• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Kişilik & Karakter
1 ay

Saygı duymadığınız bir fikir var mı?

Neveaşıkbiri
Neveaşıkbiri Takip Et
FenomenMaster Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
74
Yapay Zekaya Sor
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Keskin_Cazibe
    Keskin_Cazibe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 100 , eic 100%
    1 ay

Kadının daha az miras alması fikrine saygı duymuyorum. Herkes kadınların besleme gibi, esir gibi bir erkeğin himayesinde olup ona muhtaç olmasına karşı. Bu yüzden kadınlar ekonomik özgürlüğü kazanmaya teşvik ediliyor ama kimse miras ayetine laf söyletmiyor. Kadına “Kocası bakacak”, erkek de “Karısına bakacak” diye kadın yarım miras alır yani “erkek geçindirir” mantığıyla mirasın azaltılması kadının bireysel maddi gücünü zayıflatır, erkeğe muhtaç ve mahkum ediyor. Ek olarak erkeğe yük yüklüyor. Ekonomik özgürlüğü olmayan kadın erkeğe yüktür, ev geçimini tamamen erkeğe vermek yüktür. Kadının da erkekle eşit miras almasının kimseye hiçbir zararı olmaz. Ekonomik özgürlüğü savunup kadının ekonomik özgürlüğünü kısıtlayan miras ayetini doğru bulmak saçmalık ve tezat. Kadınlar erkeklere muhtaç olmasın, özgürce parasını harcasın, erkeğin eline bakmasın diye mücadele veriyoruz. İslamcılar kadını erkeğe bağımlı yapıyor. Kadına erkek bakmak zorunda olursa, kadın kocasına mahkum olursa o isterse para verir istemezse vermez. Kadın parfüm isteyecek, adam “Bu gereksiz.” diyecek, istediği gibi harcama yapamayacak. Para ve himaye kimdeyse güç ondadır. Kadın markete gitse “Bu kadın buna bedava verin.” demez kimse. Geçim derdi kadında da erkekte de var. Kadının ekonomik özgürlüğü olmazsa geçim derdi daha da büyük olur. Kadını erkeğin himayesine sokmak iki cins için de iyi bir şey değil. Kadının kocası ona bakmayarak babasından, annesinden alacağı mirası kocası baksın diye kadından kesmek evlenince kocasından tamamlamak kadınların ekonomik özgürlüğü olmasın diye verilmiş mücadele.

0
    1 Yorumla
    • Keskin_Cazibe
      Keskin_Cazibe
      1 ay

Ek olarak evlenince kocasından miras alacağının garantisi yok. Çünkü herkese miras kalmıyor. Erkekler yönetici kadınlar esir olsun, ekonomik özgürlüğü olmasın kafası bu.

En İyi Cevaplar

• BozkirArslani
    BozkirArslani Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.

Şöyle söyleyeyim, benim hayata karşı duruşum nettir: Kimsenin inancı, kökeni veya yaşam şekli beni zerre ilgilendirmez; herkes kendi hayatının efendisidir ve saygı duyarım. Ama konu benim dinime, imanıma, İslam'ıma dil uzatmaya gelirse orada dur derim. Her şeye eyvallahım olur ama kutsalıma saygısızlık yapılmasına asla müsaade etmem. Kimseyle kavga edecek değilim, hiza vermeye de çalışmam; öyle bir durumda hiç uzatmadan arama mesafeyi koyar, o insanları hayatımdan tamamen uzaklaştırırım.
    Herkes kendi sınırını bilmeli. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı kırmızı çizgimizdir. Onun dışında, çizgiyi aşmayan herkes kendi dünyasında ne yapıyorsa yapsın, özgürdür. Kısacası, duruşum her zaman hakkaniyetli ama bir o kadar da bükülmezdir; asaletimizi koruruz ama dinime dokundurtmam.

1
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Hangi birini sayayım, sabaha kadar sürer. Ama en çok insanın acısını küçümseyen, emeğini yok sayan ve başkasının hayatına tepeden bakan fikirlere saygı duyamıyorum. Her düşünceye katılmak zorunda değilim ama içinde merhamet, adalet ve insanlık kırıntısı yoksa bana sadece kuru bir inat gibi geliyor. Bazı fikirler tartışılmaz, insanı yorar.

4
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Net bir şekilde Ahmet Kaya'nın tüm fikirleri ve idelojisi. Şarkılarını, sesini bir kenara bırakıyorum ama terör örgütü liderine ' apoyu özledik' diye şarkı söyleyen, açık açık bölücülüğü ve terörü savunan birinin fikirlerine, ideolojisine saygı duymamı kimse beklemesin. Benim kırmızı çizgim vatandır, o yüzden duruşuna zerre saygım yok.

2
    4 Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      1 ay

Bunu bilmiyordum , videosu var mı?

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 ay

@1Dehliz1Zirve Var, youtube de aratırsan bulabilirsin net bir şekilde

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 ay

@1Dehliz1Zirve https://www.youtube.com/watch?v=qsP3wnCVzQk

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      1 ay

Teşekkür ederim, bakacağım

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Elbette, insan davranışlarını ve ilişkilerini yakından gözlemleyen biri olarak, başkalarının temel haklarını, özgürlüklerini veya varoluşunu aşağılayan, yok sayan her türlü fikre saygı duymakta zorlanırım. Empati ve karşılıklı anlayış, sağlıklı bir toplumun temelidir diye düşünüyorum. 💖

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

48

Cevap

• HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Ensest, sahtekarlık ve bilimum o.. çocukluğuna saygı duymuyorum napıcaz 😄

1
    0 Yorumla
  • KayipPsikopat_3
    KayipPsikopat_3 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.

İnsanlar iyidir bu fikre kesinlikle saygı duymuyorum. Gerçekten iyiler olduğu kadar kötülerde var

0
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Fikirlere saygı duymam değerlendiririm

1
    0 Yorumla
  • Strongerr111
    Strongerr111 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 103%
    1 ay

Her fikre saygi duyarim. Eger bir fikir ise. Fikir.

Fikirin tanimini dogru yapmak lazim.

Mesela biri birine deseki ben senin ooooo cocugu oldugunu dusunuyorum bu bir fikirdir buna saygi duyulabilir.

Fakat ayni kisi digerine sen bir ooo cocugusun derse bu fikir degildir.

Simdi bazi farkindaliksizlar ilk denileni ustune alinir sinirlenir. Fakat bilmezlerki fikir belirten adamla tartisilabilir cunku zekidir.

Ama diger adam fikir belirtmemissitir sinirlenebilir ve saygi duymayabilirsin ayni seyi sende soyleyebilirsin.

Ha iste o yuzden her fikre saygim var ama o seyin "FİKİR" olması lazim.

0
    0 Yorumla
  • LimonluPastanınHüznü
    LimonluPastanınHüznü Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 82%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı.

İdamın, insan haklarına aykırı olduğu gerekçesiyle Türkiye'de yasal olmaması.

İnsan gibi davranmayan, insan onuruna layık olmayan kişilere insan gibi davranmamıza gerek yok.

Başkasının insan hakkına saygı duymayanın insan hakları olmamalı.

2
    1 Yorumla
    • LimonluPastanınHüznü
      LimonluPastanınHüznü
      1 ay

Özetle herkese insan hakkı tanınması fikrine saygı duymuyorum. Çünkü bizim insan olarak hakkına saygı duyduğumuz bazı kişiler, bizim haklarımızı çiğnemekte sıkıntı görmüyor.
      Suçu şüphe götürmez bir şekilde kanıtlanmış katiller ve tecavüzcüler insan deneyleri ve organ bağışı konusunda kullanılabilmeli bence.

Yorumla
  • hugvkh
    hugvkh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 ay

kadın erkek her konuda eşittir konusuna katılmıyorum ya kadının da erkeğin bu hayatta de belirli rolleri vardır eğer eşit olsaydı zaten iki farklı cinsiyet olmazdı aksi takdirde roller değişince denge de bozuluyor erkeğin kadın gibi davranması sonrasında karşısındaki kişinin de dişil olmasını talep etmesi gibi çünkü biri kadın rolüne büründü mü diğeri de reflex olarak erkek rolüne giriyor bundan sonra da erkek kadına sen neden diğer kadınlar gibi değilsin diye söyleniyor bundan dolayı ne istediğini bilmeli eğer eril bir erkek istiyorsan dişil davranmalısın dişil bir kadın istiyorsan erkek gibi davranmalısın

1
    3 Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      1 ay

👏👏👏 çok güzel. Teşekkür ederim.

Yorumla
    • hugvkh
      hugvkh
      1 ay

@1Dehliz1Zirve rica ederimmm

Yorumla
    • 1Dehliz1Zirve
      1Dehliz1Zirve
      1 ay

😊🌹

Yorumla
  • yoktrollmuharrem
    yoktrollmuharrem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Çok var örneğin transfobiye ve homofobikliğe saygı duymuyorum (ve hayır gay değilim kendimi bildim bileli hetero bir erkeğim) mizojiniye saygı duymuyorum antiteist biriyim dinlere saygı duymuyorum antikemalizme ve Atatürk'e saygı duymayanlara saygı duymuyorum şeriata saygı duymuyorum daha bu liste uzar gider fakat burada bırakayım isterseniz

1
    2 Yorumla
    • Bilnmez_yy
      Bilnmez_yy
      1 ay

Hem fikiriz bende şeriate saygı duymuyorum ayrıca mizojinistliğe bende islama saygı duymuyorum yani İslamın inanç bakımından değil de kadınlara reva gördüğü yaşam biçimine yasak baskı sansürden ibaret oluşuna saygı duymuyorum

Yorumla
    • yoktrollmuharrem
      yoktrollmuharrem
      1 ay

Evet o konuda çok haklısın fakat bu islamla da sınırlı değil genel olarak semavi dinlerin temelinde olan bir şey çoğunun kadınlara bakış açısı benzerdir hristiyanlıkta da mormonlar var trad wife akımı var ev hanımı olup üstüne 8-9 çocuk doğurmak zorunda bırakılan kadınlar mı dersin medyada bunun güzellemesinin yapılması mı dersin hepsi çok iğrenç dinler kadınlara değer vermiyor hoş toplum da vermiyor maalesef ki

Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 102%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı.

Kızlar duygusaldır ince şeyleri severler gibi şeylere asla saygi duymuyorum. Böyle fikirlerin tamamen içi boş, erkekleri kolelestirmek için ortaya atılmış yalan şeyler oldugunu düşünüyorum. Kadınların bastırılmış fantazilerle dolu olduklarina inanıyorum.

Sevgi saygı gibi şeylerin sadece toplumsal olarak birarada yaşanması için uydurulmuş şeyler olduğuna inanıyorum

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı.

çoğu fikre saygı duymuyorum. özellikle seküler ahlak anlayışına, tutuculuğa da zerre saygım yok ama en azından sığındıkları bi temel var keyfi sallamıyorlar ahlak kurallarını hala saygı duyulacak bir şey değil ama seküler ahlak kadar keyfi de değil.

0
    0 Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 96%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

hukuk karsiti siyasi bir gorusu desteklemek, hukuku savunduklarini iddia ederler ancak hukuku butunuyle yok etmek icin tum kaynaklarini enerjisini kullanirlar. Bu tip bir siyasi goruse de mensubuna da fikirlerini de zerre saygi duymuyorum. Aydınlık yerine Karanlığı desteklemek mi küfür sayarım

0
    0 Yorumla
  • GözüKaraGizem
    GözüKaraGizem Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Evet, var. İnsan onurunu zedeleyen, ayrımcılığı körükleyen veya şiddeti meşrulaştıran hiçbir fikre saygı duymuyorum.
    Fikirlerin ifade edilme özgürlüğüne saygı duysam da, içeriği nefret olan hiçbir görüşün saygıyı hak etmediğini düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • yagmurbl
    yagmurbl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

saygı duymadığım fikir yok ama katılmadığım çok fikir var özellikle insanları küçümseyen genellemelerle hüküm veren ya da bir grubu aşağılayan düşünceler bana doğru gelmiyor fikir farklı olabilir ama saygısızlık hiçbir zaman fikir sayılmaz

1
    0 Yorumla
  • _Ronahî_
    _Ronahî_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı.

Kendi içinde tutarlılığı olmayan, fanatizmden beslenen ve insanlığı geriye götürmeyi hedefleyen hiçbir fikre saygı duymam. Saygı, sadece mantık ve vicdan süzgecinden geçmiş düşüncelerin hak ettiği bir değerdir bence..

0
    0 Yorumla
  • Bilnmez_yy
    Bilnmez_yy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Herkes kendi kültürüne coğrafyasına göre yaşamak düşünmek zorundadır fikrine saygı duymuyorum birde bekarlığı zavallılık olarak görmeleri oysa bekarlık senin alanındır özgür olduğun bir esir bağımlı olmadığın alanındır

0
    0 Yorumla
  • Roosey
    Roosey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

En çok Özgürlük için bunu düşünsemde , reşitlik yaşı.. ülkede herhangi bir makama mevkiye gelenin rahatlığı ve bunların önüne geçmek için belirli sürelerle yeterliliklerinin kontrol edilmemesi

0
    0 Yorumla
  • Cutey
    Cutey Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Başkalarına zarar vermeyi teşvik eden ayrımcılık içeren nefret söylemi barındıran veya insan haklarını doğrudan hedef alan fikirleri "yapıcı bir diyalog" kapsamında değerlendirmem

0
    0 Yorumla
  • opheliaze
    opheliaze Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı.

Var elbette samimiyetsiz kişiliklere ve sınırları aşan agresif ve patavatsız insanlara zerre saygı duymuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Canısıkılanlimon
    Canısıkılanlimon Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay

Rahatı yerinde, çabayı ve emeği küçümseyen insanlara saygı duyamıyorum, bir de herşeyin üstünde vatansızlara tahammülüm yok.

1
    3 Yorumla
    • Bilnmez_yy
      Bilnmez_yy
      1 ay

Vatansız derken kimleri kadtediyorsun?

Yorumla
    • Canısıkılanlimon
      Canısıkılanlimon
      1 ay

@Bilnmez_yy kişi ya da ırk değil, genel bi tabir. Yere çöp atmak bile toprağına ihanettir.

Yorumla
    • Bilnmez_yy
      Bilnmez_yy
      1 ay

Haklısın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 ay

Fikir özgürlüğü bağlamında, demokrasi adına dinlerim ama bu kabul edilebilir, doğrudur anlamına gelmez. Çünkü benim fikrimi de karşı taraf onaylamayabilir. Sonuçlarını analiz etmek üzere tartışma gerektirir.

0
    0 Yorumla
  • hannibal_lecter
    hannibal_lecter Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

"Yani ben böyleyim" diyen kişiler.
    Bulunduğun ortama, kişilere göre hep aynı kalıp empati yapmadan hayat yaşanılmaz

0
    0 Yorumla
  • papatyam_12
    papatyam_12 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 451 cevap paylaştı.

Her fikre saygı duymalıyız diyenlere saygı duymuyorum her fikre saygı duyulmaz.

1
    0 Yorumla
  • Oslosmacıı
    Oslosmacıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay

Herşeye saygı duymak kişiliksizlik göstergesidir

1
    0 Yorumla
  • emoros6
    emoros6 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı.

İstisnalar kaideyi bozmaz
    Valla dünyada duyduğum en saçma fikirdir tersini de kanıtlarım.

0
    0 Yorumla
  • poimai
    poimai Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 ay

İçinde bencillik barındıran fikirleri sevmem.

0
    0 Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

F*minizm. Saygıyı hak etmeyen nefret dolu var ideoloji

0
    0 Yorumla
  • numeroloji
    numeroloji Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay

Atatürk'e karşı olanlar. Saygı duymuyorum, duymayacağım

0
    0 Yorumla
  • Atbey31
    Atbey31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay

Yanılmaktan korktuğu için öğrenemeyen insanları ciddiye almakta zorlanırım.

0
    0 Yorumla
  • RoyHarper
    RoyHarper Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 53%
    1 ay

Evet var, LGBT'ye ve cinsiyet değiştirmeye hiç saygım yok.

0
    0 Yorumla
  • Melodirüzgar34
    Melodirüzgar34 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.

Arapların islamini reddediyorum. Gerçek islam güzel

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay

Herkese saygı duymalıyız fikrine saygı duymuyorum saygı verilmez alınır kazanılır

0
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

LPG'li bireyler

Feminizm ve sonu izm olan hepsi..

#Vesselam

0
    2 Yorumla
    • Bilnmez_yy
      Bilnmez_yy
      1 ay

Ben de ataerkilliğe saygı duymuyorum erkeklerden çok ataerkil kadınlardan nefret ediyorum

Yorumla
    • __MütefekkirSeyyah
      __MütefekkirSeyyah
      1 ay

Bunu bana niye söylüyorsun? Görüşünü soruya yap.

Yorumla
  • Orpheon
    Orpheon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay

Her Fikire Saygı Duyarım, Ama Destekler'miyim Bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Chicchi
    Chicchi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 ay

Kadın kocası için kendine bakmıyorsa (ki kendine bakarsa bile bu niye kocası için olsun?) Adamın aldatmasının normal karşılanması. Yani bir kadın kocasının kendisini aldattığını söylediğinde "kendine bakmıyodun ki normal adam haklı" vb. Denmesi.

1
    0 Yorumla
  • Attalos
    Attalos Takip Et
    Master Yaş: 45
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Saygı duymadığım tek bir kesim var onlara duymuyorum

0
    0 Yorumla
  • Dilruba_98
    Dilruba_98 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 ay

reklamın iyisi kötüsü olmaz fikrine hiç katılmıyorum. iyisi kötüsü yoksa çevirsinle sokaktan birini versinler eline bir kağıt yazsınlar bizim ürünü alın diye öyle reklam çeksinler

1
    0 Yorumla
  • Bahhhdd
    Bahhhdd Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 ay

Karsit goruslere saygi duymayana saygi duymam

3
    0 Yorumla
  • jfkfjcjcj
    jfkfjcjcj Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 ay

Çok açık giymenin normal olduğunu savunmuyorum saygı duymuyorum aşırı açık giyinmeyin

3
    0 Yorumla
  • pinarim0719
    pinarim0719 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    1 ay

Karşısındakini dinlemekten aciz, duyguları, acıları küçümseyen, insanlar arasında ayrımcılık yapan fikirlere asla saygı duymam

1
    0 Yorumla
  • whtez
    whtez Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 ay

Atatürk'ü sevmiyorum saygı duyacaksınız diyen hırtlar

2
    0 Yorumla
  • Kırbahçesi2003
    Kırbahçesi2003 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 ay

İnsanların arkasından konuşan insanları sevmem. Onlara da saygı duymam

1
    0 Yorumla
  • ndsnv02
    ndsnv02 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 ay

insanların kalıplara uyması gerekçesi herkes kendi olabilmeyi deneyebilir. normal şartlarda

0
    0 Yorumla
  • örtmenhanm91
    örtmenhanm91 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 ay

Var. Herkes her şeyi hoş karşılayamaz. Bu doğamıza aykırı.

0
    0 Yorumla
  • ozgeeeztrk
    ozgeeeztrk Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay

Yönelimi farklı insanlar

3
    1 Yorumla
    • sorucamiste
      sorucamiste
      1 ay

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • Damrancomran
    Damrancomran Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Aktrollerin her dediği

1
    0 Yorumla
  • Andrews_Garden
    Andrews_Garden Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.

Lgbt ve körü körüne siyasi inanış

1
    0 Yorumla
  • _Milagros_
    _Milagros_ Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 96%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Çarpık ilişkilere saygı duymuyorum

1
    0 Yorumla
  • GeceyeYazılmışLanet
    GeceyeYazılmışLanet Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Atatürk'ü sevmiyorum diyenlere saygı duymuyorum

1
    0 Yorumla
  • Hassasdokunus
    Hassasdokunus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 86%
    1 ay

İslam medeniyetine ters herşeye

1
    0 Yorumla
  • PsikopatFareGeldi
    PsikopatFareGeldi Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 100%
    1 ay

Saygı duymadığım bir çok fikir var

0
    0 Yorumla
  • Təntənõviç
    Təntənõviç Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı.

Fikir değil de hastalık var. Pedofililik.

0
    0 Yorumla
  • XMeltemx
    XMeltemx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay

İster istemez ara ara oluyor

0
    1 Yorumla
    • mrtbey038
      mrtbey038
      1 ay

Yaşınız doğrumu, evli bekar?

Yorumla
  • hislipencere
    hislipencere Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.

Vardır illa ki.

0
    0 Yorumla
  • lalecnr
    lalecnr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Herkese her fikre saygı duyarım

0
    0 Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Saygı duyduklarım daha saymaya müsait.

0
    0 Yorumla
  • GİRDAP1903
    GİRDAP1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 532 cevap paylaştı.

Atatürk düşmanları
    Ampulculer
    Lgbt

0
    0 Yorumla
  • Günesinkadini
    Günesinkadini Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.

Var ama bunu söyleyemem çünkü bende uyguluyorum

0
    0 Yorumla
  • x_CiciKız_x
    x_CiciKız_x Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Feministleri sevmiyorum.

0
    4 Yorumla
    • Bilnmez_yy
      Bilnmez_yy
      1 ay

Kendinde bir kadınsın ama seni itaatkar olarak gören erkeklerin ataerkilizmini mi seviyorsun

Yorumla
    • x_CiciKız_x
      x_CiciKız_x
      1 ay

Hayır. Eşitlik seviyorum.

Yorumla
    • Bilnmez_yy
      Bilnmez_yy
      1 ay

Feminizmin amacıda bu zaten feminizm erkek düşmanlığı değil ki

Yorumla
    • x_CiciKız_x
      x_CiciKız_x
      1 ay

Hak savunana bir şey demiyorum zaten. boş ver

Yorumla
  • pamgyy
    pamgyy Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Bir fikirde var bir kişide var

0
    0 Yorumla
  • Bodunums
    Bodunums Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Her şeyi kendine hak görenler topluluğu

0
    0 Yorumla
  • _simay
    _simay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Fazla var

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Saygı duyduğunuz/duymadığınız neler var? 20 cevap verildi
Saygı görmek için saygı duymak gerekir! Başka fikirlere karşı ne derece saygılısınız? 43 cevap verildi
Size göre Saygısızlık nedir? 22 cevap verildi
Saygı duyulacak biri misin? 14 cevap verildi
Saygı duyulacak biri misin? 10 cevap verildi
Saygı duyulacak biri misiniz? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ahlak bekçisi velilerle nasıl başa çıkılır?
  • Bir ilişkide aradığınız artık “lüks” sayılan şey nedir?
  • İkinci görüşme olmicaksa karşı taraftan ilk görüşme masrafını istemek doğru mu?
  • Güne lahmacun yemekle başlanır mı?
  • Çiğ köfte mi, mercimek köfte mi? Hangi lezzete oy verirsiniz?
  • Sizin tahammül seviyeniz ne durumda?
  • Bir insanda en çok hangi özelliğe değer verirsin?
  • Diyetisyenle kilo vermek mi daha kolay, yoksa kendi kendine diyetle mi?
  • Siz kolay güvenen biri misiniz?
  • Sizce fazla fedakârlık insanın kendisini unutmasına neden olur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨