Arkadaşlar sizce burada kim haklı yorumlarınızı bekliyorum?

Arkadaşlar ben 8. sınıfa giderken sene 2008 de, çok yakın hissettiğim bir arkadaşım vardı, okul günleri haricinde de çoğu zaman beraberdik, birlikte takılıyorduk, geziyorduk, internet cafeye gidiyorduk, kimi zaman yemek yiyorduk, birlikte sinemaya gidiyorduk. Bu arkadaşımın babası esnaftı ve bir dükkanı vardı. bir zaman biz arkadaşımın dükkanlarının üstünde, bir kurs merkezi vardı, oraya gidiyorduk bir arkadaşım daha vardı, sonra kurs çıkışı arkadaşımın dükkanlarına hep birlikte gittik ve o sırada babası dükkanda çıplak kadınlara bakıyordu. bizde o yanımdaki diğer arkadaşımla güldük bıyık altından... Sonra aylar falan geçti, okuldayken çoçuğum ya hani, ben yanımdaki sıra arkadaşıma, husumet yaşadığım arkadaşımın babasının bir gün kurs çıkışı dükkanlarına uğrarken babasının çıplak kadınlara baktığını gördüğümü söyledim. O da gitti, Mehmet böyle söylüyor, baban çıplak kadınlara bakıyormuş falan dedi o arkadaşıma. Sonra dananın kuyruğu burada koptu arkadaşlar... Sonra bir gün o husumet yaşadığım arkadaşımla bir Cuma günü beraber okul çıkışı bizim eve gittik. Kanka dedim ben üzerimi bir değiştireyim sonra sizin dükkana geçeriz dedim. O da o sırada telefonunu gizliden açmış cebine saklamış, ve sınıftaki diğer tüm arkadaşlarımın hakkında ne düşündüğümü söylememi istedi olumsuz yönlerini söylememi istedi arkadaşlarımın bana çok ısrar etti. Bende söyledim... Sonra Pazartesi günü okula geldiğimde tüm hocalar, ve sınıf arkadaşlarım bana cephe almıştı, herkes bana küfrediyordu. yalnız başıma kafamı ellerimin ve kollarımın içine koyarak saatlerce sessizce ağlarayak durduğumu hatılrıyorum... Sadece sınıf arkadaşlarım değil tüm okula hatta öğretmenlere bile rezil olmuştum... Sizce bu konuda kim haklı? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Lütfen yorum yapın kim haklı ya da kim haksızlığa uğramış?

Arkadaşlar sizce burada kim haklı yorumlarınızı bekliyorum?