Çok sakarım nasıl düzelteceğim gittiğim her yerde rezil oluyorum?

Güzel bir kızım Allaha şükür eksiğim yok (tabi güzellik göreceli) ama b12 eksikliğim var kfkfkvfkfk üstelik çok sakarım abi mesela geçen gün evde 1 tabak mantı kalmıştı (canınız çekmesin zaten banada nasip olmadı o mantı) o mantıda abimindi her neyse yalvar yakar abi mantıyı bana ver, Allah rızası için mantı diye diye zor güç aldım geçtim masaya löppüdü lüppüdü gömerken nazarım değdi galiba tabak bir anda ters dönüp yere düştü bende bağırınca annemle babam bizim saf balkondan düştü ya da bıçağın üstüne düştü sanmışlar, geçenlerdede en yakın kankamla giderken kankamın eski fingirdeğiyle karşılaştık gözüm miyop olduğu için çocuğu daha önce görmemiştim gözlüğümü taktım çocuğa bakıyorum gizli gizli işte kanka sen buna nasıl baktın hesabı konuşurken Allah belamı verdi langg diye avizecinin oraya tökezletip cama çarptım sonra çocuklar fark etmesin diye kankam sürte sürte koşa koşa uzaklaştırdı beni oradan, dünde çiğköfteciye gittik işte hesabı ödeyecektim amanınn hala utanıyorum ilk başta yine tökezledim önde iki üç tane çocuk vardı üstlerine düşüyordum Allah kurtardı düşmedim gayet cool şekilde düzelttim fiyakayı derken adama parayı verdim adamda bozuk varsa tümleyim demiş bende duymadım b12, kansızlık, demir eksikliği hat safhada olduğu için adam benden 1, 5 lira daha istiyor sandım, sonra adam hayır bozuk derken 10 lira, 5 lira falan dedi yanımda 10 lira vardı onuda uzattım kahkaha attı abooo çok utandım of ya, huzurevindede bir tane teyze beni geriye yasla kuzum dedi bende tekerlekli sandalyesini geriye çektim son anda anladım dkfjf meger omuzundan tutup çekilecekmiş, düşmelerim, kırmalarım bitmez ama sosyal zekam 0, mesela sayısalcıyım kendi çapımda iyi bir öğrenciyim ama sakar ve saf gibiyim nasık düzelirim.

Çok sakarım nasıl düzelteceğim gittiğim her yerde rezil oluyorum?