İnsanlar kaça ayrılır sence? Ve nasıl ayrılır? Hani hep deniyor ya, insanlar ikiye ayrılır. Kızlar üçe ayrılır falan...
Bence insanlar ikiye ayrılır. İyi ve kötü olarak. Ama kime göre iyi, kime göre kötü?
İnsanlar kaça ayrılır sence? Ve nasıl ayrılır? Hani hep deniyor ya, insanlar ikiye ayrılır. Kızlar üçe ayrılır falan...
Bence insanlar ikiye ayrılır. İyi ve kötü olarak. Ama kime göre iyi, kime göre kötü?
İnsanlar doğduğunda tertemiz doğarlar. Daha sonra iyi ya da kötü insan olurlar. Sürekli kötülük yapan birinin iyi olma ihtimali ne yazık ki yoktur, iyi insansa her zaman iyi olacak diye bir kural yoktur. Kızlar üçe ayrılır bu doğru. Bakire, kadın ve Kerimcan olarak.
Sonlara doğru güldüm bmnmv son cümle haklılık saçıyor
vnmbvnbv Allah'ta seni güldürsün 🍃
Ne demek bebekim 🖤
bence insanlar iyi kötü olarak ayrılmazlar kötü ve iyi olmaya çalışan olarak ayrılırlar benim kitabımda iyi insan yok çünkü herkeste o kötü düşünce mevcut bir insan bir şeye karar verirken, 2 seçenek arasından birisini seçerken değerlendiriyor ve bu seçeneklerin birisi birisinden daha kötü, diğeri diğerinden daha iyi oluyor ve herkes kötü düşünceler barındırıyor bu yüzden bir insanın iyi olması için tamamen kötü düşüncelerden arınmış olması gerekir ki ben buna inanmıyorum.
o yüzden herkeste kötü düşüncelerin olduğunu düşünerekten bunlara rağmen her zaman daha iyi seçeneği seçmeye çalışan insanları ise iyi olmaya çalışan ( iyi kalmaya çalışan ) insanlar olarak yorumluyorum
Mantıklı bir prerspektif
Teşekkürler o senin mantıklı bakış açın :D
Eig için teşekkür ederim :)
Rica ederim
Felsefe iyilik ve kötülüğü kişiden kişiye değişen bir şey olarak tanımlar dediğin gibi, çünkü bana iyi olan bir şey sana kötü olabilir vs. Soru güzel gerçekten. Ama cevabım da ancak iyi-kötü olabilir çünkü algoritmada şöyle bir sey vardır, mesela iyi ise anlayışlı mı , değil mi vs gibi alt dallara ayrılır.
Eyw katılıyorum
Teşekkür ederim
Müslümcüler ve gayri müslümcüler olarak ikiye ayrılır
Müslüm baba mı bahsettiğin vghbvmv
Tabikisi😌😌
Cevap
10Cevap
İnsanlar bir çok gruba ayrılır aslında bu karakterleri ile ilgilidir. yani kimisi insanları iyi ve kötü olarak ayırır kimisi iyi kötü yoktur sadece gri vardır gibi ayırır. kimisi insanları zengin fakir olarak ayırır yani bunun örnekleri çoktur. ben kişisel olarak insanları zeki veya akılsız olarak ayıyorum. çünkü her insanın içinde iyi kötü vardır sadece birisi ağır basar. ama bir insanda zeka varsa o insan mutlaka akılsız insanlardan farklıdır benim için.
Mantıklı bir düşünce, iyi ya da kötü diyebilmek için adil bir karar vermek zor katılıyorum
Evren ikiye ayrılır, pozitif ve negatif. Pozitif iyi mahlukatlar , negatif kötü mahlukatlar. Olabilir
İnsanları ayırmaya kalkarsan dünya kadar insan sayısı çıkar çünkü insanların karakterini hiçbir zaman çözemiyorsun
Elbette ama genellersek dedim, çoğu insan aynı yapıda çünkü
Anladım
Sevgilisi vardı benim ile neden bir şeyler yaşadı? ↗ fikrini merak ediyorum
buradan cevap vereyim B İ L M İ Y O R U M
Öyle olsun
3
Mantıkları ile hareket edenler
Duyguları ile hareket edenler
İkisini de dengede tutanlar 😃
Güzel bir ayrım 🍃
2,5 5 7,5 10 a ayrılır. 5 10 oldukları da görülebilir
Neden?
5 10 lar kalas olur genelde
8 milyon insan var derler degisik degisikkkkkkk!!!;)
Yani çeşit çeşit insan var, benim de dediğim gibi
insanlar 3e ayrılır
matematik bilenler ve matematik bilmeyenler
Üçüncüsü nerede?
işin esprisi orada :D
İkiye ayrılır:
1. Derste sakız çiğnetenler
2. Derste sakız çiğnetmeyenler
Çiğnetenler mi çiğneyenler mi?
Hocalardan bahsediyorum
1. Dakikadan itibaren izle
İnsanlar ikiye ayrılır ben de ortalarından geçerim. Kimseyle işim olmaz.
8 milyara ayrılır. Herkes farkli
Kategorize edilirse daha kolay çözeriz insanları o yüzden dedim yoksa her insan elbette her insan farklıdır
2 ye. Ben ve diğerleri
vnbbmvn öz güven adam bee
Şaka tabiki reis. Kategorize etmek zor. Iyi insanin da kötü yönü olabiliyor
Katılıyorum
4 ve sonra okeye giderler
vghmgnng
Iyiler ve kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?