Eşimin ailesinin ve arkadaş çevresinin beni kabul etmemesi normal mi?

Eşim nisanliydi tanıştığımız zaman. Onun yanında çalışmaya başlamadan önce de çok hayrandım insan tanımadığı bir insanı özler mi? Ben özlüyordum ondan başka hiç birsey yoktu kafamda. Gerçekten kimseyi istemiyorum hayatımda kimseyi düşünemiyorum sanki ona ihanet etmiş gibi hissedicem kendimi. Oysa onun benden haberi bile yok. İse başladım yanında abi diyorum zamanla abicim oldu o da bana karşı koruyucu aramızda 10 yaş var ama küçük kardeşi gibi seviyor çok anlayışlı sabırlı. Neyse işte nişanlısı ile arasında sorunlar oldu tedavi süreci vardi kadın gelmedi destek olmadi soğukluk girdi araya dememkki ne bileyim. Ayrıldılar. O ara birlikte olduk güzel bir ilişkiye basladik. Diyorum acaba psikolojik olarak onu unutmak için mi böyle çok mutlu çok aşık gibi davranıyor bana. Bir süre bu şüpheyle yaşadım. Ama yok bana gerçekten aşık. Evlendik hamileyim. Ama arkadaş çevresi ailesi sanki kötü ahlaksız birsey yapmışım gibi davranıyor bana. Herkesle arası bozuldu. En yakın arkadaşlarıyla bile. Neden böyle saçma davraniyorlar. Eşimde aksine bir yerim ağırsa senin acın bana gelsin sen benim bebeğimsin demekten kendini kahrediyor.

Eşimin ailesinin ve arkadaş çevresinin beni kabul etmemesi normal mi?