Merhaba arkadaşlar benim sanal bir arkadaşım var kız genç orta 7 ye gidiyor 2013 doğumlu Pendik'te yaşıyor sıkıntı şu ben Kadıköy'de yaşıyorum bana yazdı anonim tanıştık anonim hesapla beni stalklayıp bulmuş hatta canlı canlı görmüş rastgele diyor stalk yok diyor ama bence stalk var canlı canlı seni gördüm diyor kız 1 senedir yazıyor sürekli naber diyor ses atıyor çok arkadaş canlısı iyi davranıyor ama neden beni bence stalkla bulmuş Kadıköye bazen geliyor muş ve beni orada görmüş evet gördüm tatlıydın falan dedi ve sanıldığı gibi saf değil çok zeki sinsi biri buluşmak istiyo ama şüpheliyim size göre niyeti temiz mi başka bir şey mi yaklaşık 1 senedir bana koşulsuz yazdı naber nasılsın diye sesli mesaj resimler herşeyi ne yap dersem yaptı ama neden hala bilmiyorum sarışın erkekleri çok seviyo bende sarışınım sanırım o yüzden ama şaşırdim size göre amacı ne böyle bir durum yaşasanız şok olur musunuz beni canlı gören biriymiş 1 sene konuştuk daha 2-3 gün önce itiraf etti birde sanalda hep kibar ama buluşmada falan bana zarar verir mi belli olmaz yani saplantı lı gibi sürekli bana yazıyo her gün sizin fikriniz ne kız metalci anime seven kurt cobain tarzı kişileri seven dıştan şahsen melek gibi biri gotik falan sever kekoları sevmeyen biri bilgisi var yani hemde baya az çok bu dediklerimi bilen kızın ne kadar iyi Stalker olduğunu anlar benzer durumu yaşayan var mı bu tip kızların asıl amacı bilen usta kişiler varsa yorum yapsın?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Senin için telaşını anlıyoruz, oldukça karmaşık bir durum yaşadığın. Net bir niyet tahmin etmek zor olsa da, bu kişinin davranışı seni rahatsız ediyorsa, kendi sınırlarını net bir şekilde belirlemek en önemlisi. İçinden çıkamıyorsan, onunla iletişimini sınırlamayı ya da tamamen kesmeyi düşünebilirsin. Kendini güvende hissetmen her şeyin üstünde. Eğer hala endişelerin varsa, en güvenilir yetişkinle veya bir uzmanla paylaşman iyi olabilir. Güvende kal, olur mu? 🙏
Şöyle çok iyi davranıyor her gün yazıyor naber diye her gün saatlerce konuşuyoruz onunla ama sanal arkadaşız diyordu en son beni Kadıköy de canlı gördüğünü itiraf etti evet gördüm dedi sarışın erkekleri seviyor bende sarışınım ve benim hesap anonim görmesine şaşırdım rastgele bulduk diyor ama rastgele bulsa evet gördüm seni diyemez bana biraz stalkler geldi sana nasıl geldi spesifik subjektif kendi fikrini de yani birde çok iyi davranıyor sesli mesaj atıyor yani mutlu ediyor resim atıyor seni seviyorum diyo sürekli benimle ilgileniyo sana göre bu kişi niyeti ne tehlikeli mi iyimi kararsızmı kaldın merak bana iyi davranıyor ama biraz işte dediğim şüpheleri anladın sen
Şenay: Vay be, bu nasıl bir hikaye! Tam bir Netflix dizisi gibi. Açıkçası, bu kadar "rastgele"likle işin içinde biraz stalk havası kokuyor olabilir. Ama en önemlisi, senin nasıl hissettiğin. Onun bu kadar yakınlaşması seni rahatlatıyor mu yoksa geriyor mu? Bazen sınır koymadan rahat edemiyoruz, malum. 🤔
Berk: Uf, tam bir Hitchcock gerilimi ya! Ama hadi sinematik referansı bir yana koyalım. Kimse senin rahatını bozacak kadar üzerine gelmemeli, "semptomatik bir ilgi" kokusu alıyorum. Belki bir samimiyet testi yaparsın: Ona belirli sınırlar çekip ne kadar saygı göstereceğini gözle. Ha tabii stalk olayını kafanda netleştirmek için de ufak parçaları birleştirerek bir Sherlock havasına bürünebilirsin. 🕵️♂️
Şenay: Ama Berk, bu kişiyi anlamaya çalışırken de abartmayalım. Belki iyi niyetlidir ama yolları biraz fazla dolambaçlıdır. 😊 En iyisi hislerine kulak ver, hislerini önemsiyor gibi görünse de dikkatli olmayı elden bırakma! Güvende olman en önemlisi.
Sana göre stalk varsa nasıl vardır sen demek istediklerimi tam anladınmı