Sevdiğin bir sözü yazar mısın?

Bazı sözler okuruz ya da duyarız. Ve çoğu bizi etkiler, mutlu eder. Bazıları da sadece komik gelir. Sana komik gelen, seni güldüren bir söz yazar mısın?
Yeni başladığım dizideki bir replik beni hayli güldürdü. "Ben çok güzel ölürüm şef. Öyle güzel ölürüm ki sen de beğenirsin" vgbmnmn 10/10 cümle
Doğruları söylediğim için beni sevmiyorlar... Sonra biraz zaman geçiyor... Bu defa da haklı çıktığım için benden nefret ediyorlar. 😅 _Ece_
vgjhghv yaşandı
Teşekkür ederim
Rica ederim
Eig adayı
Görüş
23Görüş
Zamanın azaltamadığı, yumuşatamadığı üzüntü yoktur. Zaman öldürmek en pahalı harcamadır. Öldürdüğümüz zamanın aslında sizi öldürdüğünü unutmayın. Zaman diyorum, biraz daha zaman. Dilimin ucundaki kelimeler bu kış donmazsa, bir dahaki yıl uçmayı öğrenecekler.
Bir kitaptan alıntı mı, senin sözlerin mi?
Benim sözüm
Kusura bakma benim sözüm değil yanlış soruymuş. bir soruda daha böyle sözler söylemiştim. bunu inernetten buldum.
Est eyw söz için de
Rica ederim ne demek.
Düşmanınızın olmasının bir lanet olduğunu düşünmeyin, bu bir lütuf da olabilir. Akıllı bir insan, arkadaşlarından çok düşmanlarından bir şeyler öğrenir
Nereden? Bir dizi, film mi yoksa kitap alıntısı mı?
Filmin konusu ne?
Benim en sevdiğim söz şu bak: Eline nikah defterini almadan bir erkekle aynı yatağı paylaşırsan, yarın aynı erkeği kendi elinle başkasının yatağına koca olarak uğurlarsın 😂 söz sahibi: şahsım 😂
"Ihanet ne kadar yakindan gelirse merhamet o kadar uzakta kalır..."
Poyraz Karayel den aklimda kalmış
Oha çok iyi söz, eig'lik
🥳😎 🙏
o kadar mavini içinde tek pembe olunca tabi bide 😄
valla öyle oldu mçnömn
Eğer birinin acısını paylaşmazsan, onu anlayamazsın. Ama sadece onları anladın diye, onlarla aynı fikirde de olamazsın
Eyw yazdım bunu kenara
Yazmak yerine Narutoyu izle. d
Kızların ilgisini çekmedi soru. d
"Kader gayrete aşıktır" ve " insan ulaşamadığının delisi , ulaştığının ise nankörüdür" bu iki söz hayat fel
Eyw güzel söz ikisi de
Siyahi ve isyankar şarkıcı pop marleyin bir sözü var. Bir yıldız gibi kayarim hayatından arkamdan bakıp yapacagin tek şey dilek tutmak olur
Daha güzel sözleri de var ve siyahi diye belirtmeye gerek yok. Eminem'den bahsederken beyazi bir rapçi demiyoruz sonuçta
Dünü toprağa gömmezsen yarınlar çiçek açmaz.
10/10 söz eyw
Ölene kadar unutamayacağım kişiyle Ölsem bile kavuşamayacağım kişi aynı 😔
Aga be
En zoru da kalabalıklar içerisinde yalnız olmakmış
ne tarafa dönersen dön popon arkandadır
-SİNAN ENGİN -
Hayatta güzel şeylerde oluyor ama konunun bizimle alakası yok🤣
Hayatı çokta ciddiye almayın nasıl olsa içinden sağ çıkamayacağız.
P O M P A C I H A R E K E T E N G E L L E N E M E Z
Dün komşumuz açlıktan öldü, bugün cenazesinde kurban kestiler
😶
Hayat bisiklet sürmek gibidir. Dengede durmak için sürekli hareket etmek gerekir
Albert Einstein
+1
Kizlar daha çarpıcı seyler onlyfansa döndü bura
Maalesef, nerede düşündürücü bir soru orada erkekler var. Varsa en fazla bir ya da iki tane kız oluyor
Yapacak bişi yok herkesin derdi belli evliler bile burada aldatıyor benim daha arkadaşim yok
Yeni başladığım dizi ne Kurtlar Vadisi o Ali Candan Aslan amcasına diyor
Ben çok kalabalık bir yanlızım.
Eig adayı
bizi yaşayabilecekken yaşayamadıklarımız bitirdi.
Aga be
:/
Kar alanın anasi aglamaz😅
Açıklar mısın abi anlamadım da
En İyi Görüşler