Düşünceler zamanla değişebilir. Bu normaldir. Normal olmayan ise; çıkarların zamanla düşünceleri köreltmesidir.

Düşünceler zamanla değişebilir. Bu normaldir. Normal olmayan ise; çıkarların zamanla düşünceleri köreltmesidir.

Düşüncelerim değişecekse eğer bu halimden sadece daha iyisi olmalı çünkü gelişmediysem o zaman felaket olur geliştiysem ise bu beni çok mutlu eder mesela ben dün düştüm diye üzüleceğime bugün düştüm diye kalkma yolu aramalıyım.
Ben çıkar olarak görmediğim için kimseyi. bu yüzden de asla çıkara göre düşüncelerim değişmez.. sadece zamanla yaşadığım iyi ya da kötü olaylar. beni değiştirebilir.. ya da mesela bir şeye inancım yokken o şey hakkında olumlu düşünebilirim. ama genellikle insanlar hakkında yanılmıyorum çoğu insan aynı oluyor. güven vermeyen ve samimiyetsiz oluyorlar...
Düşüncelerim değişti ve değişiyor da fakat hiçbir şey beni erdem patikasına giden yoldan çeviremez. Şu an yaptığım hatalar önemli değil, hepsi gül bahçesindeki dikenler ve iç ısıtan güneşin yakıcılığı. Düşüncelerimin daha da gelişmiş hâli, daha da iyi bir ben olurdu.
Başka biri olurdu tabi ki. Yani ama ben düşüncelerimle yaşamayı seviyorum.
Teşekkürler canım :D ♥♥
Cevap
5Cevap
Düşüncelerim zamanla değişti. Şimdi artık hayatımın oturmuş dönemindeyim. Bu saatten sonra değişecek düşüncem olduğunu sanmam
Daha sivri olurdum her anlamda. Daha az düşünür, daha hızlı hareket ederdim. Çabuk siler, vazgeçer ve inadından dönmeyen biri olurdum
Birçok düşüncem değişti. Artık bazı konularda çok katı değilim. Kafaya fazla takmıyorum. Her şeyi akışına bıraktım. Böyle daha huzurluyum.
Değişmez yok didişiriz yine benliğim kazanır kendim yani yine aynı düşünceye sahip olurum
Ben, benlikten çıkardım
Ben olmazdi ki
Kendi kendime bir şeytan yaratmış oldurdum.
Dingin ve huzurlu
O zaman ben olmam gibi geliyor…
Bilemedim bak
aynı,
İyi olmazdı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?