Hayattan bir beklentim umudum kalmadı. Ne istersem ne dilersem ne hedeflersem olmuyor. Çok çalışıyorum çok mücadele ediyorum çok yoruluyorum ama olmuyor işte. Hayattan bir beklentim kalmadı inşallah çok uzun yaşamam ne yapmalıyım?
Hayattan bir beklentim umudum kalmadı. Ne istersem ne dilersem ne hedeflersem olmuyor. Çok çalışıyorum çok mücadele ediyorum çok yoruluyorum ama olmuyor işte. Hayattan bir beklentim kalmadı inşallah çok uzun yaşamam ne yapmalıyım?
Olmasın. Beni bu hafta reddeden kadın sayısı belki 100 dür. İş olarak da ne olacağım şaibeli. Arkadaşlık ilişkilerim yok nerdeyse. Ama bunlar bana koymuyor çünkü ben kendi değerimi hayata göre kurmuyorum, ben zaten değerliyim, o iş olsa da olmasa da, bir kadın herhangi bir sebepten beni reddetse de
Kendinle mutlu ol, yapacağın şeylere odaklan. "Evet bunlar da var benim hayatımda" de. Bardağın dolu tarafını gör. Denemekten kaçma. Belki de yeterince denemedin. Dersini al ve yoluna devam et, nasıl olsa birgün öleceksin. Önemli olan bu hayatı bir oyun bahçesi gibi görmek, o zaman daha mutlu olacaksın 👍
Haklısın ama kimseyi görmek bile istemiyorum artık
Kimse ile görüşmek sohbet etmek
Boğuluyorum inanların içinde
Sen bir günde bogulmadin insanların içinde. Belli bir süredir seni anlamadıkları için böyle hissediyorsun belki de. Bence yeni insanlar tanı, insanların davranışlarını da kendine göre yorumlama.
Belli ki sen zaten kendini dinleyen sorgulayan hassas yapıda bir kızsın. Çok insan tanı. Evin içinde kalmamaya çalış. Evdeysen de kendine güzel bir kahve yap, "ben bunu hakediyorum" de. "Benim de dinlenmeye, oturup sessizce kafamı dinlemeye ihtiyacım var" de
Evet bildiğin gibi gerçekten de kendimi dinliyorum ama bu aralar daha çok dinliyorum
Sanki hep akıntıya kürek çekiyor gibiyim
Kendini dinlemek iyi ama olumlu yönde dinlemek güzel. "Bu olmadı hayatımda ama başka bir yerde başka bir güzellik vardır mutlaka" deyip kendini bu şekilde dinlemek sana daha fazla güç verir.
Seni yeterli ve değerli hissettirecek her bakış açısı, her insan senin hazinendir. Diğer türlü mutsuz olmak için hayatta çok fazla şey zaten var.
Zamana bırak ve keyfini çıkar, senin de bu dünyada bir yer kaplama hakkın var, senin de söyleyecek sözlerin var, bu dünyada sen de kıymetlisin
Çok güzel yazmışsınız
Ama artık bi kıymetim olduğunu bile düşünmüyorum
Eskiden dua ediyordum şimdi hiç içimden gelmiyor
Dua edince de değişmiyor
Peki ne olsaydı kendini kıymetli hissederdin?
İstediğim şeyler en azından bi kısmı olsaydı ama hiçbir şey olmuyor
Peki sana şunu deselerdi ne derdin, 1000 kapıyı dolaş, binincide senin istediğin şey var. Pes mi edersin yoksa o şeye ulaşacağını bildiğin için çalışmaya, cabalamaya devam mı ederdin?
Öyle bir şey olmayacak ki
O yüzden umudum kalmadı ve çok yoruldum ben artık hayattan
Hayati taşıyamıyorum
Bazen su duyguya bende kapılıyorum ama daha yaşıyacaz yani o açıdan zevk almak gerek diyip rutinime dönüyorum. Diceksinki neyden zevk alıyorsun, hiçbirşeyden ama dümdüz yaşamaya devam sonucta hayat bir şekilde devam ediyor umudumu kaybetmemeye çalışıyorum
Benim umudum kalmadı işte
Ne istediyse ne kalbimden geçtiyse olmadı
Artık içimden çabalama isteği de gelmiyor
Olmuyor
Olmayacak
Yok be ya değişmiyor
Teşekkür ederim desteğiniz için
artık benim de öyle hiçbir şeyden zevk almıyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor artık ne umudum ne hayalim ne de beklentim var. yaşamak bile istemiyorum
Aynı ben işte
ne yapacağız böyle bilmiyorum artık :/
Saldım ya işe gidip gelmekten başka bir şey yapmıyorum
valla benim iş durumu da var onu da takıyorum zaten artık düşünmekten kafayı yiyeceğim
İş olsa bi dert olmasa bi dert
Öyle valla 😢
Böyle düşünme insan kaderini yaşar Allah'a dua etmek gerek böyle zamanlarda
Ağlamak istiyorum hep
Kendini karanlığa itersen ordan da çıkmakta zor olur bu hayat senin ne zamanı geri alabilirsin nede kendini üzmek sana bişiy katar
Çok yorgunum
Hepsi de hayal kırıklığı yorgunluğu
Burada kendine sorman gereken şu böyle mutsuzca yaşamaya ne kadar devam etmeliyim
Hayatımı değiştirmek istiyorum
Görüş
20Görüş
hepimiz hayatta bir şekilde sınavdan geçiyoruz kımısı istediğini elde ediyor kşmisi edemiyor ama üzülmek yok belki senin istediğin şey senın iyiliğin için olmuyordur o yüzden pes etme mucadelenden yaşama sevincin olsun sev sevil unutma hiçbir şey hiçbir hedef ya da başarı senden senın saglıgınan daha muhim olamaz..
Sağlık deme bi onla sınanmdığım kaldı zateb
o zaman ona sahip çık ve kıymetini bil
Tamam
Emin ol yalnız değilsin hu duygular düşünceler herkeste var çünkü kabala büyüsü ile karşı karşıya insanlar sana tavsiyem 12 dk boyunca fatiha süresi oku üfle ve vucudun sür üzerinde ağır dediğin sıkıntı nazar ve büyü.
Herkese mi büyü yaptılar kardeş
Maalesef chemstrails ile sıkıyorlar
Bende bu aralar yoğunlaştı
Dediğimi yap inanarak defne yaprağı ve üzerlik otu tütüt esneme ve gözyaşı olursa ağırlığın çıkar senden
Teşekkür ederim
Rica ederim canım
Şimdiye kadar beklentilerin seni hayal kırıklığına uğrattıysa, beklentilerin çabandan misliyle fazladır demekki. İstediğin şeylerin olmaması seninle alakası yok. Bu bir sınav. Beklentini güncelle yine çabala aksi halde sıkıntı
Allah varsa dua ediyorum artık ya benim canımı alsın ya da bana bir şans versin
Allah varsa derken? Rabbimizin varlığından emin değil misin?
@son_şeytan_bükücü emindim ama artık ne zaman dua etsem sanki duvara konuşuyorum
Hiçbir dediğimi duymuyor sanki
Bilinçaltındaki düşüncelerini bilen yaratıcı; sence seni duymuyor olabilir mi 🤷♂️ bu fani dünya her istediğimiz şeyin olacağı yer değil, zorlu sınanma yeridir! Her istediğinin olacağı ve mutluluk delisi olacağın yer cennettir…
@son_şeytan_bükücü teşekkür ederim
Öyle deme çoğumuzun hayalleri çalındı. Çoğu insan beklediğini bulamadı ben sadece baba olmak istedim olmadı. Düzenli işim evim maaşım hatta orta sınıf bir ayağımı yerden kesecek bir arabam olsa da mutlu bir evliliğe sahip olamadım ne yazık ki.2 yılım çöp heder oldu. Benim için büyük bir hayal kırıklığı gerçekten. Yaptığım tüm fedakarlıkların karşılığı da yapmasaydın oldu
:(((?
Baba olmak için geç değil
Tamam
Ya ben kadın olsam öyle çabalara girmezdim. Güzel bir at bulurdum kaliteli bir at ve bir ömür binerdim sırtına
Ben güzel bir kadın değilim
Kaliteli bir at beni taşımaz o yüzden
Etraf çirkin değilsin der geneld e
Eminim çok kötü zamanlar geçiriyorsun hepimiz geçirdik ama emin ol geçiyor zaman geçiyor.
Acılar kalıyor ama
Emin ol herkes emeklerinin karşılığını alamadığı için bu durumda
Doğru
Tabi neler yaşadığını ne acılar çektiğini nasıl bir hayat sürdüğünü bilemeyiz, sadece aynaya bak zihin sağlığın yerinde mi uzuvların sağlam mı sağlıklı mısın? Nefes alıp veriyor musun? Eğer bunlarda bir sorun yoksa gerisi sadece senin iradene kalmış
Robot gibiyim artık amacım kalmadı
Değil
Yok
Bilmem
Sana da
Bende elon musk kadar zengin olmayı istiyorum ama olmuyor benimde umudum kalmadı napsam :D :D
Ben o kadar uçuk şeyler istemiyorum
Yemin ediyorum sende kendimi gördüm ama birakmyrm ben bir yerde bir zmn her şey duzleck inanayr. m
Ben hiç
İnanmıyorum
Bence inan ve daha da üstüne git
Benim elimde olan şey değil
Neler yapyrsun iş güç okul sorun nedir tam olark
Hepsi var ya
İş hep işteyim zaten eşşek gibi çalışıyprum kuş kadar maaş alıyorum
Hayat yok
İş degsitr ozmn sende
Her yer böyle
Abrtma bnce ne iş yapyn ne kdr alyn da
Başka şeyler de var kanka tek bu değil