Sevgilisi vardı benim ile neden bir şeyler yaşadı?

Gizli Üye

15 yıldır sevdiğim kız ile aynı tedavi merkezine gidiyoruz aynı okuldan mezun olduk, daha önce evlilik yaptı ayrıldı, bir 5 yıl kadar görüşmedik şu anda görüşmeye devam ediyoruz, kendisini unutamadım yapamadım. Hatta onunla aynı yerde olmak için 17 yıllık gittiğim tedavi merkezini değiştirdim yeni insanlar tanıdım yeni yerler gördüm, açıdan şikayetçi değilim ama son dönemlerde bana öyle şeyler yaşattı ki şimdi hiçbir şeyden tat almaz hale geldim. Onunla da sanalda olsa bir şeyler yaşamak istedim, başlarda kabul etmedi yüzüne bakamam dedi bunu yapamam dedi daha önce kimseyle yapmadım dedi, Ben evlenip boşandığım için böyle bir şey istiyorsun dedi ben de nedenleriyle açıkladım, başımdan geçen birtakım olayları anlattım ve yaşamak istedi yaşadık, dün aynı fizik tedavi hastanesinde karşı karşıya geldik hatta kendisine telefon kabı götürdüm, ama gözlerin hep benden kaçırdı dün gece de konuşurken hayatımda birisi var dedi o gece de yaşadığım hiçbir şeyden dedi mutlu olmadım dedi, o gece bana pişman değilim bana sarılmanı istiyorum demişti ama şimdi çok pişmanım hayatında birisi var dedi, bitik durumdayım ne yapacağım şimdi nasıl davranacağım?

Acaba beni kendisinden soğutmak için mi böyle yapıyor? Yani bir insan mutlu olsun diye niye bir insan kendini mutsuz eder ki üstelik gecenin üçüne kadar konuşup, tamam biraz üzerine gittim biraz konuşmak istedim ama istemese konuşmazdı yani dün bir de gittim telefon kapağı hediye ettim.

Bundan sonra nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım tedavi merkezinde hastanede görürsem nasıl davranmalıyım?

#GeceMuhafızı

14 Aralık Çarşamba Saat 13.03

Güncellemeler
5 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilisi vardı benim ile neden bir şeyler yaşadı?

Teşekkür ederim @KürkMantoluHayri @elifkaymaazz
Güncellemeler
5 ay
Gece ne yapıyorsun yazdı iyi misin üzdü sanane bundan dedim beni çok üzdün ben o kadar kötü olduğum halde bir gün bile sanane demedim dedi
21 Cevap