Teşekkür ederim @KürkMantoluHayri @elifkaymaazz
Sevgilisi vardı benim ile neden bir şeyler yaşadı?

Teşekkür ederim @KürkMantoluHayri @elifkaymaazz
15 yıldır sevdiğim kız ile aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk, daha önce evlilik yaptı ayrıldı, bir 5 yıl kadar görüşmedik şu anda görüşmeye devam ediyoruz, kendisini unutamadım yapamadım. Hatta onunla aynı yerde olmak için 17 yıllık gittiğim tedavi merkezini değiştirdim yeni insanlar tanıdım yeni yerler gördüm, açıdan şikayetçi değilim ama son dönemlerde bana öyle şeyler yaşattı ki şimdi hiçbir şeyden tat almaz hale geldim. Onunla da sanalda olsa bir şeyler yaşamak istedim, başlarda kabul etmedi yüzüne bakamam dedi bunu yapamam dedi daha önce kimseyle yapmadım dedi, Ben evlenip boşandığım için böyle bir şey istiyorsun dedi ben de nedenleriyle açıkladım, başımdan geçen birtakım olayları anlattım ve yaşamak istedi yaşadık, dün aynı fizik tedavi hastanesinde karşı karşıya geldik hatta kendisine telefon kabı götürdüm, ama gözlerin hep benden kaçırdı dün gece de konuşurken hayatımda birisi var dedi o gece de yaşadığım hiçbir şeyden dedi mutlu olmadım dedi, o gece bana pişman değilim bana sarılmanı istiyorum demişti ama şimdi çok pişmanım hayatında birisi var dedi, bitik durumdayım ne yapacağım şimdi nasıl davranacağım?
Acaba beni kendisinden soğutmak için mi böyle yapıyor? Yani bir insan mutlu olsun diye niye bir insan kendini mutsuz eder ki üstelik gecenin üçüne kadar konuşup, tamam biraz üzerine gittim biraz konuşmak istedim ama istemese konuşmazdı yani dün bir de gittim telefon kapağı hediye ettim.
Bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım tedavi merkezinde hastanede görürsem nasıl davranmalıyım?
14 Aralık Çarşamba Saat 13.03
Bence başka biri olabilir. Boşluğa düşüp seninle herhangi bir konuda bazı şeyler konuşmuş da olabilir. Duygu değişimi sık sık olan birisidir belki de.. Bence sen biraz kendini geri çekmelisin. Üstüne gitmenin bir faydası olmayacaktır. Biraz kendi haline bırak, gerçekten hayatında birisi yoksa da konuştuklarınızı bir sindirmesi gerek.. Belki de birisi var derken yalan söylüyor, belki de biraz zaman kazanmak istiyor. Olamaz mı?
Tabi ki olabilir.. Ona biraz zaman ver.. Zaten konuşmanın başında ben konuşamam, yapamam yüzüne bakamam sonra demiş.. Bırak biraz düşünme fırsatı bulsun, duygularına karar versin.
Ya işte mesela dün hastanede karşılaştık telefon kapağı falan götürdüm Ben de fazla vardı tutacaktı telefon kapağı istiyordu götürdüm baktım gözlerini benden kaçırıyor utanıyor akşam da yazdım niye böyle yapıyorsun falan diye yaşadıklarımızdan dolayı pişman olduğunu söyledi sadece beni mutlu etmek için yaşadığını söyledi hayatında birisinin olduğunu söyledi
E demekki pişman olmuş. Kendini geri çek
Yani beni üzen noktalardan birisi de şu oldu tamam hani beni mutlu etmek için yapmış olabilir ama bir insan yine de ne olursa olsun sırf birini mutlu etmek için istemediği bir şey yapar mı
Yapar 🙃
Bende yaptım bir çok kez
Ama şimdi de çok pişmanım diyor,
Ay bilmiyom 😅
Peki şimdi ben nasıl davranmalıyım
Hayat bunları düşünmek için çok kısa, nasıl istersen öyle davran 🧡
Sence ınstagram'dan silmeli miyim yoksa onu inat mutlu olup göstermeli miyim
Taktiklere karışma derim😄
İşlerin içinden cikamazsin
Ya da aynen öylece Dursun ya yazmam konuşmam kendisi de yazarsa çok muhatap olmam istiyorsa kendisi siler
Usta ben sana ne dedim ilgilenme kızla diye
Sence İnstagram da sileyim mi ben çocukça olur diyorum
Silme hiç bir şey yapma farkli insanmiş gibi davran
Bazı kızlar sil falan demiş de o yüzden dedim yani açıkçası silmeyi düşünmüyorum biraz çocukça olur
Benimde başima geldi iplemedim kiz sonra kendi sildi bende engelledim arkasindan
Ben de öyle yapacağım
Niye sanane dedin bir şey yokmuş gibi davranacaksın seviyeli
Sonradan da özür diledim bilmiyorum yani bir tepki göstermek istedim belki yanlışlıkla kabul ediyorum
Cevap
10Cevap
Kendinizi geri çekin ve bir süre onunla iletişimi kesin
İnstagram da silsem mi
Silin
Demekki gerçekten hayatında biri var yoksa neden seni kendinden uzak tutmaya çalışsın ki. bence sende unutmalısın
Ya işte mesela dün hastanede karşılaştık telefon kapağı falan götürdüm Ben de fazla vardı tutacaktı telefon kapağı istiyordu götürdüm baktım gözlerini benden kaçırıyor utanıyor akşam da yazdım niye böyle yapıyorsun falan diye yaşadıklarımızdan dolayı pişman olduğunu söyledi sadece beni mutlu etmek için yaşadığını söyledi hayatında birisinin olduğunu söyledi
Bunları diyorsa sana onun için bitmiştir bence
Silmen gerekmiyor ve ona inat değil kendin için mutlu ol bence
Bazı kişiler sil falan demiş ama yani bir yerde iyiliklerini de gördüm nankörlük yapamam
Bence de
Şimdi bir de silersem istediği olmadı da sildi bana gerçekten hiç değer vermiyormuş diyecek en azından mutlu olduğumu görmesi lazım
Aynen haklısın
15 senedir tanıyoruz birbirimizi iyi arkadaşlığımız da oldu iyilikleri de oldu eski gittiğim fizik tedavi kötüydü yeni gittiğim yer çok güzel ek fizik tedavi olma hakkımı bile bilmiyordum sayesinde öğrendim evet kötü şeyler yaşadık kabul ediyorum unutmam gerekiyor mesafeli olmam gerekiyor ama şimdi bunu yaparsan bana demeyecek mi bana hiç değer vermemişsin istediğin olmadı sildin
Evet haklı olabilşrsin
Aşağıdaki yorumlarda bana sil diyorlar engelle diyorlar böyle yapmak daha karaktersizlik değil mi tamam anladım sevmiyor beni istemiyor Ben şunu anlamıyorum sevmeyeni istemeyen insan hangi kız istemeyen insan o gece bir şeyler Yaşar sırf birisi mutlu olsun kendi mutsuz olsun diye niye uğraşır evet ben ona bir şeyler anlattım böyle bir şey yaşamamın birtakım nedenlerden dolayı olduğunu söyledim belki bana acı da belki bana yardımcı olmak istedi ama ne kadar ne olursa olsun hiçbir kadın böyle bir şeyi kabul etmez kabul etse bile o işin yarısını da bırakır sonra bana sarıl uyuyalım demez
Ya uğraşma bırak,
Ya da sanalda yaşadığını gerçeğe dök.
Belli olur birinin olup olmadığı.
İkimizde engelli olduğumuz için mümkün değil, Ya işte mesela dün hastanede karşılaştık telefon kapağı falan götürdüm Ben de fazla vardı tutacaktı telefon kapağı istiyordu götürdüm baktım gözlerini benden kaçırıyor utanıyor akşam da yazdım niye böyle yapıyorsun falan diye yaşadıklarımızdan dolayı pişman olduğunu söyledi sadece beni mutlu etmek için yaşadığını söyledi hayatında birisinin olduğunu söyledi
Hayatında biri vardır ya da kendisinden soğutmak için söylemiş olabilir
Sana bir erkek ısrar etse sen böyle bir şey konuşur musun yaşar mısın hadi uyuyalım uyurken de arkandan sarılmanı çok istiyorum biliyor musun der misin tamam birtakım şeyler anlattım kendini belki de zorunlu hissetti
15 senedir tanıyoruz birbirimizi iyi arkadaşlığımız da oldu iyilikleri de oldu eski gittiğim fizik tedavi kötüydü yeni gittiğim yer çok güzel ek fizik tedavi olma hakkımı bile bilmiyordum sayesinde öğrendim evet kötü şeyler yaşadık kabul ediyorum unutmam gerekiyor mesafeli olmam gerekiyor ama şimdi bunu yaparsan bana demeyecek mi bana hiç değer vermemişsin istediğin olmadı sildin diyecek
Ben de yazmam yazarsa da mesafeli olurum, ama işte o konuştu sonrada pişmanım dedi
mevzuya telefon kapağını sokmayaydın iyiydi kardeş ama soktun artık:)
Peki şimdi bundan sonra nasıl davranmalıyım
Yazmam artık
Bence Simdik kızın sevgilisi yok sadece seni kendinden soğutmak için yapıyor anladığım
Dediğim gibi hayatında bence biri yok daha kendinden uzak tutmak için bahane
Sence bu saatten sonra nasıl davranmalıyım
onu duymamış gormemis gibi hiç tanımıyor gibi davranarak
Anladım dün bir de gittim telefon kapakları götürdüm Ben de fazla vardı arkası tutacaklı baktım gözlerini benden kaçırıyor akşam eve gelip konuşmaya başladıktan sonra söyledi bunları
Anladım ne diyebilirim bilemedim
Yani beni üzen noktalardan birisi de şu oldu tamam hani beni mutlu etmek için yapmış olabilir ama bir insan yine de ne olursa olsun sırf birini mutlu etmek için istemediği bir şey yapar mı
Yapmaz yani bu yanlış yapmış ,
Biraz ben üzerine gittim birtakım şeyler anlattım durumumu izah ettim o da mutlu olmam için yapmak istemiş
Anladım
Başka biri var derken bence ciddi değil belki sen umutlanma diye yapıyor olabilir
Uzun zamandır hayatımda biri var dedi kimse bilmiyor dedi
Hastanede ya da tedavi merkezinde görürsem
Kardeş daha öncede günahını almayayım ama seni kullanmış ve büyük ihtimalle bir şey hissetmiyor boş ver onu
Tamam işte daha önce seninle o münasebete girdiği için utanıyor sana o gözle bakmıyor bence boş ver yoluna bak seni sevse yanında olurdu boş boşuna kandırma kendini
Bence heryerden sil yoluna bak ondan vazgeçtiğini bilsin ve bidaha muhattap olma elbet bir gün seninde karşına biri çıkar neden seni sevmeyen saymayan istemeyen ve çaba göstermeyen biri için bu kadar paraliyorsun kendini
Söylemesi ne kadar kolay geliyor değil mi yapmazdık kış gibi o kadar kolay olsa 15 yıllık hukukumuz var daha önce gittiğim bir fizik tedavi merkezi vardı iyi değildi 5 yıl aradan sonra görüşmeye başladıktan sonra gittiği fizik tedavi merkezini önerdi ve gittim faydasını da görüyorum şimdi iyiliklerini gördüm sen diyorsun ki her yerden sil silmek mesele değil bir düğmeye bakıyor ama peki ondan sonra arkamdan demeyecek mi bana hiç değer vermemiş istediği olmayınca arkadaşlığı bile bırakmadı diye
Kardeş seninde ne sağından ne solundan ne arkandan nede önünden gidiliyor
Biliyorum kolay değil zor bende zor şeyler yaşadım halada yaşıyorum etkisi var ama benimki seni seviyordum seviyorum vs diyor cepte tutuyor bekarım diye kandırdi ama ne güzel sen umut verici yalan sözler duymadın en azından iyi tarafından bak
Benimki gibi yapsa kandırsa dahamı iyi direk söylemiş istemiyorum diye
Anladım söyledi peki o zaman o geceyi niye yaşadı çok mutluyum niye dedi niye sarıl arkamdan uyuyalım dedi
Yenimi oldu bu olay daha öncemi
Yeni oldu
He anladim bilmiyorum ama bence vazgeç seni kullanıyor daha çok üzülürsün
Ben ona bazı cinsel sorunlarım var diye anlattım üzüldü benden ne istiyorsun dedi ve yaşadık pişman değilim dedi ama tekrarı olmayacak dedi dün de işte hastanede karşılaştık telefon kapağı istiyordu götürdüm baktım gözlerini benden kaçırıyor utanıyor akşam saatlerinde sordum pişman olduğunu o gece hiç bir şey hissetmedim dedi ve sana bir itirafta bulunmak istiyorum hayatımda birisi var dedi
Eski eşim de böyle şeyler anlatmıştı zamanında belki de yalan söyledin dedi, dün gece işte konuştuk bugün de yazmadım
Anladım yani birlikte oldunuz
Sanal olarak
Peki sence hayatında biri varken sanal veya reel ne farkeder hayatındaki insana ihanet eden birinden ne bekliyorsun ona yaparsa sanada yapar hiç boşuna iyilik arama bunda ama yinede sen bilirsin senin hayatın senin kararın çok zor birini severken vazgeçmek seni çok iyi anlıyorum ama bazı şeyler yokken güzel unutma
Bende onu dedim madem hayatında biri var neden yaşadın dedim sevgilim değil sadece biri var dedim diyor, şimdi ınstagram'dan silmeli miyim bu çocukça olmaz mı
Bence sil heryerden bu ilişkiden fayda gelmez daha fazla üzme kendini kurcalama bence
Ya da silmek yerine mesafeli davranmak daha güzel
Sen bilirsin senin hayatın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sen çok ısrarcı olduğun için üzülmüş kabuk etmiştir ve sen devam ettirmek istediğin içinde mesafe koyuyordur. Uğraşma o kadınla bırak.
Sonunda dürüst olmuş işte sorgulayacak bir şey yokki uzatma meseleyi bırak gururlu ol
Peki şimdi bu saatten sonra nasıl davranmalıyım mesela hastanede görürsem tedavi merkezinde görürsem selam verirse çünkü babasını falan da tanıyorum
Merhaba merhaba o kadar fazlasına gerek yok çünkü kadın sen çok ısrar ettiğin için kabul etmiş o gece öyle konuşmayı artık nasıl konuştuysan bilemiyorum ama şimdi gurursuz olanın alemi yok en fazla merhaba nasılsın diye sormam yok bakmak yok bakışlarla istiyorum demek yok mümkünse bakma gözün onu aramasın orada
Akşam mesaj atmakta yok mümkünse sil engelle
Anladım yok mesaj atmayacağım zaten Benim Instagram durumlarını falan bakıyor ama atmam mesaj ya şimdi açıkçası silmek engellemek de istemiyorum Bu sefer dediğin gibi çocukça davranış olarak görebilir istiyorsa kendisi silsin
Sen silsene sana sevgilim var diyor seninle dalga geçer gibi ilgilendiği için silmelisin tabiki o geceki konuşma aslında beni etkilemedi diyor ya sen şaka mısın
Ama iyilikleri de oldu onun tavsiyesi üzerine iyi tedavi veren yere gittim annem babam tanıyor ben onun anne babasını tanıyorum, bunu yaparsam da arkadaşlığı yalanmış meğer işine demez mi? Zaten beş yıl görüşmedik
Hala umudunun olması normal mi? Ya gerçekten bu kadar saf mısın sil gitsin ya ne kaybedeceksin? Senin olan ne var ki neyi kaybedeceksin?
Ümidim yok ki silecekse o silsin
Ümidin varki onun silmesini bekliyorsun resti çeksene madem sadece benim için yazdın öyle bende seni siliyorum yoksun benim içim desene
Gurursuzluk yaparak hiç bir şey elde edemezsin
Gelme üstüme 🥺
Uyan ama artık bu halin normal değil zaten kendine gel kimseyi kendine güldürme dik dur biraz
Haklısın
Neden sileyim ki mutlu olacağım görecek
Kendini kandırmaya devam et mutlu olacaksında görecek o senin ciğerini biliyordur gösteril yaptığını anlar kaliteli bir duruş sergilemeni tavsiye ederim iyi günler
Üzerime geliyorsun hala kolay mı sanıyorsun 15 senedir tanıyoruz birbirimizi iyi arkadaşlığımız da oldu iyilikleri de oldu eski gittiğim fizik tedavi kötüydü yeni gittiğim yer çok güzel ek fizik tedavi olma hakkımı bile bilmiyordum sayesinde öğrendim evet kötü şeyler yaşadık kabul ediyorum unutmam gerekiyor mesafeli olmam gerekiyor ama şimdi bunu yaparsan bana demeyecek mi bana hiç değer vermemişsin istediğin olmadı sildin
Çocuk musun? Sana açık açık o gece ısrar ettiğin için seninle konuştum demiş sana değer verdiğim için değil sen hala ne değerin bahsediyosun?
Sana bir erkek ısrar etse sen böyle bir şey konuşur musun yaşar mısın hadi uyuyalım uyurken de arkandan sarılmanı çok istiyorum biliyor musun der misin
Her insan bir değil ben yaparım başkası yapmaz ama yapan insan sorunludur bunu unutma kendine gel
Teşekkür ederim
Kaç defa dedim sana böyle şeylere takılma madem olmuyor unut gitsin diye ama yine kafaya takmışsın. Ne denir ki buna başka?
Kanka sende az yere bakan yürek yakan değil misşin ha
Şimdi nasıl davranacağım
Bana çok yılışık geldin hiç bi kadın bu kadar yılışık adam sevmez.
Keşke konuyla ilgili yardımcı olarak yorum yapsaydın
İşte oluyorum biraz cool davran o senin peşinde dolansız biz kadınlar bunu seviyoruz
Yani diyorsun ki sosyal medyadan yazma o yazmadan konuşma kendini geri çek
Biraz arayı soğutup kendi iç sesini dinle
Sence İnstagram da sileyim mi ben çocukça olur diyorum
Aynen çocukça olabilir
Kızlar sil demiş de sonuçta 5 yıl sonra görüştük onun sayesinde iyi yere gittim fizik tedavi alıyorum şimdi silersem demez mi çıkarcı istediği olmadı sildi diye
Sevmiyor muş sevgilisini ya da seni..
Çok saçma çok duygusuz biri
Zaten kendisi de narsis olduğunu söylemişti
Elde edemedigini elde etmek elde ettikten sonra beğenmez aşağılar sahte bir insan hiç bir zaman mutlu olamaz o kişi için rahat olsun güzel insan...
Tamam kabul ediyorum kızı belki istemediği bir şey için ben zorladım başlarda olmaz yüzüne bakamam dedi ama madem olmazdı o zaman Ben özel bir durumumu anlattıktan sonra bana acır gibi istemeseydi sonrasında dedi acaba acıdığımı düşünür müsün dedi çünkü benim o anda duygularım olduğu için ben mantıklı düşünemiyorum hayır dedim o gece bir şeyler yaşadık o geceden sonra bir daha tekrarlanmayacak dedi. Dün de işte bir özel hastanede tıp merkezinde fizik tedaviye gittiğim saatte karşılaştık babasıyla oturduk bayağı bir sohbet ettik sonra ben gitmek için kalktım baktım yüzüme bakamıyor üstünü başını düzeltiyor sanki orama burama bakmasın der gibi sonra akşam oldu eve geldim ınstagram'dan yazdım neden böyle davrandın neden böyle yaptın dedim böyle bir şey yaşasaydık utanacağımı söylemiştim dedi
Tabii ondan sonra utandığını söyledi aslında o gece hiçbir şey hissetmediğini sadece beni mutlu etmek için konuştuğunu söyledi e daha sonrasında da aslında hayatımda birisi var diyerek bir itirafta bulundu anlamıyorum Bir insan cinsel anlamda veya duygusal anlamda bir şey hissetmediği bir insana sırf karşısındaki insan kötü durumda ve mutlu olsun diye istemediği bir şey yapar mı
Ondan uzak durman için yapıyor.
Onunla kamerada karşılıklı üstsüz mü görüştünüz?
Hayır yazılı
Kaçamak yapmak istemiş olabilir.
Hayatında bir erkek olduğunu sanmıyorum…
Karşılığı olmayan duygu, davranış ya da konuşma karşısında dik durmalısın, bir kişisin , bir karakterin var…
Yani diyorsun ki sosyal medyadan yazma o yazmadan konuşma kendini geri çek
O yazmadan değil, sen bir duygunu belli edersin bakarsın ki soğuk bir daha duygunu belli etmezsin, ya da bir güzel davranılta bulunursun ve beklersin o sana senin yaptığın davranışa karşı oda sana güzel davranıyorsa devam ama davranmazsa dik dur✌🏻
Pişmanlığı varsa ve biri var dıyorsa aranızda ki ilişkiyi sonlandırmak istiyor, üzgünüm😏
Yani zaten aramızda bir ilişki yoktu adece ben ona birtakım şeyler anlattım o da ona istinaden sanaldan bir şeyler yaşamak istedi ama işin garip tarafı o gün gece hiçbir şeyden pişman olmadığını söyledi hatta mutlu görünüyordu ama daha sonra gerçekten hiçbir şey hissetmediğini söyledi
Tutarsızlık var gibi
Aşağıdaki yorumlarda bana sil diyorlar engelle diyorlar böyle yapmak daha karaktersizlik değil mi tamam anladım sevmiyor beni istemiyor Ben şunu anlamıyorum sevmeyeni istemeyen insan hangi kız istemeyen insan o gece bir şeyler Yaşar sırf birisi mutlu olsun kendi mutsuz olsun diye niye uğraşır evet ben ona bir şeyler anlattım böyle bir şey yaşamamın birtakım nedenlerden dolayı olduğunu söyledim belki bana acı da belki bana yardımcı olmak istedi ama ne kadar ne olursa olsun hiçbir kadın böyle bir şeyi kabul etmez kabul etse bile o işin yarısını da bırakır sonra bana sarıl uyuyalım demez
Kafası karışık olabilir, sorunları olabilir sen şimdilik üsteleme bakalım..
Yazmıyorum zaten
Ok✌🏻
Sence ınstagram'dan silmeli miyim
Bence silme
Kızlar sil demiş de sonuçta 5 yıl sonra görüştük onun sayesinde iyi yere gittim fizik tedavi alıyorum şimdi silersem demez mi çıkarcı istediği olmadı sildi diye
Bir ilişkiniz olmasa dahi güzel bir dostluğunuz olur 👍🏻
Eskisi gibi olmaz sanmıyorum
Bunu zaman gösterir✌🏻
Sosyal medyadan yazmıyorum tedavi merkezinde karşısına da çıkmam
Sen bilirsin…
Belki sen daha iyiysen diyedir
Silip engelle senin bu soruyu sorman hata
Neden sileyim ki mutlu olacağım görecek
zevk olsun diye
En İyi Cevaplar