SİZCE BEN GÜNAHKAR MIYIM?

Herkese merhaba arkadaşlar size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan aylar önce biriyle tanışıp , görüşüp sevgili olduk. İlk başlarda her şey çok güzeldi el ele bile tutuşmazdık o kadar dikkat ederdik sonra ilişkimiz 3.5 ay geçtikten sonra öpüşmeye başladık ama ben ona çok güveniyordum çünkü namazında niyazında biriydi ve evlenmeden önce de birlikte olmaya karşıydı benim gibi ve ben de ona çok güveniyordum. Fakat birdenbire değişti her onunla buluştuğumuzda ( hep dışarda buluşurduk ) sürekli öpüşmek istiyor ve elleri falan sürekli göğüslerime dokunmaya çalışıyordu ben ilk başlarda anlamadım ama baktım ki çok sık oluyor tuhafıma gitti. Sürekli benle evlenmek istediğini beni ailesiyle tanıştırmak istediğini falan söyleyince ben de beni gerçekten seviyor sandım. Yine bir gün buluştuk ve yine öpmeye başladı ve her şey o anda oldu bildiğiniz göğüslerimi elledi arkadaşlar. Ben direk elini çekip ağlamaya başladım sonra da ağlaya ağlaya eve gittim. Bana mesajlar attı yok ben sen de istiyorsun sanmıştım işte ben suçluymuşum gibi davranma sen de istedin falan filan direk o gün ayrıldım. Evet ben de onunla öpüşüyordum hoşuma gidiyordu dünya sanki duruyordu benim için ona çok aşıktım ama o beni tamamen oramı buramı ellemek için sevmiş. Arkadaşlar ben Allah inancı olan ve Allahtan korkan biriyim sizce bu günahın affı olur mu?
SİZCE BEN GÜNAHKAR MIYIM?