Evet pozitifim. Tabi ki her şeye kucak açan, her şeye gülen, her şeye koşan biri değilim. Ancak başıma kötü bir şey geldiğinde, canımı sıkan durum olduğunda, öyle oturup karalar bağlamam. Zaten olan oldu, zamanı geçmişe alamam ama geleceği yönlendirebilirim. Düştüysem, kaldırırım, eğildiysem, doğrulurum. Her zaman bir hile vardır. Hayatın hilesi ise, pozitifliktir. Negatiflik, organlaırmızı yorar ve frankestein gibi öyle ruhsuz ruhsuz paytak paytak dolanırız ortalıkta. Ben buna gelemem.
Yeni yeni kazandım tekrardan diyeyim bu özelliği. Bir ara kaybetmiştim, sonra buldum.
Hayat çünkü dik bir yokuş ve ben çok sigara içiyorum. maalesef ki bu böyle. Hayat bir şekil de ilerliyor, somurtarak ilerlemek de ruha zarar veriyor. Çokta polyanna gibi oh ne güzel dağ havası demiyoruz tabi. Güneş açıyor, hava güzel, hayat güzel, yaşıyoruz ve geçinip gidiyoruz. Artık küçük şeylerle bile mutlu olabiliyorum. Başklarının mutluluğu ile de mutlu oluyorum. Güzel gidiyor.
Evet, çok pozitif biriyim. Ölüm dışındaki her koşulda gülmek için bir sebep bulabilirim kendime. Etrafıma hep pozitif enerji yayarım. Tabi buna çevremdeki insanlar da sebep oluyorlar. Mesela sen. Sen de çok pozitif bir insansın, senden aldığım pozitif enerji de beni daha çok pozitif yapıyor :)
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında pek pozitif biri olduğum söylenemez ama senin pozitifliğin bulaşıcı demek ki, bana da yansıyor. :D
Ben bir negatifliğini görmedim 😃 gayet pozitif bir insansın bence 😃 ama eğer dediğin gibi ben seni pozitif yapıyorsam, ne mutlu bana :)) negatif olmak sende güzel durmazdı bence 😅
Şen şakrak biri değilim ama istersem pozitif bir insan olabilirim. Ki oluyorum da. Her zaman modu düşük olmuyor insanın. Gülüp eğlendiği, bardağın dolu tarafını görebildiği zamanlar da oluyor. Hiçbir şeyden zevk almayan, tümüyle negatiflik saçan insanlar depresif insanlardır. O insanlardan değilim.
Değilim, gerçekçi biriyim ve böyle olunca da bir şeylere çok pozitif bakabilmek mümkün olmuyor benim açımdan. Bir şeyleri olduğu gibi görüyorum, hayal dünyasından fazla uzağım ve gereksiz Polyanna'cılık oynamıyorum. Az bir şey umudum var, o da yolumda ilerlememe yetiyor. Yavaş yavaş olsa da acelem yok...
Pozitif sayılır mıyım bilmiyorum ama kendimi önce en dibe çekerim bilerek tüm ışıkları kapatırım ondan sonra karanlığın en boğucu noktasında tüm ışıkları aynı anda yakarım karanlığı boğarım ve her şey hızlı bir şekilde güzelleşir bende süreç böyle işliyor
Pek pozitif biri sayılmam, duygularım yıpranmış vaziyette ve sorumlulukları gerçekleştirme üzerine yaşıyorum. Negatif biri de sayılmam. Genellikle ortası diyebilirim.
Pozitif biriyim onca derde rağmen. Eğlenilecek biseyler mutlaka bulurum. Hayata güzel olan yerlerinden bakmaya çalışırım. Hatta arkadaşlarım Polyanna mısın sen derler djdjdj
Hep/herzaman pozitiv imdir sabahaleyin uyandığında tepeye baktığında negatif düşünme sakın tepeye baktığında bir tebessüm ile güzel şeyler düşün. Yazdığım gibi yaparsan günün iyi geçer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Pozitif olmaya calisiyorum buna cabalamak bile guzel. Tipki seni izlemek gibi..
Gercek ama sizinle tanis degiliz. Gecen gun, ben olarak baska birisini tahmin ettigin icin kirgilnlik soz konusu. Saniyorum ki ozelde sobrtiniz olan baska erkekler mevcut olarak anliyorum.