Kendini tanıyamadığın, yaptıklarına ve düşündüklerine anlam veremediğin anların oluyor mu?

Kendini tanıyamadığın, yaptıklarına ve düşündüklerine anlam veremediğin anların oluyor mu?

Ben böyle değildim dediğim ve kendime hayret ettiğim oldu. Dışarıdan kendime bakınca hayret ediyorum. Ama bazen oluyor işte, insan kendinin asla yapmayacağı şeyleri yaparken buluyor kendini. Ben pişman değilim veya keşke demiyorum. Ama kendime şaşırıyorum.
Evet sürekli diyorum bunu. ben eskiden duygulu birisiydim. ama şu an oldukça duygusuzum. yani hayalim ya da beklentilerim pek kalmadı. eskiden umutlu bakardım ama şu an içimde umut da kalmadı. ve bazen insanlar neler yaptığını ya da neye ihtiyacı olduğunu çok iyi bilse de bir şeyler yapamazlar ya ya da daha doğrusu yapmak istemezler. bu yüzden bu değişim yani içim de ki hiç bir şey yapmama değişimi yüzünden. ben böyle değildim diyorum... tabi ki aslında içinde bulunduğum durumda bu anlaşılabilir bir değişikilk.
Arada bazı konularda olmuyor değil
Teşekkür ederim :)
Zaman zaman oluyor evet.. Her konuda asla böyle düşünmem.. Genele bakarsak duygu ve düşüncelerimi kontrol eden bir insanım.. Keyifli günler..
Teşekkürler canım 🥂💋
Cevap
22Cevap
Bazen diyorum. O herşeye umutla bakan herkes için kendine heder eden ben neredeyim diye sorguluyorum. Özellikle acımadan insan sildiğimde soruyorum kendime: "Ben böyle değildim ne oldu bana?"diye. Ama faydasız ne olduğunu gayet iyi biliyorum. O kızın değerini kimse bilmedi kimse aldığını vermedi ona. O da artık aldığı kadarını veriyor karşısındaki insana.
Aşk ve aşırı öfke insana hata yaptırır ve sonrasında ben böyle değildim ne oldu bana dedirtir. Ben ne aşık olurum ne de öfkeme kapılıp hata yaparım
Son zamanlarda şu 2 ay içinde başıma öyle şeyler geldi ki yaptıklarıma kendim de şaşırdım.
Maalesef, eski beni özledim...
Çok oluyor çok.
Bazen zaaflarıma yenik düşüyorum. Bazen küçük, şirin bir hayalperest oluyorum, hayallerimi söylemeyim burada ☺ Halbuki bastırmaya da çalışıyorum. Ya ben nasıl yenik düşebiliyorum diyorum kendime, ne yapıyorum ben diyorum, kendime yabancı oluyorum.
Bir de şöyle bir şey var, ben iyilik meleği bir insandım ama sonra gaddarlaştım, işte o zaman diliminde de tanımamıştım kendimi,"sen bu değilsin, sen böyle bir insan değilsin" demiştim kendime ama sağolsunlar beni el birliğiyle kötü bir insan yaptılar, ben bile kendimi tanıyamadım.
Bundan bir yıl önce bu soruları çok sık sormuştum kendime. Fark ettiğim şu oldu. O süreç içerisinde her ne kadar bir şeylerin değiştiğini düşünsem de işin aslı öyle değildi. Bir şeyler değişmiyordu aslında ben bilinçleniyordum
Yaşım ilerledikçe bana birşeyler oldu kızlar soruyorda ilk girdiğim hesaplarda ki ben şimdi ki ben durgunlaştım sanki bir çok hesabım kapanıyordu yinede rahat durmazdım ama artık öyle değilim moderatörlerde değişimimi anlamış gibi artık benimle uğraşmıyorlar eleştiri yapsam bile galiba artık eleştriyi bile oturaklı yapıyorum
Bir kaç gündür aynada gözümün içine bakıyorum, tenimin rengine, soluk yüzüme. Bir çocuktan sonra bu hale gelmemeli insanlar diyorum, daha dur hele ne içtik misali. Eskisi gibi parlamak istiyorum, kendimi iyi hissetmek. Tamam depresif ruh hali herzaman bulurdu beni ama doğan güneşle kıpır kıpır enerji dolduğumda çok olurdu.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Bugünkü yansıttığım kişi için çevreme karşı mücadele verdim. Fikirlerimi savundum sadece kendim olmak için. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
ben böyle değildim yaşarken oldum.. diyesim geldi
insan yaşarken değişiyor işte.. farklı oluyor öyle değilken öyle oluyor..
Oluyor tabi ki ama cevabını da biliyor oluyorum bunun
https://www.youtube.com/embed/2VU8qPDweSgBen böyle değildim iyi ki böyle oldu bana dediğim oldu..
Bazen diyorum sinirlerim tepeme çıktığında. Öfkelenmek güzel bir şey değil ama, laf anlamayanlara pek sabırlı olamıyorsun.
Çok teşekkür ederim. 🌷
Hem de çok sık. Çoğu zaman durup "neredeyim, ne yapıyorum, kimim ben" diyorum. Ama cevabını halen bulamadığımı fark edince yeniden eski, umursamaz tavrıma bürünüp hayatıma devam ediyorum ¢
Okumak isteyip neden çalışıyorsun önceden her şeyin planlıydı. Şimdi neden plansız bir şekilde hareket ediyor ve ders çalışmıyor başka şeylerle oyalanıyorsun gibi.
Ben potansiyeli yüksek bir öğrenciydim ama bir türlü unuverste sınavında ders çalışmak istemedim ve yıllarca mezuna kaldım bu hale gelecek birisi değildim
İnsanın karekteri değişmez ama bazı konularda değişik davrana bilir çünkü daha önce bir şey yaşamış ve bu takar başına gelince insanın aynı davranmıyor
insanlara güvenen, inanan, sözlerine inanıp karar veren ben ne oldu da bana bu hale geldim?
cevabını buldum ama insanlar sahtekar üç kağıtçı ve güvenilmez oldu
Artık yok. Sadece bazen düşünüyorum ben ne yaptım ne düşündüm ki bunlar başıma geldi ❗️ Hayatımı ve hayatıma giren herşeyi seviyorum .
Asla aldatmam derdim beni aldatan sevgilimden ayrıldıktan sonra hayatıma giren kişiyi aldattım basiretim bağlanmış gibiydi asla kendimi tanıyamadım
Sinirlendiğim zaman tamamen başka biri olduğum için bunu ben değilde çevremdekiler söylüyor daha çok.
Tabi ki. Geçmişe baktığın zaman ile simdi ki sen arasında çok fark var.. en önemlisi o sen şakrak enerjik hallerin yavaş yavaş siliniyor...
Oluyor bazen 😄
https://www.youtube.com/embed/EPq6MncNW8MDaha çok ben çok sakinim çok olgun tepkiler veriyorum benim daha canlı olmam lazım diyorum ama yoruldum heralde
Evet diyorum hele şu aralar daha çok demeye başladım. Eski tadım yok gibi herşeyi boşlamış ve birazda gamsız olmuşum
Evet oluyor. Herkeste zaman zaman olsa da cok kotu ve sarsici bir durum. Arinmak kolay olmayabiliyor.
Evet çok enerjik hayat doluydum kendimce. Sevdiğim şeylerin arkasına düşerdim, çok çabalardım. Şimdi hiç oturduğum yerden kalkasım gelmiyor
Ben de kendimi tanıyamıyorum kardeş ama kime sorsam gösteriyor ayıküün mü
Uzun hikaye... Lakin bir farkındalık sonucunda oldu ve tepeden tırnağa değişim dönüşüm.
Yıldizimin barismadigi kişiler yanımda olunca sinirden ne olduğumu sasiriyorum
Ewt bu ara bunu sık yaşıyorum. Yaşadığı şeyler değiştiriyor sanırım insani
Önceden azimliydim hırslıydım ama şimdi hiç bir şeyi umursamıyorum çok zaman kaybettim
Olmuyor ya pek. Tersine ben buyum, bu kadarım, böyleyim, yapım bu demek kolayıma geliyor))
Olmadı hiç yani uzun zamandır olmadı desem daha doğru olur
Böyle bi durumu çok şükür dahaca yaşamadım rabbim de inşallah yaşatmaz,
Bazen duygu ve düşüncelerim beni çok şaşırtıyor.
Değişiyoruz
Olumlu anlamda çok yol kat ettim. Ve evet ben eskiden böyle değildim diyorum
Duygusuz ve taş kalpli biri oldum. Kendimi sorgulamama neden oluyor.
Olmuştu bir ara, aklım kötü çelinmişti de toparladım sonra😂
Her ay oluyor regl döneminde 😄 ben alıştım da çevrem noluyor lan diyor genelde
Her zaman. Eski halime dönmek istiyorum artık. Kendimi tanıyamaz oldum.
Bir ara mantıktan uzak ve duygularıyla hareket eden bir insana dönüşmüştüm ve o zaman bana ne oluyor diye sorgulamıştım..
Oldu... Ben kendime napmışım ya diye hıçkırarak ağladığım da oldu.
Akşamdan sonra evde takılıyorum ve eskiden dışarı çıkardım iyce ev kuşu olmuşum diyorum şaşırıyorum
Oluyor. Ama farkına vardığım için seviniyorum.
Tam şu an öyle diyorum.
Bazen oluyordu
Bu aralar hep böyleyim kaybolmuş gibi hissediyorum çok yoruldum
Hangi birini sayalım şimdi 🤣o kadar çok ki
Olmaz mı hergün zaman zaman bu anı yaşamak..
Yoo her zaman bu şekilde olacağımı biliyordum neler yapacağımın fardındaydım her zaman.
Ben böyle degildim yaşarken oldummm bu kötü kaderiii sonradannn buldummmm
Malum işi yaptıktan sonra ben. d
Kesinlikle çok sık oluyor maalesef ki🥴
Milyonlarca kez yaşadım böylesi anları 🥲
Zaman zaman oluyor be fosil
Evet bazen
aşık olduğumda söyledim böyle 😄
Oluyor bazen o yüzden asla asla dememek lazım 😅
Birileri için fazla gurursuz olmuştum bir zamanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?