Neleri sevip neleri sevmediğinizi biliyp musunuz mesela
Ne olmak istediginiizi ne oldugunuzu falan dökülün
Neleri sevip neleri sevmediğinizi biliyp musunuz mesela
Ne olmak istediginiizi ne oldugunuzu falan dökülün
Evet, kendimi genel hatlarla tanıdığımı düşünüyorum. Neyi sevip, neleri sevmediğimi biliyorum. Hangi ortamlarda huzur bulurum, hangilerinde canım sıkılır bunu keşfettim. Tabi bu kendimi tanıma süreci kolay olmadı. Sancılı ve sıkıntılı bir süreçti. Çünkü insan gerçekten kendisini tanımak istiyorsa, iyi yönlerini olduğu kadar kötü yönlerini de görmek zorunda..
Kendimi çok iyi tanıyorum ve tabi ki neleri isteyip istemeyeceğimi biliyorum. çünkü insan hayatta deneyim yaşayarak ya da hatalar yaparak aslında kendini daha çok tanır. bazen insanlardan uzaklaştığımız zaman da kendimizi tanımak için yeterli zamanımız olur ve insan kendini ya da duygularını daha iyi anlayabilir. neler bana huzur veriyor neler beni mutlu ediyor veya neler beni mutsuz ediyor veya neler beni iyi hissettirir, bunları çok iyi biliyorum ve kendimi çok iyi tanıyorum.
İnsanın kendini bilmesi ama aslında isteninin bu olmadığını far etmesi kadar kötü bir şey yok.
Doğruyu iyiyi kovalamakla geçen hayat artık pek önemsemiyor.
Acı ama gerçek.
Fazla istediğim bir şey yok.
Güzel bir ilişki ve evlilik.
Diğerleri zaten var.
Ama keşke her şey benim demem kadar kolay olsa.
Doğru , güzel ve iyiden bahsedip tam zıttını yapıp sonra mağdur edebiyatını oynayanlardan nefret ediyorum.
Cevap
8Cevap
Önemli olan bilmek değil ki bence hepimiz ne olduğumuzu biliyoruz ama olduğumuz kişiyi hep es geçiyoruz.
Çok güzel yazmıssın
Kendımı bılıyorum o yuzden ne sevıp sevmedıgımı asla bılmıyorum sjsjsjs
Dkskskdk bu da güzelmiş
Bı bılınmezın ıcındeyım sjsjsje
Sen dişi bi aslansın ama aynı zamanda
Bılemıyorum ıste sjsjsj avlanmak ıcın heran saldıradabılırım orman benım dıyıp yan gelıp yatadabılırım sjsj
Slsldld keyfin bilir kral
Bazen sevmediğim şey güzel gelebiliyor değişik birisiyim sanırım
O bende de oluyo nadiren bence o şeyin çevreye yaydıgı enerji ya da etkenlerle alakalı
Olabilir onun haricinde tanıyorum
İyimiş
Hıhım
Biliyorum iyi tanıyorum kendimi ama icimdekinin isteklerinden farklı yaşiyorum.
İyi bir insan olmak istedim hayat şartları buna izin vermiyor
Tanımaz mıyım hiç Ah Bu Ben
Bir ben varım ben de beni benden içerü
Yok tanışmadım henüz.
Biliyorum
Kendimizi de tanımicaksak fksjjs
Tabiki biliyorum 😅😎
Tam olarak bilmiyorum yavaş yavaş öğreniyorum
Elbette biliyorum.
Çoğunlukla tanıyorum
Biliyorum evet.
Tanışıyorum kendimle