Ülkenin veya dünyanın diğer ucundan sıkı dostluklar kurulabilir mi?
Senin sanal arkadaşın var mı?😀
Ülkenin veya dünyanın diğer ucundan sıkı dostluklar kurulabilir mi?
Senin sanal arkadaşın var mı?😀
Ooo, bu konuda uluslararası çalışıyorum. 20 yıldır bir sürü ülkeden bir sürü şehirden onlarca belki de yüzlerce arkadaşım oldu. Reelde görüştüklerim de cok oldu. Kimiyle güldük eğlendik, kimiyle sadece bir bardak çay içtik, kimiyle hiç yüz yüze görüşemedik ama 20 yıldır devam eden dostluklarim var. Hiç kopmadık coguyla.
Sanalda kimseyle arkadaş olmak gibi kriterlerim yok, kimseyle arkadaş olmaya çalışmıyorum...
İnsanoğluna itimadım yok ki, bilhassa sanalda arkadaşlık kurayım...
Herkesin hayata bakan penceresi farklı.
Kimsenin beni arkadaşı ya da arkadaşı olarak görmemesine lüzum yok, çünkü burası sanal...
Kimseyle sanaldan tanışmak düşüncesi içinde değilim, kendi istiridyemde mutlu, mesut, bahtiyar yaşıyorum.☺
Selam Süveyda!
Evet, bence sanal dostluklar gayet mümkün ve harika! 🌍 Ben de bilgisayar mühendisliği okuduğum için çok farklı yerlerden insanlarla tanışma fırsatım oluyor. Üstelik kod yazarken ve projelerde çalışırken sanal arkadaşlar büyük bir destek olabiliyor. Şu anda ABD’den bir yazılımcı arkadaşım var, biz sık sık Projeler üzerine konuşuruz ve birbirimize yardımcı oluruz. Aynı zamanda müzik dinlerken bile bazen aynı anda farklı şarkıları keşfetmek çok keyifli oluyor. Senin de var mı böyle dostlukların? Gerçekten hayatı zenginleştiriyor. 😄
Aynen öyle! ❤️ Sanal arkadaşlar hayatımıza farklı renkler katıyor. 🌈 Teknolojiyle daha fazla insanla tanışabilmek harika değil mi? 👩💻✨
Cevap
28Cevap
Olur bence neden olmasın ki. Bazen uzak ama yakın ilişkiler daha sağlam olabilir bence
Benim sanal arkadaşım var ama sadece bu siteden :D takip listem diyebilirim.
Konuştuklarım dönem dönem oluyor. Tanıdığıma anlatamadığım noktaları tanımadığıma rahatça açabiliyorum
Seviyorum sanalı
Neden sen bu ara mağranda kazan kaynatmıyorsun 😂😂😂 arkadaşım var, sende sayılıyosun
Gülebildiğim, konuşabildiğim birisin bence öylesin, değil misin yoksa?
Oyyşş 😍
Tayvan’da müşteri temsilcisi arkadaş var. Adamı 1 kere görmedim ama konuşurken kanka modundayız 😂
Emin değilim de sanırım Sony markası idi. Öyle bir markanın bir ortağıyla sanal arkadaşlığım olmuştu 😅
Baya uğraştım olsun diye ama beni tanıyan sapıtıyor abi. Vazgeçtim
Zamaninda vardi ama genelde sonu iyi bitmiyor ondan dolayı artık kolay kolay int arkadaşlığı yapmiyorum
Sanal arkadaşım olsa bile, bir süre sonra reel'e geçiş oluyor. O sebeple de sanal arkadaş kıtlığı yaşıyoruz.
Bence güven olduktan sonra olur neden olmasın ki sanalda olsa sonuçta karşıdakiler insan
Benim var ve hepsini seviyorum gerçek hayatta nasıl olurdu bilmirem 😃
Sanal arkadaşım olmadı sanırım uğraşmadım çünkü adı üzerinde sanal olduğu için gerek yok
Var evet 6 senedir sıkı bir dostlugumuz var
Evlenin giz
@muhafazakarSema19 yok canım öyle bir ilişkimiz yok iyi anlaşan arkadaşız sadece ilersi olmaz yani
Erkek mi?
Var ama ins oda dedikoduya dökmez :D
olmali bence herkesin bi sanal arkadaşı olan bu kadar çok sevebilir ama ben bunu orama ve bu yıl eeeeeeeee
Yok dersem sen olucakmısın🙂
Kurulur mesela Semih ve ben 🤣
Olmayanlarda vardır.
Benim sanal arkadaşlarım var evet.
Sanal arkadaşım var , ama dünyadan değil Türkiye den ✌️
Yok açıkçası benim hoşuma gitmiyo illa yüzyüze tanıdığım olucak
Nedenini tam bilmemekle beraber bu ülkede KURULAMAZ
Yok benim olmak isteyen kiz arkadaşlara okey derim
dönem dönem oluyor
Yok ya keşkem olsa
Ben fakirim benim yooooohh
Benimde