Bu zamanda gelen kişide iyi niyet aranır mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Bu zamanda gelen kişide iyi niyet aranır mı...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Bu hayatta karamsar olup, bir başa geleceği bin defa yaşamamaktansa, iyimser olur, bir kere yaşarım. Nedir bu kadar karamsarlık, ne kazandırır insana? Neden bu zulüm kendimize, anlayamıyorum. Umudu, iyimserliği, ihtimallere tamahı olmayan hayatın kime faydası var?
İyi niyet arama olayı yok bende. Ben genellikle kötü düşünürüm zaten. Birine öyle sonsuz güvenip kendimi bırakmam.. Bu annem için bile böyledir. İnsanlar bazen vardır bazen de yoktur. Hayattaki tek güvence bizim sağlığımızdır. O olsun yeter gerisi çok ta hayati değildir. İyi niyet olayı insanlarda tamamen alışveriş ile ilgilidir. Bizden bir çıkarları varsa işlerine yarıyorsak bizimle ve bize karşı iyi niyetli dururlar. Bunlar bittiğinde ya da onlarla ilişkimiz bozulduğu zaman arkamızdan öyle bir vururlar ki kendimize gelemeyiz.
İstisnalar kaideyi bozmaz bayan Ankaralı... lakin genel olarak ön yargılı bir yaklaşımda herkes ki bu durumda da haklı buzaman da gelende gelenler de iyi niyet aranırmı bilmem lakin insan aslında kendine sormalı ben ne kadar iyi niyetliyim ve ben ne kadar adilim diye teşekkür ederim kolay gelsin.
Ben kimseye güvenmiyorum bence bu zamanda kimseye güvenilmez. tabi ki şans verilir ama mutlaka tamamen güvenmek ya da iyi niyetli olduğunu düşünmek bence hatadır. o yüzden dikkat li olmak gerekiyor özellikle yeni tanıştığımız insanlara karşı
Cevap
16Cevap
Yaani pek güven olmaz insanlara. Bunu ben bile diyorsam artık durumun vahimliğini sen düşün. 😌
Acı gerçekler.😄
Maalesef 😄
Ben ararım. Kimse, kendi maskesini düşürmediği sürece kötü bir niyet aramıyorum. Herkese iyidir ya gözüyle baktığım için genelde pişman oluyorum. Ama endişeyle ya da şüpheyle yaklaşıp insanların günahını almaktan daha iyidir ¢
Ben kendi yaramı asla saramam ama çok iyi bi doktorum diyebilirim (gerçekte doktor olmayan ama kendi dışında kerkese faydası dokunan biri gibi) bıraksalar herkese yardımcı olmak isterim
nihayetinde eski zamanda olsa şimdiki zamanda olsa gelecektede hertürlü insanla karşılaşağız mühim olan bize zararı dokunacak insanlara karşı kendimizi korumamız önlemimizi almamız
yaşanmışlıklar var, geçmişin yara izleri var, canını acıtan sözler ilişkiler kişiler var zor hemde çok zor ama işte insan hayatında ya olursa sorusu
Hayatımız doğru zamanda gelen yanlış insanlarla geçti, belkide yanlış zamanda gelen doğru insan olabilir , neden olmasın... 🥂
Galiba en büyük saflığım bu. Bu insanlar için hiç bir şey değimezde. İnsanlar için bir şey yapmıyorum. Allah 'ın rızası için yapıyorum
Bugün sevenler yarın sövüyor maalesef neler görüyor bu gözler.. Uzak durmak en iyisii..😌
Diyecek birşeyim yok her şey belirsizlikte sürüp gidiyor..
Çıkarcılık ve menfaat işleri bana ters, görüyorum ki toplumun geneli öyle olmuşlar, yazık.
Kişiye
Zamana
Yere
Karşılaşılan insanlara bağlı
Aranmamalıymış.. Çoğunluğun amacı hep aynı. Acı da olsa anlıyorsun
Arabeske baplamaya gerek yok. Bizim gelene kapımız açık kötü niyetle geldiyse de hesabını sorarız
Paranoyak nesiller yetiştirmek için gùzel bi söz
Bu kadar pesimistik düşünmemek lazım.
Her insan tamamen İyi ya da tamamen kötü değildir hepimizin artık ve eksi yönleri var hayatıma giren insanlara da bu pencereden bakmaya çalışıyorum
aramamak lazım belkide ama biz herkesi kendimiz gibi bildikce daha çookk aramayoz
Aramıyorsan, sorun sendedir..
Gelen iyiyse iyi karşılanır.
Çok güzel söz olmuş
Yine de iyi niyetli insanlar da var
Kimseye guvenmem kolay kolay
Aslaaa hepsi vakit geçirmek için geliyorlar
İyinin ne zaman gelecegi belli olmaz
Bu zamanda herkes tuzlukla koşuyor 😂
Aranmaz maalesef keşke tam tersi olsaydı
Aynen öyle yüzüne asit atarlar
Aramak eğilimindeyim
Aranmaz