Mutsuzluk, zevksizlik, ilgisizlik, motivasyon kaybı vs. vs?

Bu soruyu sormamın sebebi fikir ve yardım almaktır.

Çok zor zamanlardan geçiyorum açıkçası, sevdiğim kız bana bir söz vermişti. Eski sevgilimle yaşadıklarımın hiç birini hatırlamayacaktım, daha iyi bir ilişkimiz olacak vs. ama saçma sapan şeyler ile suçlayıp, baskılamaya çalışıyor. Ne kadar geri ittirsem de, bir daha yapmasa da insan üzülüyor. Normalde ayrılmayı düşünmezdik ikimizde, ama o gün ilk defa ayrılmayı düşündüm ve ona da söyledim. Kişisel kin tutmayan birisiydim ancak ilk defa kişisel kin tutuyorum. O kadar sinirliyim ki buluştuğumuzda öpmesine izin vermiyor, sarılmasını istemiyordum. Bazen aklıma geliyor ve neden intihar edip her şeyden kurtulmuyorum diye düşünüyorum, sonrasında aklıma planlarım geliyor. Ne yapmam gerekiyor, nasıl motive olabilirim, nasıl zevklerimi kazanabilirim, nasıl mutlu olabilirim?

Ek olarak artık hiçbir şeyden zevk almıyorum, renklerin hepsi bana aynıymış gibi geliyor, insanları gram takmıyorum, bütün gün yorum yapıyorlar ama hepsi boşmuş gibi geliyor ve cevap bile vermiyorum. Ailem benim kişisel gelişimim için hiçbir şey yapmıyor, bana "okumalısın, okul çok önemli, ne olursa olsun oku" diyorlar ancak bana yeni bir bilgisayar alınmıyor, telefon alınmıyor. Ev almak için uğraşıyorlar ki aldılar da ama benim isteğimin bu olduğunu falan zannediyorlar. Halbuki benim isteğim ev almak vs. değil bana yeterli desteği çıkmalarını istiyorum (maddi ve teknolojik imkanlar konusunda) ancak onlar sanki ben istiyormuşum gibi ev alıyorlar ve bunu böyle bana sunuyorlar. Sanki ev benim çok istediğim bir şeymiş zaten evimiz var, bana yeterli imkanı sunsalar ben onların kazandığından katlarca fazla para kazanacağım. Çoktan onların kazandıkları düşünemeyecekleri parayı kazanmayı başardım ancak yeterli desteğe sahip olmadığım için kendimi geliştiremiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Konu yanlış kategoride açıldı, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Güncellemeler
+1 yıl
Bu konularda yardımcı olabilirseniz gerçekten çok güzel olur...
Mutsuzluk, zevksizlik, ilgisizlik, motivasyon kaybı vs. vs?