Lan çok fazla sanal dostum var hepsini de ayrı seviyorum anormal bi durum mu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok fazla olmasıda belli bir noktadan sonra kafa yorar be :D
Yılların birikimi zamanla azaldı tabi hepsyle her an iletişimde değilim bazen 3-5 ay bile konusmam ama bağımız kopmaz yine de
pek bir sorun yaratmaz tabi bu sosyal hayatını etkilemiyorsa ki arada girip farklı insanları tanımak güzel bir durum
Şu an sosyal medydan yeni insan tanımayı doğru bulmuyorum
Reel hayatıma odaklanmak daha mantıklı geliyor
Eskiden daha asosyal daha seçiciydim daha içe kapanıktm ve bu süreçte sanaldan çok fazla derin dostluklar kurdum
Çoğuyla olan derin ilişkilerimi gerçek hayatta kuramadım
Şu an ara ara hala iletişimimiz var ama bazen ben garip miyim asosyal olduğum için kendimi mi kandırdım kandırıyorum acaba diye komplekslere giriyorum zira reelde görüştüğüm arkadaş sayısı 2 yi geçmiyor
bunu şöyle açıklayabilirim insan yaş geçtikçe etrafındaki insan sayısını yavaş yavaş azaltıyor Çünkü gereksiz fazla samimiyet bir noktadan sonra kafa kaldırmıyor asosyal biri olmak için fazla insan tanıyorsunuz tabi reel hayatta biraz sakin bir yapıda gitmek endişe ettirebilir ama çok fazla kalabalık insan gruplarınında hayatta muhteşem mutluluklar yaşadığı söylenemez zamanında mekan işleten biriydim insan eksik olmazdı çevremden cepte parada olunca sonrasında iş değişimi hayat değişimi ve beni seven ve sayan 8-10 kişi kadar insanla yaklaşık 6 senedir devam ediyorum :) kompleks konusuna gelirsek kendinizi o uçuruma kadar sürüklemek yerine istediğiniz taktirde reel hayatta da yeni insanlar yakın olacak insanlar bulma şansınız olduğunu unutmamak daha yararlı olur
Mesela reelde çok fazla insanla muhattap olmak beni yoruyor fazla görüştüğüm arkadaşım yok. 1 tane var düzenli görüştüğüm. 1 tanesiyle de daha nadir görüşüyorum. Bunun dışında öyle arkadaş grubum falan yok. Fakat sanaldan yazıştığım arkadaşlarım var. Onlara da arada canım istediğinde yazmak, dertleşmek, hayatları hakkında bilgi almak hoşuma gidiyor, reelde sosyalleşmekten daha kolay geliyor bana. Ama bazen ben sosyal biri değilim ki yazışırken neden sosyalim onu anlamıyorum bilmem anladın mı beni😂
Bu sanal arkadaşlsrımın hepsi de beni çok sevr hatta reelde görmediğim sevgi ve ilgiyi onalrdan görüyorum. Yüzeysel değil derin konular hakkında konusabiliyoruZ. Beni çok sevmelerininn sebebi belki de kendimi yzarsk çok daha güzel ifade ediyor oluşumdur. Yazarken olduğum gibiyim ama sosyal hayatta deneyimsiz ve daha soğuk biriyim
her insanın iyi olduğu bir nokta illaki vardır belki reeldeki insanlara anlatıp sonra başka noktalardan duymak ya da bunun ihtimali olduğu için rahat davranamıyor ama sanal ortamda daha rahat ediyorsun reel hayat zamanla istedikçe kalabalıklaşıyor tabi herkese güleryüz eğlenceli yanını sunarsan :)
Önceden isterdim artık istemiyorum gerek duymuyorum. Sakinliği ve tek başınalığı seviyorum. Kalabalık hşç sevmiyorum gerçekten
bununda senin hayatındaki etkisi sanal ortamda sorumluluk sorunu olmadan tanıdığın insanlar oluyor
He valla yattığın yerden dost😂
:D :D güzel taktik akarı kokarı yok :D
Yaptığımı yap dost kazığı yeme fjdmsms
buluşmadın gelmedin gitmedin diye trip yeme :D
Sanalda bile tutunamıyorum kimseye tahammülüm yok
Seni anlıyorum ben de eskisi gibi değilim
Yoo çok güzel bence 😂
Sağ ol senin ykk mu🤣
Var var🤣🤣
Reelde de varsa sorun yok
Reelde çok az
Aman boş ver az olsun öz olsun