Ben her kim olursa olsun sürekli dokunup sıkarak hırpalayarak sevesim gelir. Büyük insan, çocuk, bebek fark etmez. Seviyor olmam yeterli.

Siz hangi şekilde seviyorsunuz?
🎈ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶🎈

Ben her kim olursa olsun sürekli dokunup sıkarak hırpalayarak sevesim gelir. Büyük insan, çocuk, bebek fark etmez. Seviyor olmam yeterli.

Siz hangi şekilde seviyorsunuz?
🎈ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶🎈
Hırpalayarak seviyorum daha içten geliyor bana. Sarılırken bile içime sokasım gelir sevdiğim kişiyi öperken koklarım güzelce. Yanaklarını sıkarım ve ısırırım illa bıktırcam 😅
Narin sevmeye çalıştıkça, hırpalıyorum sanırım. Bazen dozunu kaçırıyor olabilirim, bilmiyorum. Ama yanaklarını mıncırmak geliyor bazılarının içimden, burnunu sıkmak falan :D
bebekleri incitmekten korktuğum için narin sevsem de yaşı kaldırabilecek insanın yanaklarını koparırım
eig için teşekkürlerrr
Temas bağımlısıyım :D
Evet fark ettim :)
Cevap
30Cevap
Narin, nazik, usul, yavaş, nadide, sıra içi, olağanüstü, sek, pek, tek severim
Narin severim tabi ki. ama ben temas bağımlısıyım yani film izlerken bile sevgilimle el ele tutuşmalıyım ya da mutlaka sarılmalıyım. ya da uyurken sarılarak uyumalıyım gibi :D
Olması gereken romantiklikler bunlar bebiş
Haklısın abla, bebiş demen güzel oldu sjsdld :)
☺️ Bebişsin dkdjdj
Selam gadası 🙃
Narin narin severim.
sevmek dokunarak olur bence:))
nazik sevmek neymiş
Geçen gün kendimi biraz sıkıştırarak sevdim bi tokat attı dudağım kanadı 😂😂 ama öyle seviyorum onu. Yeğenlerimi ben sevemiyorum onlar beni seviyor artık ben de sevecek hal mecal bırakmıyolar üstüme atlıyolar güreşiyoruz😂😂 onları da öyle seviyorum
Kadınlar zalimce sever ve sadece kendileri gibi zalim olan erkekleri severler. Ben sadece şefkatle severim ve sokak hayvanlarını sevip besleyip kucağımda uyuturum.
Sert kadınlar sert sever, ne olursa olsun. Mıncırarak, ısırarak, çimdirerek. Erkek duruma göre sevgisini sert gösterir.
Genelde hirpalayarak ama zarar vermeden..
Bu nedenle çoğu kez uzaktan sevmeyi tercih ederim.
Bakışlarımla bazense mimiklerimle.
Şunu nasıl hırpalamadan seveceğiz? Ben öyle seviyorum sevgilimi de. Sanırım ondan yalnız kaldım🙄
bazen nazik bazen de hirpalayarak seviyorum 🙃
Hırpalarım, severim, döverim, yumruk atarım. Bana ne çok tatlı olmasaymış?🙄
Fena hırpalıyorum severken, kerdeşimin bileği çıkmıştı
aynen görseldekiler gibi severim oyun hamuru gibi :D :D :D
Bu biraz sevdiğim kişiye beslediğim sevgiye ve yere göre değişkenlik gösterebilir : ))
yerine göre, kişisine göre, zamanına göre değişir.
Hırpalarım ben ya bazen psikolojik olarakta yükleniyorum.
Konu böyle bir bebişse yerim onu🙂
Narin nazik severim tabi 😊 sevdiğim yanımda olsa başını Oksarim yanaklarını öperim sarılırım 💕yia
Ben de biraz haşin seviyom valla djdjrj
Narin sevilir tabikide hirpalayarak sevgimi olurmuş
Isırarak
Acıtıyosun diye sitem etmiyorlar mı bari
Canı yanmazsa hırpalayarakta sevebilirim.
Uçan tekme atarak
Bebekleri çok öperim :D
Hırpalarım 😂😂
Erkek çocuk olursa onla boğuşmasını severim😅
Mıncık mıncık yapacaksin
Tokatlayarak ısırarak seviyorum
Valla ben mıncıklarım :D
sevdiğim kişiyi öperken koklarım
Hırpalarım ben ısırırım falan shfjdd
göğsüme bastırırım
Güzel severim
Narin severim
hırpalayarak kesinlikle :D
Hirpalayarak sbdjdbx
Narin <3 Hırpalayarak sevemem
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadaan 🎵 severim.
Narin severim.
Nazik nazik
Her türlü :D
Hırpalayarak
Narin
Dayak yemeyi severim
Hirpalayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?