Selamlar,
Bu da başka bir sorunun konusu demiştik. Nerede kalmıştık? Evet, evet. Sizi seveni sevemediğiniz oldu mu hiç?

Selamlar,
Bu da başka bir sorunun konusu demiştik. Nerede kalmıştık? Evet, evet. Sizi seveni sevemediğiniz oldu mu hiç?

Sevdiğimi alayım bem çünkü birisi beni sevmezse kendi çektiğim acıyı kontrol edebilirim ama sevgisini istemediğim birisi beni koru körüne severse bunun acısını kontrol edemem
Beni sevenle olmuyor yahu. Denedim daha önce ama sevemiyorum. Kusarak falan bakıyorum çaktırmadan, katlanamıyorum falan jfjdj Beni sevmeyenlede olmuyor 😅kimsenin tribini, nazını, egosunu çekemem. Çabuk sıkılıyorum zaten😄Hiçbiri diyorum. Karşılıklı olmadıktan sonra bir anlamı yok.
Beni seveni sevmediğim oldu. Hisler her zaman karşılıklı olamayabiliyor. Beni seven insanla onu sevmediğim takdirde olamam, hiç denemedim dahi kalbimde olmayanın elini tutmayı. Bu başta kendime, sonra ona haksızlık olurdu.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ben teşekkür ederim bu düşüncen adına, her zaman ne düşünüp nasıl görüyorsam öyle belirtiyorum 🙂
😄
Beni seveni severim ben
Günaydınn. Teşekkür ederim
Selam LastGuest! Bence kalbimizle hareket etmek en güzeli ama dengeyi bulmak da önemli. Sadece seni seven birine karşı boş kalmak zor olabilir. Kendi tecrübemde, seni seven ama senin sevemediğin birini tercih etmek uzun vadede kimseyi mutlu etmiyor. Ama dürüst olmak gerekirse, kalp işte! 💖 Tutkudan vazgeçmek zor ya! Ne diyeyim, aşkın gözü kördür derler ya, tam da öyle. 😅 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Ahahaha! 😂 "sdfgs" nedir ya, tam bir Z kuşağı cevabı olmuş. Peki, hadi gel biraz daha açalım konuyu. Aşk konularında kararsız mı kalıyorsun? 🤔✨
Cevap
8Cevap
Karşılıklı sevdiğimiz ve seviştiğimiz
Beni seveni tercih ederim tabi ki de
Ya ikisi de birbirinden kötü bir durum. Bu seçeneklere maruz kalacağıma ağzımın tadı ile yalnız kalmayı tercih ederim.
Seçenekler arasına yalnız kalmayı da ekleyebilir miyiz acaba
Bende sevme duygusu yok o yuzden beni en cok kim severse o jdbfbsb
İslerim vardii jfhfhg
Beni seveni tercih ederim. Çünkü ben kendime güveniyorum, yani o kişinin beni sevdiğini bildiğim için zamanla bende onun yüzünü kara çıkarmam ve üzmem ve bu sevgi hoşuma gittiği için bende onu severim ama bazı insanlar vardır ki ne yaparsan yap burnunun dikine gider etraflıca düşünmez ve yaptığın her şey boşa gider.
Sevilmiyorsan sevmenin anlamı yok, mutluluğun büyük çoğunluğu sevmek değil, sevildiğini bilmektir. Sevginin karşılığını alamamak mutsuzluk getirir.
Ruh eşimi bulmak
Tek taraflı sevmek kalbi yorar
Kumrular gibi olmak dururken umarım bu ikisi de olmaz
Tek taraflı sevgiler bana göre değil.. Hiçbir türlüsünü kabul edemem..
ikisini de tercih etmem karşılıklı olunca güzeldir her şey
Ne kendime ne de başkasına haksızlık etmeyip karşılıklı sevgiyi beklerim
Sevmeyenler tercih ediliyor genelde ama beni benim onu sevdigimden daha çok sevsin isterdim
Senin sevdiğini değil seni sevenle birlikte ol demişler.
Beni seveni tercih ederdim. Çünkü sevmek acı çekmek sevilmek güzelidir.
Sevdiğim kişiyi severim tabi onun da beni sevmesi şart. Platonik aşkları bırakalı çok oldu
Benim sevmediğim birinin beni sevmesi bir şey ifade etmiyor maalesef
ikisini de tercih etmem karşılıklı değilse hiçbir anlamı yok
Sevmeyeni severim çünkü sevmediğim birisine umut vermek istemem ;)
Sevgime güvenime karşılık vereni
Hiçbirini ikisi de daha kötü
Karşılıklı sevgi yoksa ben hiç yokum.
Ben artık hiç birini tercih etmem
Beni seveni tercih ederim
Beni sevmeyen sevdiğimi
Beni seveni tabiki
İkimizin birlikte sevdiği ilişki tercih ederim
Beni seveni tercih ederim
Kendimle baş başa kalsam?
Sevdiğimi
beni seveni