🎈Çoook minnakken aşık oldunuz mu😍 Aşk nedir nedir diyorsunuz ya aşk o işte☺️ Benim bir manita vardı milletin ziline basıyoduk anca 😂 Bir keresinde de ben ağlarken “Üzülme geçecek” demişti. Haklıymış her şey gerçekten geçti.. Şu üstteki bey çok centilmenmiş😎
Ana sınıfında aşıktım bir kıza, tesadüf aynı şubede arkalı önlü oturduk.. Ortaokul a kadar kalbimi çarptıran tek kızdı.. Onu görünce heyecan kaplardı tepeden tırnağa tüm bedenimi.. Hatta ana sınıfı önlüğümüz kırmızı beyaz tenine yakışırdı.. Arkasından bir bakmışım hala gözümün önünde.. Hahaha ha :) Şeyda idi ismi.. Hahha ulan ne adamım beee
Ovv sen ne demezsin :D 2-3 tane çocukluk aşkım olmuştu :D Hiç biriyle de konuşmadım yalnız. Anca öyle bakışmıştık. Gerçi onun adı aşk mıdır bilinmez ama ::))
Evet ilkokulda vardi teneffuslerde yakalamac oynarken hep o beni ve ben onu yakalamaya calisirdik😹😹 Ozledim lan valla tum saf karsiliksiz beklentisiz duygular o zamanlarmis
Vardı. Kıza evlenme teklifi bile ettim reddedildim sonra gidip annesine utku evlenme teklifi etti bende kabul etmedim iyi yapmışmıyım anne evlenmek için ve çocuk için çok gencim demişti.
Kızın evinin önünde geçiyorduk oda balkondan el salladı.. Yanımdaki hıyar Saliha Emin seni seviyor diye bağırdı. Saliha ne dese iyi öğretmene söylücem seni dedi utandı.😂
En İyi Cevaplar