ben aşırı sevgisiz ve ilgisiz bir babanın kızıyım ve ben tüm bunların farkında olduğu için hayatını kızlarına adamış müthiş ilgili sıcacık sevgi dolu kızları için huzurun anlamı olan bir annenin kızıyım.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaşım 18
Sevgisiz büyüdüm. şu an annem benimle iyi olmaya çalışıyor fakat olmuyor yapamıyorum, yabancıdan farksız benim için, her şeyimi karşılıyor fakat anne olarak bakamıyorum oradan buradan biri gibi, şu an küsüz mesela istemiyorum
Sevgisiz büyümeyen var mı ki.. Maalesef sevgiyle büyüyen çocuk az gördüm. Ben sevgisiz büyüdüm, şimdilerde hayatta birçok şey üstüme çok geliyor. Hani bazen içim çok doluyor, diyorum ki bilet alıp yanlarına gideyim. Sarılıp ağlasam çok rahatlarım diyorum. Ama sonra hiç anlamayacaklarını, içten bir davranış gösteremeyeceklerini anımsayınca silip atıyorum o düşünceyi. Yazık, bu yaşıma geldim artık böyle dışarıda çocukları gözlemliyorum. Bir çoğu hayal kurmaktan çok uzak. Düşündüklerini bile söyleyemiyorlar. Herkes çocuk yetiştirmemeli.
Sanırım ben sevgi gösterilmiş ama sevgisizlik içinde büyüyen bir çocuktum 20'li yaşlarındayım mesela ama sevmek nedir bilmiyorum sevildiğimi bilmiyorum emin olamıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çocuklarını seven ama birbirlerini sevmeyen ebeveynler tarafından huzursuz bir ailede büyüdüm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Annem ve babamdan degil sevgi tuvalet egitimi bile almadim