Eskiden kilolu olup şimdi ise zayıf olan arkadaşlarım ile buluştum, ben de ise tam tersi. Tepkileri normal mi?

Eskiden ben zayıftım ve biraz da olsa kiloları ile ilgili dalga geçmiş olabilirim fakat işler tersine döndü ben çok fazla kilo. aldim şu an 124 kilo olduğumu öğrendim boyum da 161 eskiden 50 kiloydum :/. Buluşmaya gittim. Çok laf soktular yaa , demediklerini bırakmadılar 🥺, şansa oturduğum sandalye kırıldı yere düştüm tek başıma da kalkamadım , oturduğumuz süre boyunca bunu konuşup güldüler bı de çekip paylaşmış biri sosyal medya hesabında beni de etiketlenmiş iyice rezil oldum, ülke değiştirmem gerekiyor acill, üstüne biri gelip yardım edecek diye elini uzattı birden çekti geri düştüm bu da yapılmaz ya , diğeri gelip göbeğimi filan sıktı hamile misin filan diyor , ağlamamak için zor dayandım 🥺🥺. Sonra zorla tartıya çıkardılar beni 124 kilo olmuşum 🥺🥺 yemek yemeye gittik orada da dayanamadım çok yedim karnım gurulduyordu off berbat bir gündü

Eskiden kilolu olup şimdi ise zayıf olan arkadaşlarım ile buluştum, ben de ise tam tersi. Tepkileri normal mi?