Merhabaa 🌸
Düzen konusunda biraz takıntılıyım. Yani çalışma masamda gereksiz hiçbir şey olsun istemem hemen kaldırırım. Çalışırken dikkatimi dağıtacak hiçbir şey bırakmam.
Düzenli olmayı yaşam biçimi haline getirdiniz mi yoksa dağınık mısınız?

Merhabaa 🌸
Düzen konusunda biraz takıntılıyım. Yani çalışma masamda gereksiz hiçbir şey olsun istemem hemen kaldırırım. Çalışırken dikkatimi dağıtacak hiçbir şey bırakmam.
Düzenli olmayı yaşam biçimi haline getirdiniz mi yoksa dağınık mısınız?

İşim bittikten sonra toplamayı daha çok seviyorum işimin arasında bir şeyleri toplayarak zaman harcamak istemiyorum O yüzden tamamen bittikten sonra toplayıp temizliyorum
Yerde çalışıyorum
Düzen konusunda eksikliğim var bunu kabul ediyorum.
Eig için teşekkür ederim 😊
Cevap
20Cevap
Çalışma masam düzenlidir
Düzenliyorum çalışırken bir şekilde ortalık savaş alanına dönmüş oluyor nasıl oluyor anlamıyorum 🤷🏻♀️
smetrik takintisi olan biriyim. ama calisma odam ve kisisel alanimi daginik tutarim hep. nasil olsa yine dagilcak.
Kesinlikle tutarım. Sadece masam değil dolabım, çekmecem yatağım vs de her zaman düzenlidir. Dağınıklık hiç benlik değil 🙃
Kesinlikle benim için düzen çok ama çok önemli. Dağınıklığa gelemiyorum ve masamda ise gereksiz eşya barındırmam.
Her zaman mesai bitiminde siler.
Mesai başladığında yine silerim.
Temiz yerde çalışmak önemli.
düzenliyimdir
yoksa ruhum daralır rahat edemem ben karmaşık dağınık bir yerde
İşyerimdeki masamda her şeyin yeri bellidir ve temizdir şu an git toz bulamazsın
Her yerde düzenliyim... çünküsü aradığımı bulamazsam sinirlenirim 🙃🤘
kupani nerden aldin
Burada bir avm var oradan almıştım.
Çok dağınığım ama düzenli olmaya hastayım resmen 😍zayıf olmak isteyipte hep şişman kalan kadınlar gibi düzen bence
Evet düzene önem veririm
Tutarım
Duzenlı olmayı sevmıyorum ben
Düzenliyim genel olarak
Evim genel olarak düzenlidir
Calisma masama bilgisayar koydum oyun oynuyorum
Çok duzenliyim her şey milimetrik olmalı
Düzen zaten bir yaşam biçimi olmalı
Evet tutarım. Temiz ve düzenli olmalı
İş yerinde evet. Evde hayır
Çalışma masam yok başka bir şey var
Takinti degil ama yess