İçindeki sesi susturup yalanlara göz yumdun mu?

Hani karşındakinin yalan söylediğini hissedersin ama onu o kadar seversin ve ona o kadar değer verirsin ki umursamaz görmezden gelir misin?
#DeliMavi
22 ARALIK 2022
İçindeki sesi susturup yalanlara göz yumdun mu?

Hani karşındakinin yalan söylediğini hissedersin ama onu o kadar seversin ve ona o kadar değer verirsin ki umursamaz görmezden gelir misin?
#DeliMavi
22 ARALIK 2022
Abla ben yalanı, sahtekarlığı anlamak konusunda tam bir körüm. Aynı zamanda da insanlara güvenmek konusunda da tam bir profesyonelim. O yüzden yalanları da yakalayamıyorum. Yakalasam da bir sebebi vardır açıklayacaktır diyip susuyorum.
Sonra üzülen sen oluyorsun.
Evet maalesef. Yalanın beni ne kadar etkileyeceğini düşündüm ve karşımdaki insanın yüzüne vursam onu ne kadar etkileyeceğini. Dedim ki; anlatsın o kendi kendine ben gerçekleri zaten biliyorum :) şöyle bir inancım var; herkes yaşattığını yaşayacak. O bana yalan söyler, başkası gelir onu saf yerine koyar ve ona söyler. Ben insanlığımdan bir şey kaybetmem.
Teşekkür ederim maviş 💙
Rica ederim canım 💙
Evet. O kadar çaresizce geçirdiğim zamanları hatırladım. Sırf birisi üzülmesin diye yalan söyleyen kişinin arkasını toparlayabilmek benden gençliğimin bir bölümünü götürdü ama karşılığında sabredip sağlam temellerine dayanan bir ailenin en zirvesinde söz sahibi oldum.
Ben bunu herkese karşı yapıyorum ve kendime diyorum demekki yalan söylemek zorunda kaldı ve fazla takılmıyorum.
Ben bir kisiye yaptım ama artık yeter.
Dedim.
Cevap
25Cevap
Yalanlara göz yummadım.
Onceki sorunda yalan uzerineydi kim ne yalan soyledi sana
Tanımıyorsun 😂
Ölünün arkasından konuşmam😂
Yalanci 😂😂
Yok yaaa öldü
Bazen olmuş olabilir. Ama tabi bir yere kadar..
Bende pes ettim. İyi düşünmek istemiuorum sövüyorum ve kafam daha rahat.
Çok yaptım yalan söylediğini anladığım sevdiklerime, tabii sonradan konuşmayı , sormayı ihmal etmedim. Kendimi de bi şekilde rahatlatmam lazım.
Zamanında yaptım tabi; Kendi kendimi şundan dolayı, bundan ötürü demiştir, yapmıştır, etmiştir falan fistan diye ikna etmiştim. Zaten insan kendisi ancak kendini kandırabilir.
Ne olursa olsun yüzüne vururum. Bazen de verdiğim değer kadar değer görmem, ona göre de karşılık veririm.
Evet, bunu yaptım. O, yalanlarını anlattıkça ben dinledim, yalan olduğunu bile bile dinledim.
yalanlarıma başladığımda kendi kusurlarımı görüyorum ve bunu bilmek beni üzüyor üstelik buna gerek bile duymadığım halde yaptığım oluyor yazık bana...
Yalanla iş yürümez belki belli şeylerde
Yalan söylediğine inanıyorsam sevgim kalmaz. Bırakırım.
İçimizde ki o ses aslinda hep doğru söylüyor. Bazen onu görmüyoruz..
Hepimiz yaptık bunu, şu anda onların hiçbiri yanımızda değiller.
Evet olmuştur hâlâ oluyor galiba hâlâ dizginlemeye çalışıyorum içindeki sesi..
Yalanlara göz yummam
Hiçbir zaman bunu yapabilen biri olmadım. Bir şeyden şüpheleniyorsam sonu ne olursa olsun didiklerim.
Ben akrep burcuyum ve bir insandan kolay soğuyan bir insanım böyle bir durumla karşılaştığımda eskisi gibi samimi davranmam soğuk yaparım
İnanmış gibi hangimiz yapmadı ki..
Onu çok seviyorsam hersey olur
Sevmediklerimin yalanlarınada sustum
Ben tutamıyorum ima ederim bir şekilde ya
Hayır her zaman gerçekleri savundum
Hiç sevmem. :D
Hayır yalana ve haksızlığa göz yumamam
Hayatta ben doğrucu davut
Hayır göz yumamıyorum hiç.
Dalga geçiyorum genelde
Yapmışlığım oldu ama tecrübe edindik
Yummak zorunda kaldık