Ben bugünkü bendim aslımda, ruhen ve karakter olarak hep bugünkü Tuba oldum. Hayatımdan gitmesi gereken insanlar beni olmadığım biri yapmak için çok uğraştılar. Fakat sonsuz şükürler olsun amin ki, bugün onların tamamına yakını hayatımdan defoldular, ben en başından beri olduğum Tuba oldum cidden sonsuz şükürler olsun amin..🍀🍀
Her zaman cins bir m. anyaktım. Ben böyleydim de kendimden geçişlerim bu kadar değildi belki. Kendimi bırakışlarım bu kadar değildi. Umursamazdım evet ama bu kadar da değildim yahu. En azından bazı şeyleri durup dikkate alırdım çok eskiden şimdi dümdüz ilerliyorum umursamadan. Kırmaya çalıştıklarında kalbimi az da olsa etkilendiğim olurdu sanki daha mı duygusalmışım ne? Şimdi bir halt kalmamış o kaplten geriye. Sanırım alışmışım insan hateketlerine ve kırmaya çalışan eli kesmiş atmışım Ve.. o el kopup yere düşerken hiç yanmamış canım. Bazen kasıtlı izin vermişim beni kırmasına ellerin. Acı çekeyim de ders alayım diye. Az da olsa çekmek o acıyı ders almama vesile.. Ben böyle değildim diyemem Hep böyleydim ben. Hep uçuk Hep kaçık Hep inatçı Hep burnunun dikenine bir deli Ama artık daha Az yanıyor canım. Daha az yaş geliyor gözümden Yine derin bakıyorum insanlara Yine sesim buğulu Yine büyülerim istediğimde Nakşettiğim bir kalbi.. Ama artık her şey Çok önemsiz ve boş. Sesim kalıyor sanki geriye Ve diyor ki sen aslında daha güzeldin eskiden, Kandırma kendini kalbinin kilidinden…
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Bazen olabiliyor ama hayat insanı yıpratır. Bütün mesele ayakta kalabilmek. Yaşam budur. Hayatta kalmak. Zihnen, duygusal olarak, fiziken hayatta kalmak. Ben böyle değildim cümlesini çoğu insan kullanır çünkü insanlar yaş alır. İlerler ve ilerledikçe yeni değişimler, gelişimler olur. Buna ayak uydurur ya da öğrenme sürecinde geçirdiği davranışsal ve psikolojik etkiler olduğu için cümleyi kullanabilir.
hayatımızda bir noktada oluyor. En çokta yaş ilerledikçe ben böyle değildim diyor insan. Önce hafif çizgileri görüyor insan. Sonra hafif beyazlamış saçları, ama hafiften iyide gözüküyor hani. Gençken yaptığınız şeyleri deniyorsunuz ve her seferinde ben böyle değildim diyor insan ha yine yapabiliyoruz. Ama eskiden daha bir güzel gelirdi sanki.
Sonra özellikle yirmili yaşlardaki zamanlardaki kızgınlık agresifliğe bakıp bu sefer o yaşlara ben böyle değildim demek isteriz ama yine o bizizdir.
Hayat nerelere çekiyor insanı. heyt be :) Sağol konu için :)
Evet son zamanlarda sıkça söylediğim anlar oluyor. Şöyle bir düşününce gençlik yıllarında biraz daha pozitif ve hayata daha olumlu bakan bir insandın. Sürekli arkadaşların da buluşur ve insanlarla vakit geçirirdim. Yani düşününce neredeyse eve girmiyormuşum. Özellike 30 yaşımı geçtikten sonra kafamı kaldırıp gökyüzüne bile bakma isteğim kalmadı. Tabii bunların hepsi bir sebep sonuç ilişkisi olarak böyle olmama sebep oldu.
Evet, bir süredir bunu düşünüyorum hâttâ. Eskiden çoğu yönden şimdiki halimden daha farklı biriydim. Şimdilerde ise geçmişe kıyasla daha olumsuz yönde bir değişime uğradım.
Bu değişim insanın elinde değil. Şartlar neye gerektiriyorsa ona dönüşüyorsun. Zamanla tüm olumsuz yönlerini de benimsiyorsun zaten. "Beni kabul eden böyle kabul etsin" diyorsun.
Oluyordu. Artık olmuyor. Kendimde sevmediğim yönleri değiştirmeye, düzeltmeye başladım. Epey başarılı oldum bu konuda. Tabii ufak tefek şeyler var yine, ama böyle olmaktan memnunum.
Büyüdükçe daha çok söyleniyor bu söz bence. Yaşadığımız olaylara verdiğimiz tepkilerde bulunduğumuz ortamda ya da yanımızdaki kişilerin karakterinde gördüklerimizde... Bazen iyi bir şey için diyoruz bazen kötü bir şey için diyoruz umarım hep kötü özelliklerin iyiye dönmesi için kullanırız bu sözü. Ben genelde insanlarla iletişim kurcağım zaman çok gönüllü olmuyorum üniversiteden itibaren o yüzden önceden böyle değildim daha girişken ve daha konuşkandım diyorum
Eskiden henüz umutlarım varken haftada iki gün düzenli bir saat yüzerdim 4 gün vücut geliştirme hergün 6-8 saat civarı basket Binden fazla mekik şınav Saç uzatırdım manikür yapardım giyimime dikkat ederdim Şimdi gör inanmazsın On tane bile mekik çekemem
Elbette oldu. İnsanın kendisindeki değişikliği fark etmesi onun ne kadar bilinçli olduğunu gösterir aslında. Bazı insanlar kendisindeki değişikliği fark etmez, onu her zamanki hali gibi kabul eder. Ama dışarıdan gören birisi onun öyle olmadığını söylese bile karşısındaki bunu anlamayacaktır.
Lisede çektiğimiz bir video vardı onu atmıştı arkadaşım sonra bunu izleyen arkadaşım sen çok değiştin dedi, harbi değişmişim ama gözlerimin ici gülüyormuş mutluluktan soldurmuşlar tüm benliğimi. Solduranlar utansın ben yeniden açarım.
Hayat hepimizi xikip atıyor Ve hepimiz şaşırıyoruz; kendimize... İçimizden çıkan merhametsize... Yüreğimizden fışkıran kem sözlere... Ve böyle böyle Yürüyoruz ölüme...
Gerçekten de 5-6 sene öncesini hatırlıyorum da, daha disiplinli, daha kuralcı, daha katı, daha çok çalışkan biriydim. Ne zaman ki bir ilişki insanin hayatına giriyor tüm düzenini değiştiriyor.
Evet 14 yaşımdan sonra farklı hissetmeye başladım ve ben böyle değildim artık böyleyim))))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Evet aile baskısı, toplum baskısı, ülke şartları gibi durumlar bizim geleceğimizin şekillenmesinde rol oynuyor o yüzden istediğimiz insan profili olmak biraz zor