+1 yılValla kim ne der ne düşünür bilmem ama insan birşey için bir kere ısrar eder hadi iki olsun em fazla ama insan sonrası gerçekten ve ciddi anlamda yüzsüzlüğe girer rahatsızlığa girer yani bir insan bir kere yok diyorsa analyin bunu hani zorla guzellik olmaz sonucta israrla soylemen kişiyi sıkar durumu duzeltmez ki hatta duzeltmek yerine karsida ki kişiyi sinirlendirir ve ısrarcı olan kişiye inatla daha fazla reddetmeye başlar ki haklıdır... Ben gerçekten ısrarcilıği yüzsüzce bir hareketten başka birşey olarak görmüyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Birisine hayır dediğim zaman istediği kadar ısrar edebilir, üzülebilir, bir köşede ağlayabilir. İkinci kez hayır dedikten sonra bir daha cevap vermem. Sosyal medyada isek hiç sallamam. Gerçek hayatta da hiç oralı olmam. Bu hayatta benimde her istediğim olmuyor ne yazık ki bende herkesin isteğini gerçekleştiremem. Bu hayatın merkezinde ben varım ve ben daha değerliyim. O yüzden ısrar edene tepkim nettir.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimi kadınlar hayır derken bile aslında naz yapıyor gadası. Erkeklerde acaba bu kadın neden böyle hep hayır diyor diye düşünüyor. Düşünürken acaba bana naz yapıyorda, benim mi haberim olmuyor diye düşünüyor.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Bu mana istenen şeye göre değişebilir. Ama genel olarak hayır dendiğinde ısrar eden kişiler ya utanmıyordur ya da karakterleri öyledir çok takılmamak gerekiyor engelleyin geçin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yeterince ısrar ettiklerinde karşılarındakine istediklerini kabul ettireceğine can-ı gönülden inanan insanlardır. karşısındaki bir karar vermiştir, bir şeyi istemiyordur, bir durumu çok daha farklı bir konumda değerlendiriyordur, bunu da açıkça dile getirmiştir defalarca ama ısrarcı insan denen kişi sanki bunlar hiç konuşulmamış, söylenmemiş gibi davranmaya devam eder. bu noktadan sonra ısrarcı insana kibar davranılmaması, gerekirse onunla bir daha hiç konuşulmaması son derece mantıklı bir davranış olur, çünkü ısrarcı insan bir nevi saygısız insandır; sizin düşüncelerinize, kararlarınıza, sözlerinize çöp kadar değer vermediğinin kanıtıdır ısrarı.
10 Yorumla
+1 yılHayır dendiği an bitmiştir benim için, asla peşinden gitmem. Yüzüne dâhi bakmam bir kere daha. O denli kinci, egolu bir yanım kabarıyor... Her zaman öyle davranan biri değilim. Ama zamanım, ilgim ve yaşamak isteyeceğim şeyler değerli, asla kendimden ve ilkelerimden ödün vererek birisinden sevgi, ilgi ve zaman dilenmem. Öleceğimi bilsem bile yine yapamam. 😉
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ısrar sonrası pozitif netice elde eden de var. Bizim insanlarda istemem yan cebime koy halleri çok olduğundan ısrar sonrası karalar değişmeleri çok oluyo
12 Yorumla- +1 yıl
Böyleleri çok var zaten. Azınlık kaliyo diğer taraf
Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. şimdi bazı kadınlar diyor ya hani hayır diyoruz ama alsında evet demek bu
şunu diyoruz ama aslında bunu demek istiyoruz falan gibisinden
bu sebeple bazı "erkekler" aslında istiyorda istemiyormuş gibi yapıyor diye düşünüyor belli ki14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:)
du bakalım bi kaç adım daha atalım belki yeriz , verir. benı mucadeleci görür falan.
piyasada kesat bi tane denk geldi elden kacırmayalım.11 Yorumla
+1 yılBi insanın burcu aslan ya da ikizlerse cinsiyeti farketmez ondan uzak dur en çok bu ikisi ısrarcı oluyor hatta takıntıları tehlikeli boyutlara varabiliyor test edilip onaylanmıştır
18 Yorumla- +1 yıl
Son 2 erkek arkadaşım da aslandı ayrıldıktan sonra ikisiyle de sıkıntılar yaşadım hatta biri tehdit etti mesajına geç cevap vermem bile olay oluyordu ikizler olan da gurursuzdu yüzüne tükürsen şükür ediyordu bir akrep olarak benim bunlardan çok canım yandı benden uzak Allaha yakın aman
- +1 yıl
Akrep
- +1 yıl
Siz baş edebildiniz mi?
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bak efendi gibi "HAYIR" diyorsun demi.
Daha neyi uzatmaya çalışırlar anlamıyorum. Derdi iyi görünmekse hiçte bile daha da itici oluyorlar.14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Şu yaşıma geldim, ikili ilişkiler konusunda hemcinslerimin hemen hemen her hareketini çözdüm sayılır, ama şunu çözemedim, o esnada beyinler çıkarılıp müsait bir yerde bekletiliyor sanki.
13 Yorumla
+1 yılIsrardan hiç hoşlanmam. Birşey için başkasına da hiç ısrar etmişliğim yok. Bir insanın hayır demesi ya da evet demesi mimiklerinden anlaşılır. Hayır diyemiyorsa da yine mimiklerden anlaşılır. Bu yüzden bir kere birşey istemek ya da söylemek yeterli.
10 Yorumla
+1 yılBana kendileri sadece yüzsüz givi geliyor. Yüzüne de söylüyorum kisinin umrunda olmuyor. Yani harbiden fiziksel olarak midem bulaniyoe kusasim geliyor
14 Yorumla- +1 yıl
Sadece birisinin soylediklerini soyleyeyim.
Beni bi daha gormeyecekki zaten. Rahat olup istedigim gibi davranirim. Yuzsuzluk yap gitsin bosuna kasma bu kadar sanki kime anlatacak da senk taniyacak.
Istedigimi aliyim onu yapsinda benim icin haysiyet falan onemli degil...
Bu yuzden tiksindim
+1 yılMallıktan herhalde aklıma başka bir şey gelmiyor. Söyleneni anlamıyorsa bir insan ancak maldır salaktır flaan
13 Yorumla- +1 yıl
Ruh ikizimsin ya demi ben de öyle diyorum malliktan 😂😂😂😂😘🙏
- +1 yıl
Malın biri eksilemiş bak anladı demek maşallah 🤣🤣 zihni açık sabah sabah
- +1 yıl
Bu eksileyen kaşar peynirimiz kim acabaaaa 😂😂😂😂
+1 yılOlumsuz olan herşey için vazmı geçelim bazı şeyler süreklilikle olur inatla olur
22 Yorumla- +1 yıl
Arsızlık ayrı bir durum
+1 yılBirisine hayır dediğinde ısrar ediyorsa, Koç burcu olabilir 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Kurban ol bana😄😄
- +1 yıl
Koç a kurban olurum dedin ya😄😄
- +1 yıl
İyi tamam o zaman bana kurban olsunlar😄 kim olacaksa 😄
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır demeniz bişey değiştirmiyor ki onlar için efendim.. Adamların amaçları baştan belli zaten..
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılIsrarın dozu önemli, bende bu ısrarcı kişiler hangi burca mensup bunu merak etmeye başladım...🤔
12 Yorumla- +1 yıl
Yok ya, aslan bu kadar eğilmez, bu kadarını ısrar edemez. Biri Boğa dedi ama o da bu kadar değildir...
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYorumsuz bazen bende bu konuda inatçı olavioiriyorum farkında olmadan🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Hmmm cıvık cıvık vıcık vıcık aslaaa olamamda dediğin gibi dozunda zaten her şeyin fazlası zarar demişler 🙏🙃
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Anlamsız, saçma , sinir bozucu. Takılma, engelle gitsin.
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesajlar kısmına gelip kişin yan tarafındaki 3 noktaya tıklayınca engelle butonuna tıklamanız yeterli oluyor.…
20 Yorumla
+1 yılİsrardan nefret ediyorum direkt soğuma sebebi hayır diyorsam bitmiştir benim için isterse 10 asır ısrar etsin
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılIsrardan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum. Bir kere hayır demişsem hayırdır, ne yapsan da değişmez.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Yani israr insani yoran bir davranis ben hic gelemem ama malesef cok israr edilince keskin bir dille uyariyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizim toplumumuz hayır cevabını sevmiyor ama ısrar ederek kendi değerini daha fazla düşürüp daha itici olduğunun da bir türlü farkına varamıyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. Kendi çıkarını önde tuttuğu anlamına geliyor benim için ki bu durumun yine bu şekilde belli edilmesi beni o insana karşı soğutuyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılEziquelik işte!
Zaten bir kıza teklif etmek kadar utanılacak bir şey olamaz. Arada bir çekim varsa olaylar teklifsiz gelişiyor...10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNaz yapildigini dusunuyorlar sanirim.. Gurur kirici geliyor olabilir..
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence hayır lafını duyunca orada durmak gerekiyor. Fakat her insan bunu yapmıyor maalesef. Eziklik psikolojisi galiba.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar genelde çok sevdikleri için aşkına kül köle oldukları için vazgeçemez. Cunku ciğerleri yanar. Ama erkeklerin sevgi anlayışından şüphe duyuyorum Gerçekten sevenlere lafım yok tabi. Cinsel manada elde etmekse amaç cok iğrenç tabi
00 YorumlaAmacı takıntıdır takılıp kalan insanlar vardır buda onlardan biri.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBirine hayır diyorsam üzerine ısrar edemez o samimiyeti vermedim kimseye
10 Yorumla
+1 yılSamimi olanlar ısrar edebilir oda ciddi olduğumu anlayana kadar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben de nefret ediyorum ısrar edilmesinden. Amaç ne bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim insan tipi.
Koşar adım uzaklaşırım.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde biz erkekler yaparız bunu. Zorlayınca bir b*k olacağını sanırız
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi sabahlar.
Hayır denildiği zaman ısrar eden kişilere karakter yüklemesi yapılması şart. Karaktersizlerin ortak özelliği aşağılanmaktam keyif alıp sülük gibi yapışmasıdır.00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 843 cevap paylaştı. İlkbasta umursamazsin ama biryerden sonra cok itici olmaya basliyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılIsrar etmediğim için çoğu zaman kaybettim belkide ısrar etmeliydim de lan sizde karar verir dengeleyiniz almk
10 Yorumla
+1 yılBelkide kime evet dedigini metak ediyorlardir. Genelde para konusunda tercih yapildigindan hikayeler genelde farkli.
00 YorumlaIsari bende sevmiyorum aynı seni gibiyim😄😄
22 Yorumla
+1 yıl
Hayır kurumu zannedip iyice yalvarıyorlar🤦♂️15 Yorumla- +1 yıl
Bi de şey diyorlar ya "tatlım sana bisey daniscam mesaj atar mısın" 😂 😂
- +1 yıl
ya da şey "yandexte bu foto çıkıyor. Fakesiiinnn" 😂 😂 ıspatla
Yani yandexte olmadığını ıspatla. Wtf?
+1 yılDaha çok dayak yemek istiyorlar bence
14 Yorumla- +1 yıl
Ya cidden var öyle manyaklar hele kadınlara sülük gibi yapışanları dövesim geliyor 😤😤
- +1 yıl
Tesekkur ederim ne kadar hissiz nickin olsa da çok hisli olduğunu biliyorum😎
Naz yaptığını düşünmesi
11 Yorumlahemen vazgeçti deme diye öyledir
10 Yorumla
+1 yılIsrar etmeyide edilmesinide sevmen, eziklik bence
10 YorumlaEmrivakiyi hiç sevmem.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAr damarının çatlamış olduğunun göstergesi
10 Yorumla
+1 yılÇok sinir oluyorum bende
10 Yorumla
+1 yılZavallilik başka açıklaması var mı bilmiyorum :))
10 YorumlaBelki masumca çok istiyordur
12 YorumlaNe soruymus arkadas ya :)
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 937 cevap paylaştı. Allah düşürmesin
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir çıkarı vardır illaki
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayırı anlayamaması. Hayır de, uzaklaş bazen
00 Yorumla
+1 yılGerçekten istiyor olmasıdır ısrar sebebi
00 Yorumla
+1 yılÇok sıkıcılar çok bir kerede anlamıyorlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. yedirememiş olabilir, alışkın değildir vs vs
00 Yorumla
+1 yılMal olması
10 Yorumla
+1 yılNeye hayır diyorsun?
10 Yorumla
+1 yılısrar ettikçe daha da inat ediyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı düşüncedeyim
10 Yorumla Gurur.
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım