Bu abiniz oluyor
Sahte ilgi veremiyorum
Normal tepkiler veriyorum Ve kinci değilim Bu yüzden gurursuzmuş gibi gözüküyor olabilirim

Bu abiniz oluyor
Sahte ilgi veremiyorum
Normal tepkiler veriyorum Ve kinci değilim Bu yüzden gurursuzmuş gibi gözüküyor olabilirim

Soru başlığını okuyunca aklıma direk mobil oyunlar gelmesi peki. hahaha Soruya cevap vermek gerekirse bazen oynamak gerek. Hele insan ilişkileriyse konu kesinlikle oynanmalı. Çünkü benim mutsuz olmam onu mutlu edebilir. Ben ağlarken o içinden gülebilir. Politik davranmak zorundayız. kendi çıkarlarını gözetmek için.
Sana çekici gelir mi asıl soru bu
Ilbere bağlama
Buna inanmam hiç oynamıyorum diyenler bile oynuyor. Sadece daha az oynuyor diye düşünürüm.
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Tamam ilbercim çok tesekuur ederim
Sayin ilber ortaylı
Efenim kaç insan tanıyıp kaç ortama karistiniz
Benim kastatettigim
Tavlamak için yapılan oyunlardan
Meselanerkek kızın 1 hafta peşinden kosiyir
Birincisi bunu belirtmemen senin suçun burada İlber bu tarz cevapları sakat sorularda veriyor. Mesela Osmanlıyla ilgili sorulan oğlancılık sorusuna bu tarz politik bir cevap verdi. Çünkü kendi çıkarlarını korudu. Bence olması gerekende o diyeceğim ama aşkın matematiği varmış. insanlar taktikle aşık edebiliyormuş. ama bence güzel bir şey. Manüpilasyona uğramayacağını bildiğin için tektikte hissetmezsin.
O zaman ilber için soruların Yüz de 90 nı sakat
Sorunun cevabı hayır yani teşekkürler ilber
Manipilasyon şart yani delirttiniz benuuu
Yahu sonunu anlamamışsın. İyi olur demişim oynamaman.
Hımm
Işte kötü tarafı
Ozguvensiz olarak algilanabiliyorsun
Bu da baya eksi puan özellikle ilk zamanlarda ama yapicak bir şey yok
Özgüven böyle bir şey değildir.
Doğrudur sayın ilber
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?