Zayıf biriyim. Ve akrabalar olsun annem olsun kilo alsan cok yakışıklı olursun diyor. var mı etrafınızda kılo alıp güzelleşen
Bu arada boy 1.89 kılo 73
Bu arada boy 1.89 kılo 73
kesinlikle katiliyorum.. söyle 80-82 kilo olsan hem yapin daha güzel durur, hemde yüzün dolgunlasir, cünkü dedigin gibiysen cok cok zayifsin, fazla zayiflik da cirkinlestirir, hele ki erkekleri. benim nisanlim 1,75 ve 65 kiloydu zamaninda simdi ise 72 ve cok cok daha güzel oldu valla, eski resimlerle kiyaslarken fark ediyorum
abla dikkat cekmek istiyorm ama boyle kuru kafa gibi felan dolaşmak istemiyorm. Bak nişanlınızada kılo alınca yüzleri dolmuş darısı başıma :D
bundan böyle hayat felsefen can bogazdan gelir olacak. ye babam ye, simdiden afiyet olsun :D
sağol abla :D 80 e kadar gidecem :D
prof resmindeki vıalandmı abla :D
vialanda degil almanya da bir sehir :D
bana da senin gibi diyolar ama bende kilo alamıyorum :((
Nolacak bizim halimiz bilmiyorum ailede tek zayıf benım. Onlardan cok yiyiorum diyorlarki senin yediklerin nere ye gidiyor.. :))
ne? iştahın olmuyor mu? :D:D:D güldürme benii :D
düzenli alırsan kiloyu sadece göbek yerine değil yani her yerine orantılı alırsan daha iyi dururdun
normal olarak zayıf ınsanlarda dedigin gibi orantılı olmazmı.
zayıf hastalıklı gibi durmak hoş değil ya böyle dolduracaksın biraz kendini sağlam , yapılı duracaksın az biraz abartmayacaksın kas da yapabilirsin daha uzun görünür daha dik durursun
aynen abi işte o yüzden hastalıklı gibi dedigin gibi duygularımın tercumanısın
eyw dediğim gibi olsun yinede sen bilirsin :))
Cevap
0Cevap
Tabikide... ben şu an 50 kiloyum bundAn 3 sene once 60 idim yüzüm toplu balik etliydim. ama kilo almaya calisiyorum. bakalim.
Erkeklerr kilo almalii gobek diil tabikii.. Benimmde erkek arkadasim 1.86 eskiden zayifmis. Ama simdii kaslı vee cok yakisiklii. Sporla al tavsiyem
yani kadında erkektede az bişey kilo iyi oluyo çok zayıflık ve çok şişmanlık itici
Ben tam öyle oldum arkadaşım kilo alınca evrim geçirdim resmen
Saçma bence zayıfken daha iyisin.
ya bak kılo fazla gibi görünebilir boyum uzun ince yim yani bir 80 olsam tamam ama işte :D sporada yazılcam bir 80 olaym
Ideal kılon 80 senın kı al tabı
eşşeğe altin semer taktilar esek yine esek yine eşek
anlamadım laf falan mı soktun?
alma bnce kas yap
kas yapmak ıcın biraz kılo almam lazım cok zayıfım. kaburgalarımı sayabilirsin. :D
kiloyla güzelleşmenın alakası yok ama zaten yakışıklysan falan brz daha hoş olrn o zmn malzeme varsa yni :D
yüz olarak yakışıklıyım sivilce ara felan bulamazsın baby face yani ama zayıfım. işte :D
tamam kilo öyle dene bide
spor a mı yazılayım yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar