Kişilik & Karakter Herkese pozitif tarafınızı gösterir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Herkese iyi davranıp pozitif tarafınızı gösterir misiniz? 🐈🧡 Herkese pozitif tarafınızı gösterir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kişiye göre değişiyor. 0 0 Yorumla
whickes43 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 682 cevap paylaştı. Olumsuzluktan uzak durmak en iyisi. Negatif insanlardan uzaklaşırım. Pozitif olmak önemli evet. 0 0 Yorumla
Deadpooll34 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Yeni tanıştığım insanlara mesafeliyimdir. Digerleri sıcak tarafımı neşeli tarafımı görürler 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben kimseye kötü davranamıyorum zaten 0 0 Yorumla
MinikManolya Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Bir sorun olmadıkça o kişiyle, evet gösteririm. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bana bir kötülüğü olmayan herkese iyi davranırım. 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır sadece samimi olduklarıma 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Herkes once negatif tarafimi gorur aslinda 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl güvendiğim ve yakın olduğum insanlara karşı 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Gosteremem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kişiye göre değişiyor.
Olumsuzluktan uzak durmak en iyisi. Negatif insanlardan uzaklaşırım. Pozitif olmak önemli evet.
Yeni tanıştığım insanlara mesafeliyimdir. Digerleri sıcak tarafımı neşeli tarafımı görürler
Hayır göstermem.
Ben kimseye kötü davranamıyorum zaten
Bir sorun olmadıkça o kişiyle, evet gösteririm.
Göstermeye çalışırım.
Bana bir kötülüğü olmayan herkese iyi davranırım.
Kişiye göre değişir. Herkese göstermem.
Hayır sadece samimi olduklarıma
Herkes once negatif tarafimi gorur aslinda
hayır asla herkese göstermem
güvendiğim ve yakın olduğum insanlara karşı
Herkese değil 🙂
Evet genelde oyleyim samimi rahat biri
Tabii her zaman gösteririm.
Hayır
Evet
Hayır
genelde evet