Ben genelde doğaçlama ilerliyorum, plan yapsam da genelde planlarımda olduğu gibi olmuyor hiçbir şey..😄

Ben genelde doğaçlama ilerliyorum, plan yapsam da genelde planlarımda olduğu gibi olmuyor hiçbir şey..😄

Plan yapmayı kaç kez denedim. Ama olmuyor. Ben dağınık bir insanım. Düşüncelerim gibi, hayatım ve hedeflerim de karmakarışık. Anlık kararları yaşıyorum çünkü karar da veremiyorum. Bu yüzden hemen her hareketimi rastgele seçiyorum. Doğaçlama yaşıyorum yani ben de ¢
Plan yapmayı sevmem. Hayatımın hiçbir döneminde planlı programlı düzenli biri olmadım ve bu halimle de mutluyum. Plan yapanların da kaç tanesi kusursuz uyabilşyor ki zaten. Çok düşünmek daha çok yoruyor anca başka bir işe yaramıyor.
Her adımım planli programlı değil. Hayatımın çoğu spontane anlık kararlar ile devam ediyor. Ve böyle yaşamayı seviyorum. Kurallar bana göre değil.
Eig icin teşekkür ederim
Rica ederim 🤍
Doğaçlama daha eğlenceli, mesela gel gidip evlenelim değişiklik olsun 😂
Bu da fazla doğaçlama değil mi😂
Cevap
25Cevap
İş hayatım planlı, özel hayatım doğaçlama. Bu akşam mesela bulunmamam bir yere gittim ve o kadar doğal şeyler oldu ki bir daha asla gitmem 😂
Nere gittin 🧐
Hiç sorma ya valla arkadaşlar zikir çekmeye götürdü hani şey var ya heh hı heh heh falan acayip bi zikir çekme olayı var. Kendimi bir anda bir tarikatın içinde buldum dayanamadım izlerken kahkaha atarak dışarı kaçtım 😃
O kadar iyi dayanmışsın yine😂
Ben korkarım öyle ortamlardan
Yok ben korkmam ilginç şeyler severim de ciddi olamıyorum ben böyle şeylerde o sıkıntı yani her şey normalken kavga çıkabilir 😂😂
Ayin vs vs muhabbetlerine dönüyor benim aklım😂
Kavga çıkarmak bi yana dursun korkudan hareket edemiyor😂
Hahah haftaya da ruh çağırma seansına gidiyorum her tarikata gizli gizli sızcam bundan sonra 😂😂
Nasıl bir eğlence anlayışı bu😂
Benim ödüm kopar
Az hayatıma aksiyon renk gelsin bişey olmaz 😂
Benim ruhum ölmüş😂
Canlandırırız uğraman yeterli ajdjd
Kalpten giderim ben oralarda😂
Harmanlama yapmayı, mix yapmayı, karıştırmayı, anı ve geleceği zihnimde ve kalbimde yaşamayı severim
Hayatımı çok etkileyecek kararlar planlı olur, gerisi hep spontane gelişir
Her zaman planlı olamaz insan.
Tabi ki planlıyım, her zaman düşünerek ya da sonraki adımı planlayarak hareket ederim. böylece istenmeyen sonuçları azaltmış olurum
her adımım aşırı anlıktır asla plan program yapmam hayatım düzensiz 0 plan program yarınları düsünmem pek ama şöyle bi özelliğim var anlık alldığım kararları bile 10 saniyede düşünüp ölçme biçme sonuçlarını tartıp biçebiliyorum😂 o yüzden asla pişman olmam anlık kararlarımdan
10 Adım sonrasını hesaplayarak 1. adımımı atıyorum. :)
Genelde plansızımdır.. Bazen de ayarsız..
Bazı konularda da altın tartar gibi hassas..
maalesef çok dürtüselim. yapmam gerekenler ve yapmak istediklerim arasında kalıyorum. yapmak istediklerimi yapmayı seçiyorum. bu da bana bazı bedeller ödetiyor. çok kötü bi huy
iş hayatım öyle ancak özel hayatımda derin bir plan yok spontane takılıyorum..
planlıyimdir iş düzeni vs.. ama özel durumlarda planli iken daha mutluydum.. spontan Can sıkıyor..
Bazı konularda planlıyımdır, her zaman planlı olamıyorum, olduğum zaman işler ters gidiyor. Genellikle anlık karar veririm, yaparım.
Bir ana kadar disiplinli ve planlıydım. Başıma gelen bir hadiseden sonra vurdumduymaz ve umursamaz biri oldum.
Anlık karar vermem gerekiyor çoğunluk yaşam çok hızlı ilerliyor çünkü. Planlar yapılacak vakit yok zaman değerli hızlı düşünüp kararırımı alıyorum
Planlı yaşarım, ansızın gerçekleşen şeylerden nefret ederim.
Her alanda planlı değilim yer yer planlı yer yer doğaçlama
Tamamen değişiyor ama fevri biri olduğum için anlık karar veriyorum daha çok
Genelde planlı biriyimdir ama bazen o planlar bozulabiliyor
Genelde planlı😀. Plansız anlık kararlar da hoş oluyor bazen😁
Genelde planlıdır, kendime spontane geçirebileceğim zaman aralıkları planlıyorum.
"Her adım" demeyelim ama planı severim. :-)
Her adım değil tabi okadar pilanlı olamam ama genelde planlarım her işimi
Ne kadar da periyodik aralıklarla hayatımı düzenlemeye çalışsam da bir şekilde devam ettiremiyorum yazanların çoğu iş hayatının düzenli, özel hayatının spontane olduğundan bahsetmiş belki bende ikisi de olmadığı sadece okul olduğu için düzensizdir 😅
Anlık kararlar alıyorum. Spontane
Genelde planlıdır. Anlık karar verdiğim de oluyor. Heyecan aradığım zaman.
Bazen planlı bazen anlık konuya göre değişiyor işle ilgili çok planlıyım mesela
Başak Burcu olarak planlı yapılan hersey benım için degerlıdır
Çok nadir anlık kararlar veririm
Son anlık kararın neydi 🧐
Spora diye çıkıp vazgeçip gitmemek 😜
Yat aşşa 😂
Ben gece kusuyum zor
Planlı olmaya çalışıyorum ama genelde anlık.
Her adımım planlıdır genelde.
Genel olarak planlı.
Planli bir şekilde plansız tasarım
Genellikle planlı programlı hareket ederim
Genelde planliyimdir.
Anlık karar vermeyi daha çok seçiyorum
planli anim yoktur.. sponten
Yarı plan, yarı doğaçlama.
Planlıdır. Plansız programsız adım atmam.
Her ikiside olabiliyor
Anlık hissettiğim gibi
Spontane hareket ediyorum..
Genelde planlı
Planlı, düzenli ve disiplinliyim...
Her adım olmasa da genelde planlıyım.
Genelde planlıdır ayrıca ajandam var 😃
Bazen planlı, bazen anlık
Anlık
Anlık yaşarım
Genelde planliyimdir
plan yapmam