Selaaammm
aynı anda hem başarılı, hem bakımlı, hem sosyal, hem sağlıklı olmaya çalışmaktan komaya girdim

Selaaammm
aynı anda hem başarılı, hem bakımlı, hem sosyal, hem sağlıklı olmaya çalışmaktan komaya girdim

Hem de bayağı bir şaşırırdı. 😃

Azmin elinden tutmuşsunuz, tebrikler 🥳👏
Teşekkür ederim. 26 Eylül 2017'ye kadar 89-90 kg idim. Şimdi ise 66-67 kg civarındayım. 🙂
Bambaşka biri olmuşsunuz 👏
Eskiden her şey güzeldi be 80 lerde doğdum ama 90 ları Nirvanasında yaşamıştım. Çocukluğumuz hep sokaklarda geçti. Herkes birbirini tanırdı. Saygı sevgi muhabbetin dibi vardı. Kısacası Mutluyduk be. Şimdi ise çocuklardan tut büyüklerin gözüne baktığımda bir farklı bakış var. Stres yorgunluk mutsuzluk gibi... Hani derler ya gözün perdesi açıldığında farklı şeyler gözükür diye benim perdenin arkasında da bir yorgunluk, bıkmışlık var.
Şaşırmazdı, şu anki duruma kadar ama onu şaşırtmak istediğim zamanlar yaklaşıyor, bakalım...
Bu komadaki halinse jdkdk
Güzel cover olmuş, Deniz Akkaya'nın oynaması da ayrı anlamlı çünkü Ajda'dan sonra galiba en Bambaşka Biri, o 😂
Oha görüş paylaşmış, kıyamet falan kopacaksa söyle
Hep yazıyorsun analiz şeklinde 😅
Laf çakma, görüşlü Bence diyorum jfkdk
Sorun aklıma şunu getirdi, yemek yerken denk gelip sadece bu kısmını izledim ödül töreninin, çok güzeldi bu konuşma...
https://youtu.be/KmrVnP-N3ho
Aferin kıza, sana değil hsjsk
shsh sus be :D
Evet, eski ben daha düz bakıyordum hayata ve daha çok safmışım.
Yaptığım çoğu şeyi bana söyleseler imkansız yapmam derdim. Ama iyi ki yapmışım hiç bir pişmanlığım yok.
Cevap
17Cevap
Sen böyle değildin yaşarken oldun diyip anlayışla karşılardı shhs
Eskiden çok aşırı duygusal ve sıcak kanlıydım.
Şimdilerde biraz odunlaştım.
Biraz mııı 😂😂 güldürdün beni ati
Gömmeye geldiysen ölmedik daha jsn
Ben seni gömer miyim bitanesiii ☺️☺️😂😂😂 direkt öldürürüm biliyorsun 😁😁😂
Bilerek yapıyorsun demi 😢
çok uyuzsun 🙄
Sana çektim ne yapayım, üzüm üzüme baka baka kararır🤷🏻♀️🙄
Ben hep aynıyım ya dgfhg
Evet hatta inanamazdı, bende eski halime inanamıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Eski ben şimdiki benin ellerinden öper ben de O'na harçlık veririm bolca. ⭐ 😄😄😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Evet. Eski ben şu an görse beni gurur duyar benle. Herşeye ragmen yikilmayip ayakta kaldigim için gelir öperim kendimi ksks
Bir de kocaman sarıl sjsj
Muhtemelen ruhuna ameliyat mı yaptın der eski ben jfhfhfh
Vah be :D
Eski ben bana bir tüüüüü derdi herhalde 😀😂
Neden 😃
Çok egzantrik hayalleri vardı eski benin. Bir arpa boy gidemediğimi görürse sadece tüü ile de kalmaz 😂🤣
Eski ben kendini düşünmeyen başkasını düşünen biriydi tabiki çok şaşırırdı baya değiştim aşık olduktan sonra ve bu bana çok yaradı herşeyde bir hayır vardır sözü bu kadar doğru işte
Eski halim şu şekilde kendileri
Aradayim yaa eskiden mutluydum simdi okadar degil.. ama bicok seyi basardigim kesin. Ama cevremin azalmasi arkadaslarimin cogunun hayatimda olmamasi galiba mutsuzlugumun nedenleri
İki evre arası tamamen farklı iki kişi gibiyim bu aslında cevap aması kolay sanilirken aslında zor bi soru
Evet şaşırırdım. Çünkü bu kadar yıl sonra yine de aynı kalabilmek bir başarı vbmnnvn ¢
Eski ben çok şaşırdı şimdi aklım olsaydı. Şunları bunları yapmazdım diyorum. Zamanla insan akıllanıyor tecrübe sahibi oluyorsun.
Sen ne ara bu kadar akıllandın kızım, ger*zekalının tekiydin der şaşkınlıktan güççük dilini yutar 😄
Gözleri dolardı. Seninle gurur duyuyorum diye sarılırdı bana
Biraz daha boş verir, biraz daha umursamaz, çokça duygusuz oldum ben…
Evet. İster istemez içindeki iyiliği kaybeden bu adama bakar ve çok şaşırırdı.
Neredennnnn nereyeeeeee hemde nasıl şaşırırdım. İnanmazdım ki❗️
Eski Ben erkeklere güveniyordum şimdiki Ben güvenmiyor
Şaşırmak ne kelime bayılırdı
Oo baya hemde. Arada fark var😅.
Ne gibi :D
Kendim bile kendime şaşırıyor.😄
Niçüün
Şok olurdu her şey kötüye gitmiş resmen Bende
Hemde nasıl...
Aynı anda hepsini olmaya çalışma
Pek değişmedim.
Degismeyen tek seydir degisim...
Evrime kafa atmssin derdi
Ağlasam mı, gülsem mi bilemezdim.
Hayır aksine gurur duyardı.
Şimdiki ben, eski benin istediği benim : ))
Döverdi 🤣 dövemezde en azından yeltenirdi
Tabi derdi nolmuş bu 🧀”a
Şaşırırdı. Bu hal ne awk derdi
Evet çok şaşırırdı.
Çok şaşırır
Sasirmazdi
Şaşırırdı …😎
Kesinlikle şaşırırdı
İnanmazdı bence
Evet...
Çoookkkk 😅
Evet.