Aşkı anlamak en büyük hıyarlıktır ulan! Kim anlamış ki sen anlayacaksın? Sen aşıksın birkere o değil ki , aşk varya bu namussuz aşk gülün dikeni var diye üzülmekten ziyade , bir diken çiçek açmış diye sevinmeye benzer. Yani ayrılırken sana nasıl bakıyorsa o kadar sevmiştir seni , işte bu kadar..!
Korkuyoruz Albayım Düşünmekten, sevmekten korkuyoruz İnsan olmaktan korkuyoruz İnsan yerine bir yığın kutlalar yaratıyoruz Ve beklenen geç geliyor Geldiği sırada insan başka yerlerde oluyor Şimdi yanımda olsaydı böyle üşümezdim Albayım
Gökyüzünün başka rengi de varmış! Geç farkettim taşın sert olduğunu. Su insanı boğar, ateş yakarmış! Her doğan günün bir dert olduğunu, İnsan bu yaşa gelince anlarmış..
Sırtını dayadığın duvar kendin olunca eğilip bükülmeden yol alırsın. Bir başkasına sırtını yaslarsan bir adım atar, iki adım gerilersin. İnsan, insana muhtaç değildir. Bir tek kendine muhtaçtır.
Birisinin eksikliğini duyuyorum, ötekinin fazlalığını. Eksik olan gelip boşluğunu doldurmuyor, fazla olan gidip yerini boşaltmıyor. İkisinin arasında kötü, sevimsiz bir yerdeyim."
Sigaranın Dumanına Benziyor Hayallerim, Yalnızca Zehirliyor Ve Uçup Gidiyor!!! 😔
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
"Allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."