Kişilik & Karakter Diksiyonu, teleffuzu düzeltmek iyi hale getirmek özgüveni artırır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce artırır mı bu? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Diksiyonu, teleffuzu düzeltmek iyi hale getirmek özgüveni artırır mı? Cevapla Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet arttırır. 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı. tabii ki. diksiyonu düzgün insanlar kendilerini daha rahat ve güzel ifade edebilirler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sesli kitap okuyarak mı düzelir Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı. Kesinlikle. Diksiyondan ziyade etkili iletişim kurabilmek önemlidir özgüvende 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olabilirim böyle? Yorumla MarsRafinha +1 yıl Etkili iletişim eğitimi al. Kitabı vs varsa oku Yorumla Soran +1 yıl Kitap okumak işe yarar mı cidden Yorumla MarsRafinha +1 yıl Tabi ki videolu eğitim de vardır ben kitaptan almıştım eğitimi Yorumla Soran +1 yıl Hangi kitap Yorumla MarsRafinha +1 yıl Etkili iletişim adı sen daha iyi bir kaynak bulursun Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. elbette. 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Artırır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet arttırır.
tabii ki. diksiyonu düzgün insanlar kendilerini daha rahat ve güzel ifade edebilirler
Sesli kitap okuyarak mı düzelir
Kesinlikle. Diksiyondan ziyade etkili iletişim kurabilmek önemlidir özgüvende
Nasıl olabilirim böyle?
Etkili iletişim eğitimi al. Kitabı vs varsa oku
Kitap okumak işe yarar mı cidden
Tabi ki videolu eğitim de vardır ben kitaptan almıştım eğitimi
Hangi kitap
Etkili iletişim adı sen daha iyi bir kaynak bulursun
Evet arttırır.
elbette.
Bir nebze
Artırır