Bu tarz kişilerin özgüveni daha mı yüksek olur fiziğin düzgün olması özgüvene etki eder mi 🤔
#mekân44

Bu tarz kişilerin özgüveni daha mı yüksek olur fiziğin düzgün olması özgüvene etki eder mi 🤔
#mekân44
Elbette ki etki eder. Çünkü insanlar öncelikle dış görünüşe göre muamelede bulunurlar. Hoş bir fiziğe sahip biri her daim daha çok ilgi alanına girer, lakin sonrasında kalp ve kişilik ile de bu devam eder. İlk bakış fizik, sonrası iç ve dış güzellik diyebilirim.
Maalesef hakkımız olan yaya geçitinde dahi sadece hoş fiziği olanlar araçları durdurabiliyor, gerisini siz düşünün derim🙂
Tabiki arttırır. Kendiyle barışık kendini seven biri olursun doğal olarak 'öz'güveni de yükseltir bu durum. Ama sadece fiziki güzellik yeterli değil insan özgüven sahibi olmak istiyorsa en çok aklına yatırım yapmalı, geliştirmeli. Bilgili, zeki ve akıllı bir insan kadar kendine güvenen başka bir insan yoktur çünkü nerde ne yapacağını nasıl konuşacağını bilir bu yüzden de kalabalık ortamlar bile onu tedirgin etmez
Valla hasta yatağımdan yazıyorum emeğime sağlık cidden sjahdfjs
Bu soruya cevap olarak asla hayır diyemem. Evet kesinlikle insanın fiziğinin özgüvene kattığı bir ayrıcalık var. Ama asıl öz güven insanın kendini sevmesiyle başlar. Kendini sevmeyen insan fiziğini bile sevemez. Yapısal bir durum fiziği güzel olmayan ama özgüveni yüksek olan bir sürü insan var.
Bence başarılı bir birey olmak, özgüveni artırır. Fiziğin çok iyi olsa da bu özgüveni devamlı kılacağı anlamına gelmez. Başarılı olunca sosyal statün artar, ekonomik anlamda rahatlık hissedersin, geleceğe güvenin artar ve özgüvenin devamlı olur.
Cevap
27Cevap
öz güveni arttırıyor tabi ki
Evet, artırır tabiki. Zaten son yıllarda sosyal medyanın baskın akım hâline gelmesiyle insanların dış görünüşleri ve fizikleri ile dikkat çekme davranışları da oldukça arttı. Instagram, bu durumu tetikleyen en önemli sosyal medya platformu.. Bunu son dönemlerde yükseliş gösteren TikTok takip ediyor.
Yani 32 yaşında biri bence bunun cevabını biliyordur ama genel olarak yorum yapmam gerekirse evet kilo değil sadece dış görünüş her zaman önemlidir sonuçta kilolu olup özgüvenli insan da çok. kariyerinde hayatında önemli işler yapıyorsa kilosuna takılmaz biri
Boş bir özgüven olur evet 😊 popon kadar aklın olsaydı o zaman hakkındı bu hava diyesim geliyor bazen
bos bi ozguven mi 😂 bizim halkimiz neden bu kadar uzak ya spordan. yani fizigi duzgun olan saglikli bir kondisyona sahip olanlara bos bi ozguven diyebiliyosan. senin oz guvenine hayranim kanka 😂 bu arada unutma. kariyer sahibi insanlarda guzel fizigine sahip olabiliyor. guzel fizik demek saglikli vucut demek. sen kendini sportif ve saglikli hissediyosan bu basli basina bi ozguven sebebidir. oz guven ile kasilarak yurumeyi karistiriyosun sanirim.
haklisin gobekli kilolu birine gore bos konular. kotu fizigin ile sana mutluluklar 😂
🤮🤮🤮
Bu nası bi kafa yapısı sjkdksks la ne kdr saçma sapan yorum
uzatma yawru. sana kanitla diyen mi oldu. bu tripler nedir. konu kapansin diye emoji attik. milleti takmiyom diye bana tavsiye veriyosun. ama bi emojiyede paragraf yaziyosun. . ok de gec iste. sen kimsin ki tavsiyede bulunuyosun kendin basaramadigin bi konu uzerinde. insanlari takmamayi ben sana ogreticem. misal bu gorusumu oku sus kanka. mumkunse takma👍 ama biliyorum dayanamicaksin illa bisey yazicaksin. iste yazarsan insanlar nasil takilmaz umursanmaz abin sana gostermis olucak.
Arttırır da bir halta yaramaz.
Örneğin benim şefim tam bir kro ama bize posta koyuuyor yapacak birsey yok
Öyle ama kardeş. Genciz dipçik gibiyiz ama ne fayda?
Adamda makas var bize kayış olmak düşüyor yanında 😀
Tabiki zaten insanlar makyajı, sporu, kasları, estetiği hep niçin yapıyor
Evet ama boş bir öz güven olur bu. Çünkü gerçek ve kalıcı öz güvenin kaynağı, bilgidir. Güzellik, fizik gelip geçici bir şey. Ama bilgi.. bildiklerini asla unutmazsın. Tabi uzun hafızaya atıp gerçekten öğrenmezsen ¢
Evet ama fiziği güzel olup özgüvensiz olanlar da var.
Alakası bile yok, öyle olsaydı burada "sizce fiziğim nasıl?' diyen kızları görmezdik. Çünkü kendini bilen biri onay aramaz. Kendiyle ilgili onay arayıp değerini bunun üzerine kuran kişinin de özgüveni yoktur
Spor yaptıkça vücudun sıkılaştığını görmek morali yükseltiyor tabiki fakat kalçayı olabildiğince büyütüp sadece o bölgeyi göstermek özgüven girmiyor. Objeliğe giriyor bana göre 🤷🏻♀️
Kesinlikle arttırır buna inanıyorum. Benim için öyle en azından. Kilo verip spor yaptığım zamanlar çok keyifli ve özgüvenli oluyorum en azından şimdiki halime göre öyleydim eskiden
Elbette %100 etkili, her insan aynaya baktığında mutlu olacağı estetik ve genel beğeniye uygun bir fiziğe sahip olmak ister kişi kendiyle barışık ve görüntüsünden memnun olduğu sürece özgüvenini olumlu anlamda oldukça etkilediğini düşünüyorum
artirir tabiki. fizigin guzel olmasi demek. saglikli vucud demektir. saglikli insan guclu sportif bir insan enerjik bir insandir. ve ozguveni tabiki yuksek olur.
Arttırıyor ama herkese göre değil. Özgüven fizikte değil bence kişilikte, ruhta. Fizik olmasada özgüven olur
Sadece özgüven patlaması yaratmaz.
Ardından başka şeyleri de beraberinde getirir.
Örnek vermeme gerek yok galiba.
Evet. Bence özgüveni düşüren en büyük etken dış görünüş. ne kadar iyi olduğunuz hissederseniz o kadar özgüveniniz artıcaktır. Ama ne olursa olsun kendinizi sevmelisiniz.
Fiziğin güzelliği ve bakım; özgüven artırır..😌
Evet gtunun. Kalkikligi kadar egosu olur. İkisi dogru orantilidir
Arttırır tabiki, bu devirde güzellik algısının başında fizikte yer alıyor çünkü.
Sanırım bu yüzden özgüvenli değilim, fiziğimiz güzel olmayışı 😏
Ama fizik o kadarda iyi değil
Bilmiyorum hiç seven yok olsaydı peşimden koşan çok olurdu kendimizi kandırmayalım ayrıca ben memnun değilim
Tabiki evet ama fotodaki kız olsam özgüvenim çok artmaz kilo vermek için uğraşırdım
tabii ki her iki cinste de bu durum geçerlidir bence
ne de olsa ilk olarak dış görünüşü beğenir insanlar
Evet arttırır mutlaka
Ama öz güven fizikle doğrudan bağlantılı değil
Çokkk etkiler tabiki bna herkes sporla bu fiziğe geldin eminim diyince özgüven patlaması yaşıyorum Allah vergisi diyince
Bu genelde böyledir.
Elbette en büyük etken
Evet arttırır.
Yani bi etkisi oluyor tabi
Bence etkili ve evet özgüvenliyim
Kendini beğeniyor ise arttırır..
evet arttırır biraz kilo almak isterdim
Arttirmadigi da oluyor.
Fizikle özgüven tamamen doğru orantılıdır.
Yürüyüşü bile değiştiriyor.
Sormaya gerek yok
Tabi ki dikkat çekersin üstüne
Sadece özgüven patlaması yaratmaz.
Görsel çok fena
Ne alaka :D
Özgüven başka bişey
Evet arttırır..
Bir de güzel olduğunu sananlar var ya 😀😀😀
Artırır
elbette
Evet arttırır