Sevgisiz, ilgisiz mi büyüdün?

Sevgisiz, ilgisiz mi büyüdün?
Sevgisiz büyüyen çocuklardan biriyim. İçten denetimli. Günce tutan çevresi tarafından pek onaylanmayan bir süreç geçirdim. Bunların hayatıma etkisi iki şekilde oldu. Edebiyat öğretmeni olmam, ikincisi ise duyarlı bir karakter geliştirmeme yardımcı olması. Mesela sevgisizlik hala yaşıyorum. Erkek arkadaşım bu konuda bana destek oluyor sürekli. Bazı şeyler çocuklukta kalmıyor ne yazı ki olumlu olumsuz etkilerini yaşayabiliyorsunuz. burada ebeynlere büyük iş düşüyor..
Hayır aksine cok sevilen insandim arkadaşlarımın yanına her gittiğimde benimle olmak istemişlerdir top oynarken olsun oyun oynarken olsun içerken olsun dertlesirken olsun paylaşırken bile beni atarlardı sevilen kisiydim ama şu an büyüdük halen ararlar sorarlar sagolsunlar uzaklardayız şu an bu zamanlarda kimse menfaatsiz kimseyi sevmiyor halen sevenim soranım olmasından gurur duyuyorum haksızlık yapmadım hicbirzaman adaletli oldum kırdım kırıldım ama satmadım ihanet etmedim afutmadım hicbirxaman buda benim için çok önemli bir duygu mutluluk veriyor içim rahat hepimiz fani bir kiracıyıź kulağımda hep bir melodi vardı inandım ,,
Görüş
33Görüş
Yaşamadım çok şükür, küçükken bana çok sevgi aşılanmıştı
Ben yaşadığımı düşünüyorum ama ailem en çok seni seviyorduk diyor anlamadım
Yaşamadım çok şükür...
Tam tersine, aşırı sevgiyle büyüdüm..
Yaşamadım
Sevmek ve sevilmek... Ne demek hiç bilmiyorum. Annem bile sevmedi beni. Bırak küçük iken... Yaşım 40 oldu hâlâ bilmiyorum sevmenin ve sevilmenin ne demek olduğunu... Bu sevgi açlığımdan dolayı Allah inancım çok büyük yaralar aldı :(
Anneden iyiydim ama babadan tam olarak alamadım babalar biraz soğuk olur ya sevdiklerini belli etmek istemezler falan
Küçükken sevginin dibini dibini gördüm ben. Şimdi sevilmem. Sağ olsun araya girenler, asosyal sevgisiz bir insan yaptılar.
Sevgi ne onu bile bilmiyorum. Yaşım 28 oldu hala tam olarak ne olduğunu anlayamadım. Sanırım yaşamadığımdan.
Pek bişey hatırlamıyorum bu konularla ilgili. Bilmiyorum o yüzden.
Yaşamadım aksine fazla sevgi ve ilgiyle büyüdüm
Evet, maalesef yaşadım ve bu benim şimdiki hayatımı bile etkiliyor.. 😔😐
Evet, aslında benim profil resmim benim gelecekteki halim gibi bu karakter gibi hissediyorum kendimi
ailem beni teselli etmek istediği zaman sarılıp senin için neler yaptığımızı biliyorsun dimi diyorlardı. hshshahha bazı insanlar çocuk sahibi olmasın lütfen beceremiyorlar.
Hayır tam aksine bazen asiri ilgi hissediyordum üstümde ve sıkılıyordum
Sevgisiz ilgisiz büyüdüm. keske ailemi degistirebilseydim.
Benimkiyle değiştirelim :) bak aileni mumla ariyormussun :)))
Sendemi memnun değilsin?
:)))) keske kimsem olmasaydi diyorum belki icimde aillem olsaydi beni severlerdi diye dusunurdum :)
Sende memnun değilsin. Ben ailemi hiç sevmedim bu saatten sonra da sevmiyecegim.
Sevmek mi :)) nefretten kinden kurtula bilsem her turlu zararlarını çekiyorum onlara kinim bile beni bitiriyor
Geçmiş olsun bende öyleyim yapacak bir şey yok. Kendini harap etme
Sanada gecmis olsun insanin ailesinden aldigi zarari hic birsey telafi etmiyor
Sağol. Maalesef öyle kapanmaz bir yara.
Hayır gayet sevgi alaka üst düzeydi. Bu yüzden biraz şımarık olmuş olabilirim.
Bunların ne olduğuna dair fikrim yok umarım bir gün yaşarız
Ey müminler siz öylesine kalpleri arıduru, herkesin iyiliğini isteyen kimselerseniz ki o düşmanlarınızı bile saversiniz ama onlar sizi sevmezler. {Âl-i imran sûresi 119. Ayetten alıntıdır.}
Hem de çok ağır bir şekilde yaşadım. Sevgisizlikten öte şiddet ve eziyet gördüm.
En İyi Görüş