Takıntılı sanal arkadaşım var beni tanıyan ne yapıcam?

Merhaba arkadaşlar benim sanal bir arkadaşım var kız genç orta 7 ye gidiyor 2013 doğumlu Pendik'te yaşıyor sıkıntı şu ben Kadıköy'de yaşıyorum bana yazdı anonim tanıştık anonim hesapla beni stalklayıp bulmuş hatta canlı canlı görmüş rastgele diyor stalk yok diyor ama bence stalk var canlı canlı seni gördüm diyor kız 1 senedir yazıyor sürekli naber diyor ses atıyor çok arkadaş canlısı iyi davranıyor ama neden beni bence stalkla bulmuş Kadıköye bazen geliyor muş ve beni orada görmüş evet gördüm tatlıydın falan dedi ve sanıldığı gibi saf değil çok zeki sinsi biri buluşmak istiyo ama şüpheliyim size göre niyeti temiz mi başka bir şey mi yaklaşık 1 senedir bana koşulsuz yazdı naber nasılsın diye sesli mesaj resimler herşeyi ne yap dersem yaptı ama neden hala bilmiyorum sarışın erkekleri çok seviyo bende sarışınım sanırım o yüzden ama şaşırdim size göre amacı ne böyle bir durum yaşasanız şok olur musunuz beni canlı gören biriymiş 1 sene konuştuk daha 2-3 gün önce itiraf etti birde sanalda hep kibar ama buluşmada falan bana zarar verir mi belli olmaz yani saplantı lı gibi sürekli bana yazıyo her gün sizin fikriniz ne kız metalci anime seven kurt cobain tarzı kişileri seven dıştan şahsen melek gibi biri gotik falan sever kekoları sevmeyen biri bilgisi var yani hemde baya az çok bu dediklerimi bilen kızın ne kadar iyi Stalker olduğunu anlar benzer durumu yaşayan var mı bu tip kızların asıl amacı bilen usta kişiler varsa yorum yapsın?

Takıntılı sanal arkadaşım var beni tanıyan ne yapıcam?