"Hayır" demenize rağmen hala ısrara devam ediliyorsa tepkiniz nasıl olur?

Hayır dediğim konuya bağlı olsa da sulh ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyorum :D
Tesekkur ederim 😊
Tüm sinirim gitti bak 😬
Seçme kız bu kadar kısa görüşlerimi eig 😬
Haklı dağılın 😂😂 zorunda hissetme diye dedim ya 😬
😂😂 Tamam
Bana soracaksın fjdks
Görüş
28Görüş
Sinirlerim bozuluyor. Çünkü benim hayır demelerim çoğunlukla gerçekten hayır demektir. Ama gel gör ki bazen naz yapıyorum 😅 sevdiğime özellikle hayır demek evet gibi olabiliyor. Kendisi de ısrar kralı adeta. Başladığı zaman ısrar etmeye durmuyor. Zaman zaman bunalsam da onun ısrarı bile benim için çok anlamlı. Normal hayatımda hiç hoşlanmıyorum bana ısrar edilmesinden ama kesinlikle
Ne konuda kime hayır dediğimle alakalı bu durum.. Bazen daha yumuşak cevap verirken bazen de ters tatafım ön plana çıkabiliyor.. Keyifli akşamlar..
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben de ısrarcı olmaya devam ederim.⭐
#tubasueda 🍀🍀
Israr eden kendi kaybeder.
Israr eden kişiye göre değişir
Israrcı olunmasından nefret ederim.
Laftan anlamayan kişiler, ısrarcı olduklarında hayır demiş olmamın ne kadar yerinde bir karar olduğunu pekiştiriyorlar. Gittikçe sertleşen bir tavra dönüşür ki; aklı selim kimseler istemez bunu.
-Teşekkür ederim :)
-Teşekkür ederim ama hayır.
-hıhıhı sağol sağol ama hayır.
-kanka ise:hayır dedik ya m*l xd
Yabancı ise:istesem gerçekten yapardım, teşekkür ediyorum ama kabul etmeyeceğim. İnat ya da naz olarak algılamayın.
Bilmiyorum ya ben dayanamayıp kabul ediyorum sonunda. Ya kırılırsa diyerek kendimden çok ödün verdim. Bu bir hata biliyorum ama engel olamıyorum kendime.
Normalde başkası yapsa "deli misin, hayır demek o kadar da zor değil" diyen benken yaşayan ben olduğumda işler değişiyor. Sanki biri ağzımı kapatıyor her dediğine inat hayır dememem için ¢
Bu konu benim konum. Ben özellikle hayır dediysem ikram bile olsa tekrar değiştirmem kararımı. Bu başta karşı tarafta antipatik görünse de zamanla saygı duymaya ve ona göre yaklaşmaya başlıyorlar. Çok ısrar eden olursa da ilk tavrımdan sonra artık ısrar etmiyor
Hayır dediysem hayırdır. kararim değişmez ısrarcı olunmasindan asla hoşlanmamm. uyardigim hâlde ısrara devam ederse kalbini kırarım. sınırlarım vardır ve O sınırların aşılmasindan hiç hoşlanmam. asildigi takdirde de hayatımdan çıkarırım kişiyi.
Beni bilen bilir hayatımdımdaki insanlarda ısrar edicek bir karakterde kimse yok ama diyelimki oldu düşünceme saygı duymasını rica eder açıklamamı bir kereye mahsus yaparım..
Tepki vermiyorum. Çünkü tepki verdikçe tepene biner böyleleri gururu olan insan hayır bile dedirtmez kaldıki tekrar etmesi kendini küçük düşürür
Ya ben yapı geregi ısrardan zaten nefret ederim o insandan soğuyorum istemsizce ve uzaklaşıyorum çünkü piskolojik baskıyı sevmiyorum kişiliğime ters buluyorum
Ben ısrarı çok sevmem. Devam ediyorsa iletişimi keserim. Fazla ısrarın arkasında art bir niyet yatar fikrindeyim.
İletişimi tamamen kesip yoluma devam ederim. Kimse benim kararlarımı ve tercihlerimi sorgulayamaz..
O kadar fazla kovalanmadim hiç? Bu ülkede her zaman kızlar kovalanmistir ama kovalansaydim eğer üzerime en çok düşeni seçerdim
kolay kolay hayır demem miazcım öyle
ama hayır demişsem o kesinlikle hayırdır bilirler ve ısrar etmezler
Çıktır git artık. senin tek sorunun ayakkabı numaranın IQ seviyenden yüksek olması, canın cehenneme nalet olası pisliq diyerek sonlandırırdım 😂😂😂
Sallayıp yolluyoruz 😂
https://www.youtube.com/embed/g_blQfiUSuoKızdım mı dilim çok serttir, acımam kırarım. Araya da mesafe koyarım ya da direkt ilişkiyi keserim.
En İyi Görüşler