksiniz
İşte tc de yaşamanın yan etkileri jansnanan
Böhöhöhhöhöyyytttt 😂😂😂😂
Böhöhöyttt dkdksk
Iyiymiş
Abi ne diyeceğimi bilemedim aynı kafayı yaşamak isterim orası ayrı 😂
Nefret ediyorum ondan
Allah seni olmuşsun bile sen çokdan😅😅
Osuruyon mu bari her yerde de
Bence troll soru böyle biri olamazsin
Konuşma layn!
Sjhxuwhxuehxhwhdhdhdhdh tamam recep abla
🥰 amanını minnoş, eyvallah