Selam KS ahalisi! Bu, aklınıza gelen her şey olabilir. Para, dost, arkadaş, sırdaş, sevgili, eşya... Bir şeyi zor yollardan kazanmışsanız daha mı çok önemsiyorsunuz?

Selam KS ahalisi! Bu, aklınıza gelen her şey olabilir. Para, dost, arkadaş, sırdaş, sevgili, eşya... Bir şeyi zor yollardan kazanmışsanız daha mı çok önemsiyorsunuz?

Soruların bile karanlık senin...😂
Renkli giysiler giyindiğinde hayata bakış açında daha olumlu olacak. Dinle yaşlı tecrübeli teyzenii
Yani evet ama genelleme yapılamaz bence bazen kolayca başlayan şeyin ömrü de uzun olabiliyor ama bence önemli olan her neye sahipsen o zaman hayatındaki değerini bilmek gerek 2. defalar hiç bir zaman ilki gibi olmuyor.
Eig için teşekkürler
😊
Bilmem 🤔
Ne alakası var ya iyice paranoyak oldunuz 😂😂 ben görüyorum seni, sen de beni görmüşsündür ama muhtemelen konuşmadık.
İyi geceler 😊
Evet kesinlikle öyle bahsi geçen şey her ne olursa olsun; insanlar uğraş verip, emek harcadıkları şeylere daha çok kıymet veriyorlar. Kolay ulaşılan şeyler ise basit görülüyor.
Cevap
2Cevap
Benim için fark etmiyor. Zor veya kolay benim olan her şey çok değerlidir.
Güzel bakarim 😅
Benim için kolay ya da zor etmekten daha çok o şeyi ne kadar istediğim değerini belirliyor
Bu soruya daha net bi cevap vermem için önce bi Range Rover arabam olması lazım :D sonrasında tam net cevaplayabilirim :D
şu an için zor elde edebileceğim şeyler arasında en zoru bu o yüzden Range Rover dedim :D sürenleri görünce istemsiz onlara sinir oluyorum 🤦♀️😒
Tabii 😅 sonra Range Rover olmasada
Duster Safkan" kolay olur diye kendimi sakinleştiriyorum 🤷🏻♀️😅
Zor elde edilen her şey kıymetlidir bu hep böyledir. Ne olduğu hiç farketmez, çünkü çok zor elde etmiştir. Bu yüzden çok kıymetlidir.
Sanırım bu yaradılışımızda genel olarak bulunan bişey zor ulaştığımız daha kıymetli değerli ve özel oluyor.
Evet öyle ulaşamadığımız ulasipta kaybettiğimiz kıymete biner
Evet zorluklarla kazanıldığı için daha çok değer kıymet görüyor
Eee emek sarfedilmiş tabiki kıymetli olur değerli olur
Daha güzel daha tatlı geliyor zorlukla elde edilen şeyler
Zor olacak ki adı imtihan olsun...
Yok be insanlar nankör
Őyle derler ama kismen diyim
Evet bence öyle daha çok kıymeti biliniyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?