Hatalarını değiştirince hayatının da değişeceğini düşündün mü?

Yaşam kendi debdebesiyle devam ederken, insan, kendine bir orta dünya arar, kaçıp saklanacak.
Hataları değiştirmekle hayat değişmez. Yapılan hatanın gerçekten farkına vardıktan sonra onu bıçak gibi bir anda kesip bitirmek lazım ki insanın hayatı değişebilsin. Bugün biraz değişeyim, yarın da azıcık değiştirim gibi planlarla insan değişemez ancak erteleme hastalığına yakalanır
Teşekkür ederim 🥰
Başkalarının hatalarının hatalarını yaşam yolunda işaret levhaları olarak kullanırsak rotamız daha belirgin olur. Kendi hatalarımızla deneyim sahibi olma fikri bizi okyanusun orta yerinde kaybolmuş bir yelkenliye çevirir.
Görüş
8Görüş
Düşündüm.
Hatalarını değiştirince değil, yapmamak üzere söz verdiğinde, o hataya yaklaşmadığında, hatadan ders çıkardığında değişir dünyası insanın.🌿
Evet değişir hatalarından ders alırsan kendini değiştirirsin kendini değiştirirsen de hayatını değiştirebilirsin
Eyvallah Aso 🖐🏻
Evet, düşündüm. Bir kısmı düzelmişti.
Bu arada yeni fenomenliğiniz hayırlı olsun. 🌸🎊
Hayır ama dünyayı değiştirmek isteyen biri işe kendinden başlamalı. Kendini, hatalarını değiştiren biri de dünyasını değiştirir. Kendi dünyasını değiştiren bir insan da, diğer insanları etkiler ve herkesin gelişmesine katkı sağlar ¢
Hayır düşünmedim. Çünkü benim hayatımı ne değiştirir biliyorum. Kaçıp saklanacak, güvenli bir bölge buldum. Ördüğüm duvarlardan memnunum. Memnun olmak zorundayım. 🤷🏻
Aynı hataları tekrar tekrar yapmamaya çalışıyorum.
Keşke öyle olsaydı.. Olmuyor olmamasına ama yine de bişeyler değişmese de düzeliyor
Hataları değiştirirsek aslında bi tık hayatımız da değişebilir çünkü düşünceler değişiyor neticede
Hatalarını değistirmek ne demek
Hatalar drgismez ders alinir.
Evet..🤦🏻♀️
Hataları değiştirince hayat da değişir
Evet düşündüm
Bunu hiç düşünmedim, bence az deyişir
En İyi Görüşler