Nişanlımın ailesi beni dışlıyor, normal mi?

nişanlım la 4 yıldır sevgiliyiz. ben utangaçım konuşkan değilim. normal sohbet ettikten sonra konu bulamam. annesi bu kız bizle konuşmuyor demiş. sürekli oğlumla tartışıyorsun moreli bozuk geliyo şu bu diyo. anneside oğlunu kıskanıyo evlenince haftada 2 gün bize geliceksnz göremeden yapamam diyo. şakayla karışık yılan gibi aramıza girdin dedi, bende çok geç değil daha evlenmedik deyince şaka şaka dedi. bir erkek kardeşi daha var yurt dışına gidecek gelecek yaz o yüzden siz oturur sunuz kiracıyı çıkartıp dedi babası ve annesi. şimdi de. aileler tanıştı nişanlandık. kiracıları geçen hafta evden çıktı. nişanlım a eşyalarımızı koyalım dedim (2+0 ev kira getiresi 5000 tl ) . aileme söylüm dedi. AİLESİ benim bir oğlum var o da evlenirse haksızlık olur 1 YIL ordan gelen kirayı size veririm dedi. borçla evleniyor bize bişey kalmıyor buna güvenmiş tik. nişanlı ma söylüyorum sen ailemle içli dışlı değilsin sonra kardeşime haksızlık olur şu bu birsürü bahane saydı. o zaman seni 26 yaşında evlendirmeselerdi çevremdeki insanlar 30 yaşında evleniyorlar birikim çeyiz yaparak dedim. o da evlenme 2 yıl daha bekle borçlar biter dedi morelim çok bozuk sürekli aglıyorum. evlenince de para yüzünden tartışma çıkıcak çünkü aceleye getirdiler. kiralık evlere bakıyorum eşyalı var hep bize uygun boş ev yok, ya da memur şartı var 5000 tl lik ev bulamıyoruz. planlar yapıldı ama annesi yüzünden bozuldu. kira verelim dedim gerek kalmaz dedim yok oturursanız bir ömür çıkmazsanz dedi annesi. 2 haftadır kalbim sıkışıyor bu konuyu düşündükçe ailemde evi arabası yok dedi acele etmesinler borçsuz evlensinler dedi bizim kirada ki evde oturacak lar dedi kira dertleri yok dedi isterler ken şimdi de kalleş lik yaptıklar resmen.. nişanlım babam yardım eder şu bu diyo babası her ay 5000 verecek, şu an kiralık boş evler 2+1 8000 tl. babası 5000 tl verecek miş 1 YIL boyunca. BİZİM maaşımzdan da kalan toplamda 4000 tl kiraya çıkarsak bize 1000 tl kalıyor yol parası fatura hersey 1000 tl yetmiyor. canını sıkma halledilir diyo. kredi çekti düğün eşya altın için 36 ay vadeli 20 bin TL ödüyorz her ay napcagımı bilmiyorum.

Nişanlımın ailesi beni dışlıyor, normal mi?